בולי איך גורמים לה לא להגיע

אני שמחה שהגעתם להחלטה ../images/Emo8.gif

אני גם מאוד שמחה שחברך נפל באישה "אגרסיבית" ויודעת לעמוד על שלה, כי על פי דברייך חברך יצא "פראייר" בכל פעם מחדש, וזה למעשה נוסחת הפלא לחיים מאושרים. את תאזני אותו והוא אותך. חיים מאושרים שיהיו לכם וקדימה ל קוקולולולולו של המזל טוב.

אורא

New member
אני לא אגרסיבית אני פשוט לא

מוכנה להיות בחברת אנשים שגורמים לי נזקים ופוגעים בי. אני רוצה לראות איך היית מרגישה אם החתונה שלך היתה נדחית חודש לפני בגלל שאח של בעלך רוצה לחיות כמו שיח סעודי על חשבונכם ללא ידיעתכם אני בדיוק יומיים לפני משלוח ההזמנות נאלצתי להתמודד עם מכה כלכלית שלא ידענו עליה מראש והפתעה רצינית מאוד. אני לא מדברת על זה שהחבר שלי עד היום בקושי ישן בלילות בגלל המתח הכלכלי הזה שנגרם לו, ועקב כך הוא נאלץ לסגור את העסק שהו הקים ונלחם עליו וללכת להיות שכיר. את לא עמדת במצבי ועם ההתמודדות היום יומית והויתורים הכלכליים שאני עושה כל יום מאז ברמה היום יומית והבסיסית ביותר. אם החבר שלי היה קצת יותר אנוכי הוא היה דורש מאחיו לשלם שקל בשקל על הנזקים שהוא גרם אבל הוא מרחם עליו ואנחנו נושאים בתוצאות ועל כן זכותי לדרוש שהיא לא תהיה בחתונה שלי. מספיק שאני משלמת על החגיגות שלה ושל בעלה אור

בולי27

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה חבר שלך צריך לשלם את החובות של אחיו

אורא

New member
כי היה להם חשבון משותף

לצרכי הבית המשותף שלהם, אחיו לפני נישואיו היה נוסע הרבה לחו"ל לרגל עסקים והם פתחו חשבון משותף יום בהיר אחד האח של החבר שלי החליט שהוא צריך כסף והוציא מהחשבון 100,000 ש"ח ללא ידיעתו של החבר שלי. השקים התחילו לחזור ואח של החבר שלי הסתיר ממנו את כל הסיפור עד שנודע לנו בהפתעה כל הבלאגן והבנק דורש מחבר שלי שישלם והוא משלם ובגדול!!!! ולכן הוא לא יכול להכניס כסף הביתה כך שכל ההוצאות של הבית נופלות עלי ואני מוותרת על כל התענוגות הקטנים של החיים (קוסמטיקאית, מספרה, בגדים, נעלים) בגלל זה. לכן אני עומדת על דעתי ולא מוכנה לוותר בנושא החתונה...... אור

בולי27

New member
את זה הבנתי.....אבל, למה האח

לא משלם? זה החוב שלו נכון? אז למה חברך משלם הכל לבד? ואיפה אתם מתחתנים? (סתם שאלה לא קשור לכלום....)

אורא

New member
האח מעדיף לשלם לפיליפינית

ולנסוע לסופי שבוע בחו"ל ולחיות כמו מלך.. ולחבר שלי לא נעים לריב איתו מעבר לריב שהם רבו כבר ומאז הם לא מדברים בלי קשר החתונה ב 12/06/02 בגבעת האירוסים אם לא יהיו עוד הפתעות כמובן אור

לפחות עם דבר אחד לא תתווכחי איתי

אני עברתי הרבה יותר גרוע מזה. (תסכלי בשירשור למטה) גם אותי רימו כלכלית, גם אותי השפילו ועל כן הרגשתי את הצורך לענות לך. חמודה, תאמרי לי די ובזה זה נגמר.

