בוקר טוב

עוד מעט צהריים../images/Emo6.gif שבוע טוב לכולכם

קלאודוי שמחה לראות אותך כאן
איריס הנקניקיה נטרפה שבקושי נשארה לי טעימה, ואל דאגה הכוונות שלי טהורות לעומת ההיא עם הראש הכחול, והיום גם החותמת כחולה
ראית איזה תמונה צירפה הגנובה?? אין עליה חולה עלייה ועליכם. שיהיה לכם אחלה יום
יותר מאוחר אביא את הגירסה שלי לחרירה
 
מימילה אני שמחה

שטרפו את הנקניק לפחות היית מצלמת לנו את החמין להוריד ריר תגובתי על הארגנטינאית הרי זה לא חדש שהיא מאוהבת בבעלי
 
טוב ושכחתי לציין רובי המאהב של שתינו

הכוונה שלי ושל אריאלה אבל בלי מקלחת רק אמבטיה
 
איריס מאמי../images/Emo24.gif

מגיע לך כל הקרדיט על המתכון הנפלא תודה יקירתי. צילמתי בפון ולא מצליח לי להעביר למחשב. והבאסה שאת נריה צילמתי בחוג ג'ודו ורציתי להעלות לפורום השני ולא הולך. לא חשוב אם אעשה שוב השבת אצלם במצלמה רגילה.
 

ענתי42

New member
מתכון למרק אפונה עם אדשים אדומים ../images/Emo59.gif

קבלו מתכון לחימום חומרים 2 כוסות אפונה יבשה {להשרות את האפונה במים רבע שעה} כוס אדשים אדומים 1 בצל קצוץ 1 עגבניה קצוצה 1 גזר פרוס 3 תפוחי אדמה מחולקים לריבועים חצי צרור שמיר 2 כפות מרק עוף מלח 2 כפות שמן זית הכנה לתגן טיפה את הבצל ולהוסיף עגבניות,גזר,שמיר,תפוחי אדמה,ואת האפונה והאדשים לערבב הכל בסיר ולהוסיף מים כאשר המרק רותך להוסיף אבקת מרק ומלח לבשל על אש קטנה ולערבב מידי פעם עד שהכל מיתמזג יחד וזה,,,מזה טוב,,,בתאבון
 

ענתי42

New member
מתכון אדשים אדומים עם שום ונענע

מיצרכים 2 כוסות אדשים 1 כוס אורז 3 כפות שמן זית 1 גביע יוגורט מלח עלי נענע קצוצים כפית נענע יבשה לא חובה הכנה בסיר עם מים לבשל את האדשים עם האורז {כמות המים ,,שיעבור קצת את אדשים ואם במשך הבישול חסר להוסיף אך לא למצב של מרק} להוסיף אתהשמן והמלח כאשר הכל מבושל ומקבלים כאילו מין דיסה מוסיפים את היוגורט,השום ,והנענע מערבבים נותנים עוד רתיחה ,,,,ואוכלים,,,,
 
למעלה