בוקר טוב שיהיה לכולנו בוקר נפלא ונהדר יום יפה ומקסים בלי מכשפות ודרקונים ורק בשורות טובות
א איריס רמלה New member 18/7/07 #1 ../images/Emo124.gifבוקר טוב שיהיה לכולנו בוקר נפלא ונהדר יום יפה ומקסים בלי מכשפות ודרקונים ורק בשורות טובות
../images/Emo124.gifבוקר טוב שיהיה לכולנו בוקר נפלא ונהדר יום יפה ומקסים בלי מכשפות ודרקונים ורק בשורות טובות
מ מיכל של סיון הנסיכה New member 18/7/07 #2 בוקר מצויין לכולם../images/Emo175.gif איריס? מאיפה הבאת את המכשפות והדרקונים באשמורת הבוקר?? היו לך סיוטים בלילה???
בוקר מצויין לכולם../images/Emo175.gif איריס? מאיפה הבאת את המכשפות והדרקונים באשמורת הבוקר?? היו לך סיוטים בלילה???
ר ריקי אמא של קטרין New member 18/7/07 #4 בוקר טוב איריס שלנו ברוכה הנעלמת, כמה היה חסר לי הבוקר טוב שלך , למרות שאף פעם לא בירכתיך חזרה , אבל לקרוא על הבוקר היה מחמם את הלב , אז אני תקווה שהכל בסדר אצלכם אוהבים אותכם
בוקר טוב איריס שלנו ברוכה הנעלמת, כמה היה חסר לי הבוקר טוב שלך , למרות שאף פעם לא בירכתיך חזרה , אבל לקרוא על הבוקר היה מחמם את הלב , אז אני תקווה שהכל בסדר אצלכם אוהבים אותכם
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/7/07 #7 באמת שיהיה יום נטול יצורונים../images/Emo190.gif../images/Emo191.gif../images/Emo6.gif