בוקר טובבבבבבבבבב

../images/Emo124.gif בוקר טובבבבבבבבבב

מזה ??? איפה כולם???. קומוווו ישנוניםםםם יאללה שיהיה יום נפלא

קרוואלה

New member
מי ישן מיייייייייייייי../images/Emo46.gif

סאמווווווווווווווו על הבוקר הר הרררררררררררר של כלים.. הלכתי לישון כוס לא הייתה בכיור .. שמישו יסביר לי איך למען השם הילד הזה במשך חצי לילה מטביע לי את המטבח בכלים
ולא אין לי מדיח... ולא לא רוצה מדיח.... שונאת מדיחים!!! מי מכין לי נס?
בוקר טוב יום נפלאאאאאאא

קרוואלה

New member
../images/Emo12.gif

שאת תפרגני לירי?..... שיוווווווווווווווווו כולי בהלם!! תודה על הרצון הטוב כבר חיסלתי חצי קופסאת סיגריות מעצבים:( אפרופו עצבים יש לך אולי קשרים במערכת החינוך?... סאמםםםםםםםםםםםםם שיסיימו כבר ת'שביתה המפגרת הזו.

קרוואלה

New member
בטח יעזור....

שניה מעירה את הילד שיסע לדודה לירי לאירוח בזמן הלימודים

מי ישן? מיייייייייייייי? ../images/Emo192.gif

לא מצליחה להחליט... להתחיל לנקות או לחזור למיטה... יאללה, מכינה כוס קפה שני, מישו רוצה
{פחחח שאלה מיותרת בבית הזה}

חפיפ את אומרת..

אמממממ אחרי הסערה של הבוקר, אין מצב לחפיפ 4 קופיפים לא משאירים אחריהם חפיפ לירוש, אני אומרת לך...ממש גונגל פה
יום נפלא כפליים

נו אבל תיכף ישפך פטל...

איך סבתא שלי אומרת...תעביר "שפפה חנג'ה" חחחחחח קרעתי את עצמי מצחוק...

קרוואלה

New member
תצחקי למה לא......

חכי שתגיעי לאמצע היום אחרי שקרעתת ת'חת בניקיונות.. נראה אותך אז צוחקת
אגב בני כמה הילדים שלך?

אצלי היום מתחיל באמצע

כשהגונגל מתחיל לפרוח
ויש גם חוק מוזר אצלנו תמיד, אבל תמיד {!} כשאני מסיימת לנקות נשפך קנקן של מיצ פטל. הגדולה אוטוטו בת 10, אחריה בן 7 וחצי, 5 וחצי ו - 4 וחצי התחלתי מאוחר וגמרתי מהר

קרוואלה

New member
מאמוש תהני........

כול עוד שהם קטנים תהני מזה... חכי חכי כשיגדלו ת'שערות את תתלשי:)) מגיע לך שנשפך פטל!!.. ככה תלמדי שפטל לא בריאאאאאאאאאאא!@!!@ הורס את השיניים שלא לדבר על החניכיים.. לגבי בעיית הגמירות שלך על קליניקה און כבר שמעת?

זה נשמע קצת אחרת..

אבל לא נורא יאללה נו קבלי את התואר מכשפה... לגבי הגאונה אני לא כ"כ בטוחה... תאלצי עוד להוכיח.

למעלה