בוקר טוב לכולם

Michal NS

New member
איזה שקט פה...../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif../images/Emo124.gif../images/Emo202.gif?

שבת שלום

haya or

New member
שבת שלום../images/Emo20.gif

גיא הפתיע אתמול הגיע... ואני תכננתי על עוגה שרק קיבלתי את המתכון שלה ולא הספקתי להכין את כל המטעמים. הבוקר התחלתי בהכנה ... ועכשיו סוף סוף אפשר לנוח. מתה כבר לטעום את העוגה ולשמוע רשמים.... עוד שבוע לחופש.........................מחכה בכליון עיניים....

haya or

New member
נקראת עוגת קופוצ'ינו

אולי מוכרת לך הבסיס הוא 2 שוקולד מריר - 5 ביצים וכוס חלב... (לא בסדר הנכון) מעליו שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל מייפל , תמצית וניל ונס קפה -(להלן הקרם ...) מעליו בישקוטים מהולים בנס קפה מעליהם שוב הקרם ולמעלה שוקולד מקופלת מרוסק .... - פצצת קלוריות - מוכן אבל עוד לא טעמנו.

Michal NS

New member
קפוצ'ינו לפני או אחרי העוגה../images/Emo6.gif

העיקר שיחזור הביתה בשלום
... את הקלוריות הוא יוציא כבר חזרה בבסיס
נשמע מעולה..........למה מחכים.....

haya or

New member
אין סיבה לעיכוב

כנראה מלאים מהצהריים , בטח יגיעו במהלך השבת חברים וזה יחוסל.

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifלגמרי...., לא מכירה לפי המתכון

שרשמת, אבל אם ממש מוצלח, תרשמי לנו מתכון מסודר....
, דווקא שבוע שעבר עשיתי משהו שאולי קצת מזכיר, למטה טורט דק, על הטורט קרם מקצפת מתוקה סוכר ונס קפה, למעלה מרנג ועליו מטפטפים שוקולד מומס....

haya or

New member
לא היתה התלהבות בקרב

המשפחה המצומצמת - רק רועי ואני טעמנו (לשמנים הכל טעים...) אבל האורחים שהיו אמרו שטעימה - מי שאוהב טעם קפוצ'ינו עוגה טעימה - אני לא חושבת שאני אעשה אותה שוב.....

חיהל''ה ../images/Emo13.gifבבקשה אם כבר שיהיה בסדר הנכון

כל המתכון
חולה על
במיוחד קפוצ'ינו, ובכלל על עוגות עשירות. מה איכפת לי קלוריות העיקר הטעם
שבוע טוב
מימי.

Michal NS

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gifיקירתי, רק תבחרי...../images/Emo8.gif

בשבילך ...

שבת נהדרת!!!

היה לנו שבוע משפחתי עם המשפחה המורחבת. טיילנו, בילינו , נהננו. ועכשיו - נהנים מהשקט שאחרי. שבת נפלאה לכולכם, אורלי

למעלה