בולי איך גורמים לה לא להגיע

בולי27

New member
הנה הסיפור של סיגלוש...

שיהיה לנו יום יפה (כמה שהוא נראה אצלי). אז, גנובית התחילה לנבור עם מסרגה לתוך העור ולנסות להוציא פצעים ישנים, (אני מקווה שלא יהרס לי היום מיזה) אז הנה: כשהתחתנתי נפלתי לתוך בור שחור שעד החתונה לא ידעתי על קיומו. כשהכרתי את המשפחה זה היה סה"כ כחודשיים לפני החתונה. כולם בעיר החמיאו לי "איך נפלה במשפחה טובה, כסף נדבק לכסף," וכו´. הסתבר שהורי בעלי היו בקשיים כלכליים מאוד מאוד קשים ועד לאותה שנה נחשבו בין עשירי העיר. אני לא ידעתי כלום היות וגם לא תכננו לקבל מהם כל עזרה בנושא החתונה. הכל עשינו בשתי זוגות ידיים ובעבודה קשה העמדנו את חתונת השנה באילת. אחי נשמתי עיצב לי את התפאורה, סגר את נושא המלון, כל החלטורה של הזיקוקים והבלאגן(שאז עוד לא הייתה נפוצה) החינה המפוארת ומה לא?. בקיצור (איזה קיצור?) אחרי החתונה נפלה עליי כזאת פצצה שבכדי להציל את בעלי מהנושים של הוריו הייתי חייבת לערב את אימי ואחי ולערב הרבה את כספם. מאוד כעסתי עליהם כי הייתי מעורבת מישפטית ואז גם ראיתי כמה אגואיסטיות הייתה מעורבת בכל העסק הזה ואיך זה להרוס לילד בן 21 את החיים להחתים אותו על דברים שונים ומשונים ושלא ידע על מה חתם ולאיזה בוץ נכנס. דבר ראשון שיעצו לי הקולגות לעבודה היא לרוץ ולעשות הסכם ממון בכדי לעשות הפרדה ראשונית ברכוש וכך לא יפגעו ברכושי, כך עשיתי ובקלי קלות וניצלתי. ואז, במקום להתרכז בחיי הזוגיות, ירח דבש והולדת ילדים, מצאתי את עצמי מנהלת ישיבות לילה עם עורכי דין ונוברת בניירת מלפני 200 שנה מחפשת פרצות, ליקויים וכו´. הכעס התהומי והחלל הראשוני שנוצר ביני לבין הוריו היה בגלל זה: הם התעלמו מהצרות התעלמות מוחלטת ונתנו לנו לשבור את הראש. בלה בלה בלה סיימתי את כל העיניינים ושילמנו את כל הבלאגן שהיה, העמדתי לבעלי עו"ד תותח שבתותחים וקיבלנו כל הכסף חזרה !! ואז.... הם כמובן רצו הכסף וקבלו ננננעעעעע גדול בתוך העין. ועכשיו תחשבו מה בעצם קרה? היחסים עם הבעל לא נעכרו אבל עם הוריו בהחלט כן!!! אבל קניתי להם נעלי ספורט כאלה טובות שעד היום הם יכולים לקפוץ. יום טוב ונפלא

ואני אצה רצה לי ../images/Emo11.gif

לאסוף את הנסיכה ולקנות מטעמים לשבת. נשיקות ושבת שלום ושקט לכולנו.

בולי27

New member
מתחילה מוקדם את סופ"ש?

ואני עוד לא בכיתי לך שהשבוע זה תורם....

אוי בולית../images/Emo7.gif ודווקא היום היתה לי

כתף אחת פנויה. לא נורא ממוש, ביום ראשון אני שלך !!!!! וזאת הבטחה. גם אני כרגע בהתלבטות אם בא לי להזמין אותם או לא (מרגישה קצת עצלנית היום ולא בא לי לעמוד במטבח עד 24:00 בלילה) תעבירי אותה ותדמייני שאני איתך. נשיקות

אורא

New member
איך נשארה לך עוד כתף אחרי

שהרטבתי לך את שתי הכתפיים ב דמעותי
שתהיה שבת שלום ושקטה. אני מקווה שהבנת אותי ואת מניעי ולה אין לי בררה אלא להיות קצת אגרסיבית. וכמו שאמרת לי, תזמיני תהיי נחמדה ואם את רוצה אני מוכנה לעזור לך במטבח בכיף שבת שלום אור

בולי27

New member
תראי.....

