בולי איך גורמים לה לא להגיע

אורא

New member
../images/Emo124.gif בולי איך גורמים לה לא להגיע

אני ממש אבל ממש לא רוצה לראות אותה בחתונה שלי... אבל ההסכם שלי עם חבר שלי הוא כזה, את האח הוא מזמין אני אכתוב מפורשות על ההזמנה ל.... בלבד. העניין שהוא מסוגל להביא אותה בכל מצב.. ואני מסוגלת לגרש אותה באמצע החתונה, אור

הגנובה

New member
מתנצלת!! מצאתי את השירשור שלך...

אוקיי.... הבעיה סבוכה מאוד... אבל את זה את כבר יודעת.... תראי... לדעתי - חבר שלך טעה כשהלך לבדו לחתונה... אבל - לא בוכים על חלב שנשפך... מדובר באח של חבר שלך/בעלך לעתיד - את לא חייבת להיות חברה שלו, לדבר איתו, לפנות אליו או אפילו להתייחס אליהם במהלך החתונה... את יכולה וצריכה - להתעלם מקיומם לחלוטין
אבל, זה אחיו - והיא אישתו
- יכול להיות שאם תפנו את ההזמנה רק לאחיו... אחיו (יהיה חכם יותר מהחבר שלך) - ולא יבוא בלעדיה
כי היא אישתו
הצעתי - למרות שאני יודעת כמה זה קשה לביצוע
... שלחי את ההזמנה לכל המשפחה... תהיי את חכמה וגדולה מהם
- בצורה זו את דואגת יותר לחבר שלך ולא להם - עזרי לו לעבור את החתונה עם כל בני משפחתו
- מה יהיו היחסים ביניכם לאחר החתונה... זה כבר עניין אחר... ולא רלוונטי לשאלתך הנוכחית
לסיכומו של עניין.... תהיי את חכמה יותר, טובה יותר, אצילית יותר - ובזה גם תראי להם ולכולם - כמה שהם תת-רמה
בהצלחה

בולי27

New member
גנובית אני אגיד לך ת´אמת../images/Emo70.gif

אם הייתי במקום אור, לא הייתי מסכימה שאנישים שלא רצו אותי בארוע שלהם, יבואו לארוע שלי. וזה נוגע לאחיו ואישתו וגם לאחותו. מכיוון שמלכתחילה הטעות היא של חבר של אור שנכנע למשפחה שלו והלך לבד, אני אישית לא יודעת אם הייתי סולחת על זה! (בגלל זה גם המלצתי על טיפול זוגי) מה שהיה הכי גרוע בעיני (וזה רק אם אני הייתי עומדת במקומה) זה שלא הייתי מצליחה להינות בחתונה שלי אם הם היו באים. אני יודעת שהעמדה שלי היא "קצת סכסכנית" ובגלל זה אני לא מיעצת להתנהג כמוני (כי כמו שאמרתי זה רק יביא מריבה ואולי אפילו פרידה!) אז התגובות שלי הם בהחלט לא עיצות איך להתנהג! הן הזדהות בכאב בלבד
אבל אם את היית מסוגלת להתנהג בצורה כזו, אז כל הכבוד לך

הגנובה

New member
למען האמת... ההתנהגות של החבר

הרגיזה גם אותי... אבל.... לכל אחד מותר לטעות פעם אחת
- אני מאוד מקווה שהם דיברו על זה והוא יודע שטעה... אני גם כתבתי שאני יודעת כמה קשה להתנהג כך... אבל היא חייבת להתעלות על עצמה ולעשות את הדבר הנכון
- כמו שאמא שלי אומרת... דם זה לא מים... אין לו הורים - כל מה שיש לו זה אחיו ואחיותיו... הם נתקלו בבעיות פיננסיות וזה לא דבר קל - אבל זה רק כסף... מי יודע מה ילד יום
- אני יודעת רק דבר אחד... בשביל בעלי... ורק בשבילו... הייתי מתעלה על עצמי (אלוהים יודע שעשיתי זאת פעמים רבות במצבים קשים מאוד
)

אורא

New member
דיברנו על זה וכשגיסתו עשתה

מסיבת הפתעה לאחיו לפני חודש והזמינה אותו והודיעה לו שהוא מוזמן לבוא לבד הוא לא הלך ולא סיפר לי, אבל אחותו בטעות אמרה לי ואמרה שהגיסה ה....... הודיעה לכל המשפחה שהוא מוזמן לבד... הוא לא רצה לעצבן אותי ולכן לא סיפר אור

