בוקר טוב לכולללםםם

חן (*_*)

New member
../images/Emo124.gifבוקר טוב לכולללםםם../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif

פקחתי עיניים וראיתי שמש בשמיים עד שרחצתי פנים ושיניים הפך היום מעונן שבעתיים בוקר טוב לכולם רוצה להתנצל על שאמש מרוב בלגן של תפוז לא ראיתי מי נגד מי ולכן אולי לא עניתי SORRY
שיהיה לכולנו יום נהדר ושבת שלום

טאKילה

New member
בוקר טוב חן(*_*)ולכולם/ן../images/Emo142.gif

פקחתי עיניים פתחתי חלון אפלייה לשמה,, אצלי השמים לא משהו קרררררררר מאוד השמש לא ביצבצה לה,, טוב נו כנראה שהמרכז עוד לא קיבל מנה של שמש.. אחכה לה,,לשמש שתזרח.. בוקר נעים,ושקט.

בוקר טוב חן וטאקי ולכולם

גם אצלי עוד לא עלתה ומבצבצת היא מאחורי הענן שמחה לשמוע שקפצתן לכאן לפני שיהיה מאוד מעונן אז מי עוד בח'בורה אז מה שלומם/ן ומה נשמע בוקר של ריחות מן התנור זה שישי מה לא ברור ריח של סוף שבוע של שישי
על השולחן הכי הכי ותכף מגיע יום שבת יום מנוחה אמרו שתיהיה שבת יפה אני בקוצר רוח לה מחכה
בואי ,
עזוב ערשיו שיהיה לכולנו בוקר טוב שבת שלום ומבורך אשמח לראות כאן כל אורח קדימה חברים . שולחת
גדול מכל ה

Mוניk

New member
בוקר טוב חן../images/Emo42.gifובוקר טוב לכולם../images/Emo20.gif

פקחתי עין כן רק עין השניה פשוט נסתמה לי ג'קוב כבר עובד לי על העין הסתומה החזיקו לי אצבעות חחחחחחחחחחחחח הלו אני רואה 6 עוד מעד אני אראה עוד 6 אולי בערב אראה 6/6 שיהיה לכום יום ניפלא שבת שלום אולי זה למעעע אתמול חן שלחה לי תמונות מממממממ.... וגם שמתי עין אחת על המעסה של אהובה לא תחמוד מעסה חברתך סוף שבוע רגוע מואההההההההההה מוניק

למעלה