אני לא מבינה למה חבר שלך לא כל כך רואה עם מה יש לו עסק. אני מבינה שמשפחה זה נושא רגיש (רבאק כמה בעלי עיוור לפעמים גם כן) אבל אין לו מה להגיד לאור העובדה שדרשו ממנו לא להביא אותך לחתונה? אני לא רוצה ליעץ לך מה להגיד כי אני לא מכירה את בן זוגך, ומילה לא נכונה בנושא כ"כ רגיש ובתקופה כ"כ רגישה עלולה לסכסך ביניכם ואפילו (חס וחלילה) לגרום לביטול החתונה. מיכיוון שיש לכם עוד זמן עד החתונה והמון נושאים "בלתי פתורים" אני מציעה לך ללכת איתו לטיפול, אני חושבת שהמצב שלכם עלול לגרור המון רגשות שליליים לעתיד, (והוא גורר מספיק בעיות כלכליות) אני חושבת שכדאי לכם לשבת עם אדם מקצועי שיעזור לכם לפתור את העניין הזה. חבר שלך נשמע לי די "עיוור" בכל הקשור לאחים שלו, ואם את לבד תנסי "לפקוח את עיניו" את גם תסבלי את הריקושטים! ואם את רוצה חתונה בזמן הקרוב לא כדאי לעשות את זה. אני מבינה למה את לא רוצה "לקחת" יותר מההורים שלך (גם אני במצב דומה מהבחינה הזו) וגם זו הרגשה שתוכלי לדבר עליה עם אדם מקצועי, שיעזור לך לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית. אני יכולה לספר לך שכל פעם שאני מרגישה שאני "לוקחת" יותר מדי מההורים שלי, והם (המשפחה שלו) עומדים מהצד, מצד אחד מרוצים (כי הם לא היו צריכים לתת כלום, אגב לתת אצלהם זו מילה מקוללת) ומצד שני מקנאים
(כן הפרצוף שלהם לפעמים ירוק מרב קנאה) בגלל שיש לנו את מה שיש... אז גם בי יש רגשות מעורבים,ואז אני מסתכלת "החוצה" ורואה שאני לא היחידה (יש לי חברות במצבים דומים, ויש את הפורום הזה שגורם לכל צרה שלך להתגמד לעומת דברים שאת יכולה לקרוא פה). בכל אופן אני ממליצה לך מאוד לשקול טיפול זוגי בחיוב!!!

אורא

New member
יש כאן כמה עניינים ...

מאחותו הבכורה יש לי גיבוי מלא לכול מה שאני עושה. מאחותו הקטנה יש לי גם גיבוי אבל היא מספרת הכל לכולם כך שאי אפשר לדבר איתה באופן אישי. מאחותו האמצעית התנתקתי לחלוטין ואני משאירה את כך בשימחה רבה. הבעיה שלאח המסויים הזה הוא היה מאוד קשור. ואני עשיתי הרבה מאמצים לכבד אותו, כמו שעד שהתפוצץ הסיפור של הבנקים ומה שהוא גרם לנו הוא היה מגיע כל יום שישי והייתי מכינה לו במיוחד את מה שהוא אוהב לאכול (אישתו לא עושה כלום בבית). ובלילה בימי שישי הוא היה בא לישון אצלנו לפעמים (היה בורח מהבית אומר שהוא יוצא לסיגריה וחוזר מוצאי שבת) והבנתי שרע לו איתה, ולא הפריע לי שנחמד לו אצלנו ואני אוהבת מאוד לארח, אבל לאחר שהסיפור התפוצץ והחבר דלי ואחיו רבו הוא לא מעיז להגיע אליי הביתה כי הוא יידע שבחיים הוא לא ייצא משם. לקראת החתונה אני הולכת לתת לכל אחד הזמנה ובהזמנה שלו אני אכתוב רק אותו והחבר שלי יגיד לו להגיע לבד ואני אעביר מסר שהיא לא מוזמנת. היא כבר אמרה לאחותו הקטנה להגיד לי להזמין אותה כי היא יודעת שאני שונאת אותה. חוץ מזה שבראש השנה ארחתי את רוב האחים שלו אצלי לחג והם לא הוזמנו ולא הגיעו. גם כשהוא בא אליי הביתה הוא בא לבד והיא מעולם לא הוזמנה ולא תוזמן אני נשבעתי שכף רגלה לא תדרוך אצלי בבית לעולם !!!! אור

meravido

New member
אור, אני חושבת שהכי טוב שתזמינו

את שניהם, לא נראה לי שהיא תגיע לארוע בגלל ה"אהבה" ששוררת ביניכן ולאח לא תהיה סיבה שלא להגיע כי הזמנתם אותה והיא בחרה שלא להגיע. לא פתרון טוב?