הגנובה

New member
אני שמחה לשמוע שהוא למד מטעותו../images/Emo70.gif

אז מי כאן באמת חשוב
- רק את והוא - וזה בהחלט מחזק את דעתי בהודעה הקודמת

אורא

New member
אני מבינה מאוד את החבר שלי

שהלך לבד על זה אין לי כעס (היה ועבר). אחותו סתם מטומטמת והיא חברה של מי שיש לו כסף ונותן לה. לא מתייחסת ועשיתי לה את הקטע של החיים, אחיו יגיע לבד וחוץ מזה יש אנשי ביטחון ומנהל ארוע אם הוא יעיז להגיע איתה אני אדאג לפנות את הז.... מהארוע שלי.. אם אני אתחיל לספר כאן כל מה שהיא עשתה ואמרה לי ולחבר שלי אתם תקבלו התקף לב על קצה המזלג, מספיק לי שבחורה יושבת בבית של החבר שלה ואח שלו ולא שלה!!!! עם ביבי דול לבן שקוף בלי כלום מתחת מול הפרצוף של אח של החבר כשהחבר לא בבית ועוד אני נכנסת באמצע הסיטואציה אז תתארו לעצמכם.........

בואי אספר לך על הכאב הפרטי שלי ../images/Emo70.gif

אם היה לי אז השכל של היום ! מכירה? לא רוצה, כן רוצה תחשבי אחרי זה: כשאני רציתי להתחתן לא דיברתי עם אחת מגיסותיי, הייתי מסוכסכת איתה עד הגרון ועד כדי שהיא הייתה נאלצת לעבור מדרכה בשביל לא להיתקל בי. הייתי שרופה מימנה עד רצח, היא סכסכה קשות ביני לבין אימי וחבל על הזמן. אני הזהרתי את אימי ואת כל אחיי שמי שיתערב דמו בראשו. החלטתי שאני לא מזמינה אותה לחתונה !!!!!!! וכך היה. אני בתמימותי חשבתי שאחי יבוא עם הילדים ולא כך היה הדבר. לאחר זמן וחזרנו לדבר ונודע לי שהפרשה עוררה כזו מהומה אצלהם בבית שהופעה לחתונה ללא הגיסה היה מותנת בגט! אז ככה והיום אני יודעת כמה לא היה שווה שאחי לא יהיה נוכח בחתונתי ואפילו בגלל גיסה ! האמת ? ככה בשקט (אף אחד לא שומע) אם היא הייתי בכל זאת מגיעה את חושבת שהייתי רואה אותה? אז בואי אחדש לך משהו,(אלא אם יש רק 10 מוזמנים) בתוך קהל של 650 איש, התנפלות של בולגרים ומרוקאים על החתן והכלה בטוח שלא הייתי רואה אותה.(למרות רוחבה !) אז בחייך, מקסימום תסובבי את פרצופך וסאלממת כל טוב.

אורא

New member
אני מבינה אותך אבל יש עוד עניין

החבר שלי אמר לאחיו בטלפון ערב לפני חתונתו.. כזה הודיע לו אתה מגיע לבד שגם לחתונה שלו הוא יגיע לבד. כך שהחבר שלי עומד על כבודו (מרוקאים) ודעתו וגם הוא לא מעוניין שהיא תגיעה לחתונה שאחיו ירגיש את מה שהוא עבר בגללו ואני מעכשיו אתחיל לטפטף לסביבה בעדינות שהיא לא רצויה. ונתפלל שהיא לא תראה את הפרצוף המכוער שלה... אור

הגנובה

New member
זה משחק טיפשי ומסוכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תיהיי חכמה
- ותעשי את הדבר הנכון
בלי אבל ובלי שמבל... כמו שסיגלי אמרה - את באמת חושבת שתראי אותה שם
- הכי הרבה - היא תשלם על הארוחה שאכלה - והנשמה תצא לה כי אתם מתחתנים בניגוד לרצונה

אורא

New member
היא זאת אישתו המ....... של

הגיס לעתיד.. וכתבתי בנושא שתי הודעות ארוכות מאוד בשרשור שכבר עבר לדף מס´ שתיים אני לא הייתי בחתונה שלהם בספטמבר שעבר

SOW? ואם היא תקפוץ מהגג ?

גם את תקפצי? חמודתי, גלי קצת בגרות ועליונות מעל התנהגותה הנלוזה. להחזיר לא תמיד שווה ולא באותה מטבע. תהיי יצירתי, תבני לך נקמה מתוקה מזו. אני בכל אופן אומרת ומיישמת , אדם שאני שונאת לעולם לא ארצה להשמיד ככה בצי´ק, אשמור אותו חזק לידי וברדיוס קרוב לליבי ולו רק בכדי להוציא לו את הנשמה באיטיות רבה ועם סבל רב. תחשבי על זה !

