באתייייייי לשמח אותכם

../images/Emo124.gif באתייייייי לשמח אותכם../images/Emo26.gif

אתם יודעים היה עד עכשיו פרק של מורדים (ואני יודעת שאת חלק מכם זה לא ממש מעניין
) אבל אחרי מה שראיתי אולי זה כן יעניין אותכם... בתחילת הפרק תמיד מראים קטע כזה שמישהו מדבר ומראים תמונות של אנשים מחיי היום יום,בקיצור מראים תמונות וזה...ואז תנחשו את מי אני רואה
את מרי קייט ואשלי הבונבונות שלנווווווו
ואני צרחתי לאחותי יווווווו הנה הן
הייתה בבית ממש התרגשות...זהו אז רציתי להגיד לכם את זה... וד"א-התמונה שהם שמו הייתה מוכרת,ולכן גם זיהיתי אותן מהר
אבל התמונה היא מהגיל הצעיר שלהן-בערך 4-5

rahelm

New member
נכון גם אני ראיתי ומזה התלהבתי...

איזה צעקה נתתי חבל"ז אני בשוק שמו תמונה שהן היו קטנות!!!!!!!! איזה יפות!!!!

rahelm

New member
מה פתאום 4-5 הן היו בנות 2-3 בתמונה

יש לי את התמונה הזאת אני יחפש וישים!!!!

doosie

New member
../images/Emo124.gifחבר´ה!!

אני ממש תריכה עזרה, זה בקשר למפגש, ובגלל שהחלטנו לא לדבר על זה בפורום אז מי שמוכן לעזור לי בבקשה תפנו אליי במסנג´ר או באייסי. זה ממש דחוף!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifכןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif(+../images/Emo32.gif)

גמאני ראיתיייייי
שיואווווו ישר חשבתי- יאאאא כשהפרק נגמר אז אני ישר כותבת את זה בפורום
(
סופגי נועוש
- כן, כן- אני אמשיך עם זה עד שייגמר חנוכה
) אבל אז לא יכולתי לכתוב כי.... טוף תקראו ב
...
- היום הלכתי לחברה מבי"ס ולמדנו למבחן בתנ"ך שהוא מחר (תאחלו לי
) ואז חזרתי הביתה וראיתי ליזי מקגווייר והמורדים ואז ישר חזרתי ללמוד ולכן לא כתבתי בפורום כל היום
אבל לא נורא
כי עוד שבוע ויום אנחנו נ-פ-ג-ש-י-ם
יאי אני מתרגשת

../images/Emo50.gif קארינוש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

איזה מגניב, (אז זהו שלא
) גם לי יש מחר מבחן בתנך
תאחלו גם לי בהצלחה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifחיחיחי...../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

לאאאאאב יווווווו

shelly cool

New member
אוי........לא../images/Emo70.gif

יש לי מבחן בתנ"ך היום ואני לא הלכתי לבית הספר
לאאאאאאאאאא

motib4

New member
בדיוק סובבתי את הראש וראיתי../images/Emo29.gif

איזה חמודות.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifסופגי../images/Emo26.gif ../images/Emo99.gif

היי לכולם תיכנסו לפה...

אני לא הייתי באותו יום בבית ולכן לא ראיתי את הפרק שהראו את התאומות בתור מעריצה שלהן לשעבר היה נחמד לראות אותן שוב אז אני אראה בסוף שבוע אבל מישהו יכול לשים את התמונה שהייתה שם? זה ממש מסקרן אותי... טוב בבקשה אם תשיגו את התמונה שימו אותה. נ.ב- נראה אם תנחשו מי אני... תרדו... עוד... עוד קצת... עוד טיפה... ניחשתם? אם כן אז סבבה אם לא אז חבל אבל אם תרדו עוד קצת תגלו מי אני... כן כן זו אושרת מי שהייתה המעריצה הכי שרופה של התאומות עברתי למורדים ולבריטני זו שתמיד חשבה שהן מושלמות וכו... חזרתי לראות מה חדש איתן וכאלה ואם אתם יכולים לשים תמונה הכי עדכנית שלהן ואני ממש מצטערת ששיגעתי אתכם טוב מקווה שתענו לבקשתי צ´או והנה תמונה שלהן כפיצוי...

אושרתוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה המצב
יוווווווו, כמה זמן לא היית בפורום

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo36.gifכן גם אני ראיתי ..

איזה דחקות.....התפלאתי שמישהו מהפורום שם בכלל לב???
טוב הקיצר יאללה ביי...אחותי...

למעלה