אורא

New member
היא תגיע בכל מחיר

היא כבר הודיעה לכל האחיות שידברו איתי שאני אזמין אותה. יש עוד זמן עד החתונה רק ביוני אבל היא כבר יצרה סביב זה מהומה שאני חייבת להזמין אותה ושהאחיות צריכות להכריח אותי להזמין אותה כי אני שונאת אותה אור

shelycat

New member
יש לי רק חרטה אחת

לגבי החתונה שלי והיא שאיפשרתי להזמין את גיסתי (בהתחלה סירבתי ואחרי מסע שיכנועים נכנעתי) אני לא רוצה לחזור לתחושות הללו אבל אנ ממליצה לך להתעקש על חשיבותם של ריגשותייך בארוע הזה שבו את חוגגת עם האיש שלך את אהבתכם ואין מקום שם לאנשים שלא אוהבים אתכם ויותר גרוע מכך (שונאים/מקנאים) ואין מקום בארוע בעל אנרגיה חיובית כזאת לקלקל במישהו שרק רוצה לעשות לכם דווקא, בדיוק כמו שלא היית נותנת למישהו שלא אוהב אותך לעמוד מתחת לחופה שלך איתך ולחלוק את הרגע הזה איתכם ולהתכבד במעמד. לאור העובדה שאת הצעד הראשון ואת התקדים בתחום הזה (הזמנות) הם כבר עשו, והיום גיסתך חוששת שתביישי אותה ותלביני את פניה ברבים כמו שהיא עשתה לך באי ההזמנה הברורה שלך לחתונתם, היא חוששת בצדק ובצדק היא לא רוצה לאכול מקערת המרורים שהיא האכילה אותך, אני בהחלט חושבת שיש מקומות שבהם כדאי להיות "הגדול" והבוגר בעיניינים שכאלה אבל מצד שני למה לקחת סיכון דווקא בארע שלך. התעקשי על כך כי זה מה שייתן את הטון לכל מערכת היחסים שלכם, אם היא תראה שהיא נידתה אותך מחתונתה ואת לא נידית לעולם תהיה בעמדת חולשה והאמת היא שאף אחד לא יעריך את ה"גדולה וגדלות הנפש" שבהזמנתה לארוע אמנם יש אמת במשפט "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" אבל היא הייתה צריכה לחשוב על כך בעבר והיום היא צריכה לחיות עם תוצאות מעשיה הרי היא ידעה שאתם עומדים להתחתן כבר כשהיא סרבה להזמינך לחתונתה-היא היתה צריכה לצפות את העתיד. שתאכל מה שהיא בישלה, לא מגיע לך הסיכוי שהיא תהרוס לך את היום בנוכחותה או בפליטת פה שלא במקומה במהלך החתונה או אפילו ביקורת אחרי החתונה.

אורא

New member
שלי תודה ../images/Emo140.gif

תודה שאת מבינה לליבי.. אני לא מזמינה אותה לביתי והיא לא היתה בו מעולם וגם לא תהיה. אני לא מעוניינת באנשים רעים ושפלי רוח בחיי. ואני מקווה שהיא לא תגיעה לחתונה, כי היא מסוגלת להגיעה עם בעלה ללא הזמנה וזה בעצם מה שהכי מטריד אותי. אנחנו מתכוונים להיות נוכחים בקבלת הפנים בחתונה ואחד הסיוטים הגדולים שלי, זה שהיא מופיעה בקבלת הפנים ובחתונה. אני מקווה שהסיוט לא התגשם, בכל אופן אני אעשה כל מה שאוכל על מנת שזה לא יקרה תודה רבה שוב אור

אורא

New member
כשהמשפחה המורחבת היא הגורם

לבעיות הכלכליות יש הרבה השפעה.. ומרחיקים את הגורם הפוגע כמה שיותר רחוק אור

טלאפ

New member
שאני אבין נכון, את לא הוזמנת לחתונה

שלהם והיא מתעקשת שתזמיני אותה לחתונה שלך??? זו חוצפה, (חוץ מזה אם היא תגיע תוכלי להשתמש בתרפיה של לגזור את גיסתך לעתיד מכל התמונות... ואין הנאה גדולה מזה.

למעלה