אורא

New member
אני לא רוצה לראות את הפרצוף

שלה בחתונה שלי ולא בשום ארוע שיהיה לי בעתיד בשום מצב בשום מחיר.... כמו שאמרה בולי זה יהרוס לי את כל החתונה.. זה לא עניין של בגרות ונכון אני יחסית צעירה בת 27 . היא לא תתקרב אלי ולא אל הילדים שיהיו לי ולא אל החבר דשלי שעומד להיות בעלי!!! יהרג ובל יעבור אור

בולי27

New member
אפשר לשאול למה?

מה בעצם התחיל את מסכת השינאה ביניכן? ולמה היא ובעלה ביקשו שלא תבואי לחתונה?

אורא

New member
זה התחיל בזה שאין לה ביטחון עם

בעלה, שהוא אח של החבר שלי. היא באה מבית עם רקע בעייתי, וראתה את הבית המפואר שבו הם חיו ואת התנאים הנוחים. ומאוד רצתה להתחתן איתו, בגיל 17 היא נכנסה להריון והתחילה לנהל את הבית. היתה מגיעה בבוקר שאח של חבר שלי בעבודה (באותה תקופה החבר שלי לא עבד) אלא ניהל את העסק שלו מהבית והיתה משגעת אותו בסיפורים שלה. לובשת ביבי דול ומתחילה להגיד לו תכין לי לשתות לאכול וכ"ו. בערב כשהחבר שלה היה מגיע הביתה היתה בוכה לו אח שלך מדליק את המזגן כל היום ומבזבז חשמל והוא גמר את כל הלחם וכל מיני כאלה. יום אחד היא אמרה לחבר שלי שאני סנובית מאוד והחבר שלי ממש לקח את זה קשה וירד עליה כסח ומשם התחילו כל מיני פיצוצים בינו לבין אח שלו שהיא גרמה להם. והיא דאגה שהחבר שלי יבוא לבד לחתונה שלהם ובכל אזכרה וארוע שהיא רואה אותו היא נמרחת עליו ומזמינה אותו אליה. כי משעמם לה כל היום לבד בבית ואני לא יכולה לסבול אותה בגלל כל מה שהיא אמרה ועשתה לי ולחבר שלי . אור

אורא

New member
היא דרשה שאני לא אבוא לחתונה

כיוון שלא אמרתי לה מזל טוב להריון ושלום באזכרה של אמא של חבר שלי. וגם לחינה לא הלכתי. והכי אבסורד שאחרי כל הנזקים הכספיים שהוא גרם לנו החבר שלי נתן לו סכום אסטרונומי מתנה לחתונה בלי שאני אדע והיא עוד התלוננה בפני האחיות שלו שהוא נתן מעט מאוד לא מספיק שהוא ויתר על החלק שלו בדירה המשותפת עם אחיו בשבילה....... אור

עם קצת קינמון זו אחלא דייסה../images/Emo6.gif

לדעתי אתם בכלל חיים למען מטרה אחת: להזיק אחד לשני וכמה שיותר. באמת! הוא אמר, היא עשתה, הוא נתן, ההיא לקחה. יש פה רגש מאוד חזק שנקרא: ק נ א ה ! את מקנאה לחברך, מקנאה בהתנהגותה, האח מקנא באחיו. הלללללללללללו, תזמיני לא תזמיני זה כבר אותו דבר ותפסיקי להתנצל ולנסות לשכנע, אנחנו כבר היינו מתחת לחופה עם הבעלים שלנו. שחי את העיצות, תבררי את הרעות ובחרי לך את הטוב בעינייך. והעיקר, שיהיה הרבה מזל (את זקוקה לו)

אורא

New member
אני לא מקנאה באף אחד ...

בטח ובטח שלא בה. אני כועסת ומאוד פגועה.. שמתייחסים אלי ולחבר שלי כאל סמרטוטים, פגעו לנו פגיעה חמורה בחשבונות הבנק ועקב הנזקים שנגרמו לנו נדחתה לי!!!! החתונה. אני לא חושבת שאני חייבת לה או לו הזמנה לחתונה שלי ואחרי הנזקים שהם גרמו לנו אני לא מוכנה לראות אותה בחתונה שלי. החבר שלי מסכים איתי והתפשרנו שהוא יזמין רק את אחיו ואת אחיו בלבד... אחרת הוא יקבל
על הראש אור

למעלה