בוקרררררררררטובבבבבבב

../images/Emo124.gif בוקרררררררררטובבבבבבב

אנשים אתם קולטים שביום ראשון יש שו"ח????????????????.. אני לא יודעת מה איתכם אני בעד להתחיל לפרסם את הפורום הזה קצת יותר מעוד משפט בחתימה .. אני אומרת הודעת פירסום קליטה !! אמממ הנה משו על קצה השרוול : בנות תשבו טוב , בנים להחזיק חזק , אנחנו יודעים שהתעגעתם אבל ביום ראשון הקרוב הם חוזרים לנו לחיים יואל,רפי,אלה ,שירה , דניאלה ,תומר איתן אלון .. ואיתם כל הסיפורים כל הדרמות וכל הדברים שהכי כיף לראות אז אם גם אתם מתים לדעת מה יקרה עם אלה ?
ובמי היא תבחר? והאם יואל יתגרש כבר? |
ומה יעבור על רפי הפעם? בואו גם אתם לפורום שבתות וחגים 876 ב
*רק לפני שאתם רצים לפרסם בבקשה תבקשו אישור ממנהלי הפורום שבו אתם רוצים לפרסם שלא ימחקו לכם את ההודעה . יאללה לעבודה .

qt1

New member
מורי נשמה יואל לא גרוש כבר?

חשבתי שהוא סגר בסטה סופית עם שירה.......טעיתי? אויש אל תגידי שהם חוזרים , אין לי כוח למריבות שלהםםםםםםםםםםםםם! תודה על הרעיון , אני אפרסם בפורום אפילפסיה-תמיכה ואבקש את יודעת איפה גם כן.

אמממ חשבתי כמה צעדים לפנייך

דברי איתי וגם אבי שכחתי לומר לך היום דברו איתי יש לנו מלא עבודה

Carpet Crawler

New member
עוד לא גרוש, רק פרוד

בפרק סיום העונה הקודמת יואל ושירה דיסקסו על הסכם גירושים, אבל רשמית עוד לא ראינו את זה קורה.
ציטוט מאחד הפרומואים לעונה הדנדשה:
רב: "האדון מעוניין לגרש את הגברת ולתת לה גט?" יואל: "כן." כנראה שבעונה הזו זה יקרה

עוד הודעה לפירסום ..

הי
את/ה
בא לך לענות לעצמך על כמה שאלות ? את/ה אוהב/ת את אלון אבוטבול? ומה עם רומי אבולפיה? ועוד משו .. מה את/ה עושה ביום ראשון הקרוב בערב? אה... את/ה לא יודע
אז יש לי חדשות שבטח ישמחו אותך !! שבתות וחגים חוזרת לעונה חדשה !! אז אם גם את/ה מכור/ה וצריך/ה קבוצת תמיכה 876 בתפוז !! זה המקום שלכם להתראות ביום ראשון.

../images/Emo58.gif

קראתי בתקציר שבפרק הראשון,שירה ויואל הולכים לרבנות. אז הריי לכם תשובה לשאלה.... ו... היום בגיליון של "פנאי פלוס"... יש כתבה על "שבתות וחגים" עם אלון אבוטבול ויעל אבקסיס !!!!

qt1

New member
../images/Emo51.gifיעל זה מאוד מעניין../images/Emo58.gif

בכל הראיונות עושה רושם שכל השחקנים היו ממשיכים אם היה תקציב ושזו הסיבה העיקרית לכך שהסידרה יורדת , זה לא שאין להם מה להמשיך לכתוב... זה לא זה , פשוט אין להם כסף. וזה הדבר הכי עצוב בעיניי. חמוד אלון , אני מאמינה בדברים שהוא אומר ויעל...לא יודעת , אישה נחמדה בסה"כ ומאוד מאוד כשרונית , היא תגיע רחוק. לגבי יואל -תודה
כבר נבהלתי... אין לי כוח למריבות שלו עם שירה ולבכי של שירה או בכלל לעצב. תודה חמודה

אני לא זוכרת מתי שמעתי את זה....

אבל באחד הראיונות שראיתי עם אלון אבוטבול.. הוא אמר שהוא מאוד לא אהב לשחק ב"שבתות וחגים"...

qt1

New member
לא נראה לי.......איך זה יכול להיות?

לא מוזר?

טוהר88

New member
כן זה נכון

הייתה כתבה על אלון אבוטבול בידיעות אחרונות ב-12 בספטמבר והוא אמר שם שהייתה לו תקופה ארוכה שהוא היה במשבר(אם אני זוכרת נכון) ולכן הוא לא נהנה לעבוד - ובאותו זמן הוא עבד בשבתות וחגים...

qt1

New member
נו... גם בן אדם!

אי-אפשר לצפות מאף-אחד להיות כל הזמן עליז ומאושר, יש עליות ומורדות בחיים ,זה שבאותה תקופה הוא עבד בתור שחקן בסדרה שבתות וחגים לא אומר שהוא לא אוהב את הסידרה אלא שהיתה לו תקופה קשה בחיים ובאותה תקופה הוא עבד למרות שהיה לו קשה. מה יותר רגיל מזה?

למעלה