ואת עוד הגשת מועמדות להחלפת

ורדה רזיאל ז´קונט?
נתפסו לי העיניים, לא הצלחתי לעקוב אז הרמתי ידיים. ההההההההההההה?

בולי27

New member
אני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ורדה רזיאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|?

איך איך לכל הרוחות הגעת לזה

אני לא שופטת אותך מתוקתי,

אני ואת באותו גובה. תסכלי על השירשור שלך ותראי כמה אנרגיה שלילית הוצאת על אחת שבכלל לא אמורה להיות חלק מחייך. אנו מיעצות את מה שאנו רואות ולכל אחת יש את האמת שלה. מיעצות לך כך = לא טוב מייעצות לך אחרת = את מתלבטת ומתנצלת. מממממממממממה? רק תגידי ואנו נופלות לשרתך אפיים ארצה. אבל אי אפשר לייעץ ולשכנע את המשוכנע. אם החלטת על דרך מסויימת דבקי בה ותחלטי שכך צריך להיות. אותנו את לא אמורה לשכנע ובטח שלא להתנצל על מעשייך. שיהיה כל טוב נשיקות ושבת שלום גם לך אור.

אורא

New member
אני מרגישה שאת לא מבינה את

דעתי ומניעי... החבר שלי היה נותן לו גם את הבית בו אנחנו חיים אם לא הייתי עוצרת אותו. ותאמיני לי הוא הציע לאחיו לעבור אלינו עם האישה והילד והשני שבדרך כמובן שאני התנגדתי בתוקף ואחותו הבכורה של חבר שלי תמכה בי. את הבית המשותף שלהם שהם קנו חצי בחצי, אחיו מכר לפני כמה חודשים ולא נתן לחבר שלי אפילו רבע מהסכום למרות שחצי מהבית שייך לו חוקית. כך שאני חייבת להעמיד את הדברים במקום ולקבוע גבולות בשטח מעכשיו אחרת כל החיים לי ייכבשו ואני עובדת קשה בשביל המשכורת שלי ולא מוכנה לפרנס אף אחד שיכול להתפרנס בעצמו... שתקתי הרבה זמן, כל התקופה שהם גרו ביחד נפגעתי ובלעתי ולא התערבתי הרי הם אחים . אבל יש גבול ברגע שזה פוגע בי באופן ישיר אני לא מוכנה יותר, נדחתה לי החתונה פעם אחת וזה מספיק אור

בולי27

New member
אור! חייבת להגיד לך שני דברים:

1. לסיגלוש יש באמת סיפור דומה לשלך (תדפדפי קצת אחורה) אז דווקא היא מבינה אותך כאן יותר מכולן. פשוט אופי שונה של אנשים מביא להתמודדות שונה במצבים דומים. אני מציעה לך לקרוא את הסיפור שהיא כתבה פה אתמול או שלשום. 2. אני חייבת לציין שאם את נשארת עם חבר שלך למרות כל מה שקרה, אז את באמת אוהבת אותו מאוד מאוד
ואני מקווה שתצליחו להתגבר על כל המשבר הזה ושיהיו לכם חיים נפלאים ביחד!

אורא

New member
אני באמת אוהבת אותו מאוד ../images/Emo23.gif

ואני חושבת שזה שחלק מהמשפחה שלו דפוקה לא אומר שגם הוא כזה. והוא לא צריך לסבול, ואני מאמינה שמאוד קשה לו והוא נקרע ביני לבין אחיו. אני לא שוכחת שזה היה האח שהוא היה הכי קשור אליו כל החיים, אבל אני לא מוכנה שבגלל שאחיו בחר בדרך חיים מסויימת אנחנו לא נוכל לחיות. ואני מקווה שגם הוא אוהב אותי באותה מידה ומעריך את מה שאני מקריבה בשבילו בימים אלו כמו שאני מעריכה את ההקרבה שהוא הקריב בכך שהוא ויתר על היחסים עם אחיו. ותודה על העידוד.

אורא

New member
ולגבי הסיפור של סיגלוש אני מנסה

לחפש אותו בין דפי הפורום תודה על העצה אור

למעלה