בוקר טוב

עינת12

New member
../images/Emo124.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב ענת
בוקר טוב אומלטה
בוק.... בוקר טוב, סילבסטר מדדדההההההיםםםם ושנה טובה
לכל המופרעות, המופרעים, המפגעים החברתיים, המסכנות והמסכנים שלא יודעים מהחיים שלהם ושלא יזכו לשמוע לעולללללללם את המלה המדהההההההימהההההה: "אמא"
שלא ידעו לעולללללללם מהי נתינה
ושלא יזכו לעוללללם לומר: "תראו זה הילד/ה שלי"
בוקר טוב
ושנה טובה
לכל הרשעות והרשעים הדוחים האלה שלא רוצים להתבגר ולקחת אחריות
בוקר טוב לכל המסכנות והמסכנים הסובלים מחסכי ילדות ומפיצים תעמולה אנטי הורית וילדותית ברחבי המרחב הקיברנטי החמוד שלנו ובכך מזהמים אותו ללא הכר
בוקר טוב לכל עלובי הנפש האלה ששואפים להכחיד אותנו מפנים
בוקר טוב ושנה טובה לכל חברי וחברות הפורום הזה

עינת12

New member
סבח אל נור אמיר ../images/Emo13.gif

איך ניחשת?
חבל שאתה לא יכול לראות אותי מתפקעת מצחוק כאן על הכסא מול המסך.... תודה אמיר
אבל לא. אני סתם ADD אימפולסיבית שרצתה לברך בבוקר טוב ושנה טובה את כל חברי וחברות הפורום (ומכיוון שבדיוק חשבתי על ארץ נהדרת זה מה שיצא גבר גבר....) בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוקר טוב אמיר
בוקר טוב אומלטה
בוק....

ELLA31

New member
סתם קפצתי לרגע..

וזו סתם הודעה מגעילה. אז סתם רציתי להגיד.

עינת12

New member
ולמה לקפוץ, כשאפשר לקחת כסא

ולהתיישב בניחותא?
{אייקון של כסא}{אייקון של ניחותא)

ELLA31

New member
ועוד משהו קטן...

מהיום שהפורום הזה נפתח , התגבשה כאן קבוצה של נשים שיש להן על מה לדבר ומכנה משותף. מהיום שהפורום הזה נפתח, הגיעו כל מיני "קדושות" עם שאלות תם, וכל מיני חורלירות שסתם עושים לכן באלגן. במקום להנות מהקהילה הקטנה שלכן, אתן במלחמה מתמדת ועצבים ולא גורמים יותר מידי הנאה... הצעה שלי - תפתחו קומונה לחברות בלבד. יש אפשרות בתפוז לפתוח קומונה שזה כמו פורום, ולהכניס רק את מי שקיבל אישור. ככה תמנעו מכל הגועל הזה... הרבה הצלחה לכן, ושנה אזרחית וכל טוב!!!

עינת12

New member
אז לקחת כסא והתיישבת בניחותא

האם בגועל הזה התכוונת להודעת הבוקר טוב שלי? כי אם כן, אמיר הבין אותה נכונה, ואת אפעס... לא כל כך. תודה על ההצעה בכל אופן. הרבה הצלחה ושנה אזרחית וכל טוב גם לך (מאומלטה וממני כמובן
) אגב אלה, פעם כש"קפצתי" ליבקור בפורום שלכן ראיתי שהשארת שם הודעות לאחד מחברי הפורום (מובטל לרוע מזלו) ובו קראת לו "אימפוטנט" "שלא מסוגל לפרנס את המשפחה שלו" "לא גבר". וכשמחקו חלק מהפנינים שלך התחלת הודעות עם "כ*&*&^^%" אז מיהי אלה האמיתית? זו שמפרגנת בפורום לא לה או זו שמקללת בפורום שלה? ואם כבר מדברים על פורומים לא לנו: למה קיללת אותו בצורה כה מזוויעה?

עינת12

New member
קפיץ קפוץ ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

רעיון ממוחי הקודח: אנא ראו (אמיר כבר ראה) את הודעתי "בוקר טוב". מה דעתכן ודעתכם לפתוח שרשור ברכות או כל דבר אחר בהשראת ארץ נהדרת ו/או כל תוכנית טלויזיה/רדיו/ספר/סרט הנראית לכם? יכול להיות נחמד. (אם לא ייראה לכם, אבין לחלוטין. כפי שציינתי - מוחי קודח...)

למעלה