../images/Emo124.gifהו איריס,הו איריס...../images/Emo124.gif
וואלה כמה התגעגעתי לרמקולך כפרה. את רואה? אם את לא פה גם אני לא פה...... מה קורה אחותי? איך הרכבות ? מתי יתנגשו ? מה עם חוק ההסתברות המזד...עזע הזה? איףףףף? ורק לחשוב שגיברת אורלי עשתה שני תארים בזה , זאת פשוט עילה להעלות אותה על המוקד.... היזהרי לך אורלי... קמתי ממש, אבל ממש על רגל שמאל.... יא אורלי מכשפונת. איך? רק הסבירי לי איך בכלל בחרת לעצמך כזה נושא מכוער. אם קודם חשבתי שיש מצב שאולי היה מרצה חתיך בחוג, הרי שבמחשבה שניה ירדתי מייד מהעץ שכן כל אחד שעוסק בתחום הוא לפלפון שדומה למלפפון וממש לא נראה לי שזה עשוי להיות הטעם שלך.... אז הירשמי שוב ליוניברסיטי ומצידי תלמדי כעת משהו שיגרום לאיזון מהיר בהיסטוריה השחורה והמבישה הזאת שלך, משהו כמו טיפול סקסואלי, או משהו בדומה, מה יש? למה שלא תהיי התשובה היפה והצעירה לקסווירה הולנדר?..... מה, לא מתאים??? אני אומרת כן !!!!! טוב, וזה מה שהיה לי לומר חשוב הבוקר. ממש חשוב. איריס כפרה. תראי איך אני שמחה לראותך פה. את מפיחה בנשמתי חיים... ואורלי..ברור שגם את.... אני כבר מחכה לעצותייך בתחום ההתמחות החדש והמעניין שלך. מאוהבת בכן אחיותיי. בוקר טוב ישראל. קפוא בחוץ אני הולכת ללבוש סוודר. ש-לום. אריאלה רופ.