בוקר טוב לכולם

עלמה 3

New member
../images/Emo124.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

והנה מתקרבים לקיצם ההכנות, הטירוף לכבוד ליל הסדר, מלווה בגשם וקריר, אך השמש עוד תחזור!!!! יום נפלא לכולם, בבריאות טובה ובשורות טובות.
עלמה

בוקר טוב לך עלמתי ולכולם../images/Emo124.gif

זה גשם עלמה? זאת דוגמית עלובה,כאן כבר השמש יצאה. יום קל ,וכמו שכתבו הבוקר בהורוסקופ לעקרבים יום מלא שלווה
ממש....מהרגע שפתחתי את עיניי אני רק רודפת אחרי עצמי ולא מוצאת...כמה שלווה
רצה לסידורים ושבה בזריזות יום אחלה לכולם,אגב תנו צעקה לאור וקרן אור שישובו בהדרם. ביייייייייי

rolan

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

זהו הספירה לאחור החלה...
נשארו עוד קצת יותר מ 24 שעות לסיום הטירוף ותחילת הזלילה הגדולה כך זה נראה לפי העגלות אתמול ב"מגה"
אני עדיין בהלם אז אני עם הקניות סיימתי היום מגיע תור הבישולים
ומחר אוהוו מחר מגיע הגדוד
אבל מה.... יהיה שמח, כייף
לזה אני מחכה כל המשפחה, המורכבת מאוד שלנו, יחד יום נעים
ואל תשכחו אם עברנו את פרעה נעהור גם את זה....
באהבה

maof

New member
בוקר טוב לכול הנימצאים../images/Emo42.gif

אחרי ניקיונות לתוך הלילה...... ואחרי כאבי אוזנים לנסיך הקטן..... ואחרי שניסיתי לישון 3 שעות לידו כדי להרגיע אותו אבל הוא החליט שעדיף לטפס עלי
עכשיו אני יודע ממי הוא למד להניח עלי רגל
ואחרי שסימתי כמעט את כל העבודה ואני מוכן להתחיל את החג
אולי.....אולי....מישהוא יכול לספר לי מי גנב את השמש??
ולמה ....למה.....כל התריסים מלוכלכים שוב????? מעוף

*יערית

New member
בוקר של....../images/Emo141.gif

כאב ראש ענקי....הילד הריג שרע כל הלילה ומזלי זמר מעוף ישן לצידו כל הלילה וטיפל בו, בוקר של בכיות וצעקות של הילדה..משום מה ההורמונים אצלה התחילו בגיל יחסית צעיר ביותר.... ולי אין כוח! אין כוח! שמעתם?אין לי כוח לשום כלום יותר....שבוזה מהכל על הבוקר.... בוקר שהרשיתי לעצמי להישבר! המשך יום נעים לכולם...

עלמה 3

New member
יעריתו'ש , מותר גם להישבז.....

ואל תקלקלי את אווירת החגיגיות שיש אצלך עד כה. עם השביזות, קחי נשימה ארוכה................................ ........................................................... ולהמשיך הלאה - בחגיגיות,
את שומעת...... נראה לי שכל זה בגלל הגשם, קילקל לך את התריסים
לא נורא, מחר יום חדש, תכיני רשימה חדשה למעוף...... המשך יום נפלא, מתוקה
עלמה

*יערית

New member
וואו../images/Emo12.gif

זה בדיוק מה שהוא שלח לי ב SMS הבוקר... קחי נשימה ארוכה אני יגיע לעזור מהר ככל יכולתי, אבל אני לא צריכה עזרה באמת....הוא עשה מעל ומעבר... ככה זה כשושאבים ממני את כל האנרגיות בבוקר... תודה עלמה...אני מתאוששת.....עושה פיניש לבית ואחר כך ינסה להרוג עוד תורכי

למעלה