בואו נציל את הפורום ביחד!

L D N

New member
../images/Emo124.gifבואו נציל את הפורום ביחד!../images/Emo124.gif

כל ההודעה הזאת היא בעקבות הודעות של מלאני4 ושל Dana Mi פה ובפורומקפליי. הפורום שלנו דיי מת, בואו נודה בזה. אתן יודעות שתפוז סוגר פורום לא פעילים? עכשיו יש לי שאלה אליכן. אתן רוצות שיסגרו את הפורום? אחרי כמה שנים שהוא בתפוז? אני מקווה שעניתן לא. באסטד התפרקו ואין לנו עדכונים עליהם. סוד בתקופת "פגרה" ששום דבר בערך לא קורה איתם. על פייטסטאר כמעט שלא מדברים פה והעדכונים של מאט לא מספיקים בשביל שהפורום הזה יהיה פעיל. מה זה אומר? שבשביל להחיות את הפורום אנחנו צריכים להגיב גם אם אתן חושבות שהתגובה שלכן היא לא מה שתשנה את השרשור, אתן טועות. כל תגובה חשובה. עכשיו אתן יכולות להגיד "אבל אין למה להגיב פה" אז תפתחו דיונים. כי אם לא אתן אז מי יעשה את זה?! שבשביל להחיות את הפורום אנחנו צריכים פינות כמו פאנפיקים, דיבוב תמונות, משחקים, וידיאו ועוד. כל מי שמתחיל פה פינה בדר"כ מפסיק איתה אחרי כמה שבועות. אז מה עוים עם זה עכשיו?
מגיבים.
פותחים דיונים.
משרשרים לפה את הפינה שאתן רוצות לעשות ובאיזה יום/ימים בשבוע ותעשו אותה למשך תקופה, לא פעמיים. יאללה, בואו נחיה את הפורום כי באמת מגיע לו.

Dana Mi

New member
אסור לפורום להיסגר

ואני אומרת את זה בשיא הרצינות! ביקשתן שנגיב אז עכשיו אני מגיבה בכל הרצינות - מה שאני חושבת.. אז תקשיבו.. מהשנייה שאמטיוי היטס הגיע לארץ התחלתי לראות כמו מטורפת. עזבו למה, מה שחשוב שבשבילי באסטד זה משהו שעברתי מהממש התחלה. והייתי אז בסביבות 15. עם כל הכבוד למקפליי, ויש לי המון המון המון המון כבוד אליהם והם אחת הלהקות הכי אהובות עליי בעולם, באסטד היו שם קודם. ובדרך זו או אחרת, הם הביאו אותי למקפליי. ההתעניינות הראשונית שלי בהם הייתה בגלל שהם הזכירו לי את באסטד. אז נכון שאני מגיבה במקפליי הרבה יותר מפה ונכון שהייתי בפורומקפליי לפני שהייתי פה אבל עם עובדה אחת אני לא יכולה להתווכח - לבאסטד אצלי יש משמעות הרבה יותר גדולה. מעבר למקפליי, היא הביאה אותי לשמוע הרבה דברים שאני שומעת היום. ולי אישית יהיה מאוד מאוד עצוב אם יסגרו את הפורום. אני חושבת שזה חשוב שהפורום יישאר פתוח ופעיל. אמנם אני בפורום הזה רק כמה חודשים, אבל אני זוכרת שלפני הרבה שנים אני דיברתי באייסיקיו ונראה גם איזשהו אתר (ותהרגו אותי, אני לא זוכרת איזה אתר) עם המון בנות שאהבו את באסטד. והיו בגילי. ואני מבין הזקנות בפורום אז זה מוזר. מה שמעניין אותי זה לאן כולן הלכו? כי הבנתי שהיו כאן פעם הרבה בנות שכבר לא נמצאות כאן. האמת שאין לי פתרון. אני התחלתי פינת נוסטלגיה ויש לי רעיון לעוד משהו שאני צריכה לחשוב איך לעשות אותו. מבחינתי, אני נשארת כאן עד שתפוז יעיפו אותי
מקווה שקראתן עד הסוף!

אסור לפורום להסגררר!בואו נציל אותו ביחד!

או מש'ו כזה....
אפשר לעשות כל יום שני פינה של שאלון פלייליסט? *זה ששואלים שאלות והתשובה זה השם של השיר*

L D N

New member
../images/Emo15.gif בטח!

עוד פינות = יותר הודעות = הפורום יותר פעיל

יש לי רעיון לפינהה..

פינת המשפטים - כל משפט אפשרי (ציטוט, חשבתן, אמרו לכן וכו') משפטי הומור, סטיארה, אהבה וכו'. אני ממש ממש מקווה שהפורום ישאר פעיל. יהיה לי מוזר בלי פורום באסטד למרות שאני פה רק כמה חודשים ולמרות שהוא היה ממש יבש. אני חושבת שאנחנו צריכות לעשות כל מאמץ קטנטן בשביל להשאיר את הפורום פעיל. ולדעתי אפשר להעלות כל מיני סקרים ושאלונים בנוגע לכל מיני שירים וגם משחקים. נגיד מישהי כותבת שורה ראשונה מאיזשהו שיר והבאה ממשיכה ת'שורה הבאה עד שמגיעים לסוף השיר ואז מתחילים שיר חדש או משהו. ואפשר גם משחקי או (אתן בטח יודעות.. ולמי שלא.. דוגמא: פורום או קומנה?) זה גם נחמד. ועוד משחק שאפשר הוא מי שמתחתי. דוגמא: מי שמתחתי אוהבת שוקולד? הבאה עונה ושואלת שאלה וכך הלאה. סליחה על החפירה

I LOVE BMSF

New member
אני מוכנה לעשות פינה..=][=

אני אקח את הדיבוב תמונות אם אפשר...ואממ אני אעשה אותו מהרגע שמישו ייתן לי אישור ביימי ראשון..=][= חחח אם עד עכשיו רק קראתי פה ופה ושם הגבתי הגיע הזמן להתחיל להגיב!!!...העיקר שלא ייסגרו אותו!!!!

m i c k e y 15

New member
אמממ סבבה! אני אנסה למצוא נגיד כל מיני

קטעי וידאו ואממ אולי אני יעשה גם שירשור חיובי? חח שפעם גם היה פה..

m i c k e y 15

New member
אממ כן סבבה.

אבל שירשור חיובי עושים נגיד יום שבת...יעני על מה שיהיה בשבוע הבא.. או שאני ייכולה לעשות דברים חיובים שהיו בשבוע..

מלאני4

New member
אההה

אני מופיעה פה בהודעה איזה כבוד.. חחח סתם.. ואממ ימי שישי הם שלי! חה חה!! כי אני עושה שאלון שבועי :)

1AnastaciA1

New member
מישי יכולה לעשות

שירשור של תמונות של מאט? אין לי..ואני רוצה תמונות יפות שלו ^^

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד על היוזמה! אני מצטערת שאין הרבה שאני יכולה לעשות פה (במיוחד שעכשיו אני בקושי בבית בגלל המגמה) אבל באמת כל הכבוד!
אגב..אני מחפשת יורשת
אם יש מישהי שמעוניינת, ובנוייה לכל האחריות הזאת (ומעל גיל 16) שתשלח לי מסר

למעלה