בחרתן כבר לק לכבוד שבת?

סקרמנטה

New member
../images/Emo124.gif בחרתן כבר לק לכבוד שבת?

אני כבר מעכשיו מתחילה את ההתלבטות... נראה לי שגם הפעם יקח לי כמה שעות עד שאבחר :) שבת שלום ומבורך

תולי01

New member
עדיין לא....אבל נשברה לי ציפורן ../images/Emo4.gif

ואני קודם צריכה לעשות קצת עבודת שיוף.... בא לי משהו בהיר יחסית - יש לכן רעיונות בשבילי ?

תולי01

New member
זה כל כך מעצבן כשזה קורה ../images/Emo4.gif

ובסוף בחרתי באמת במשהו דומה - Glame Style של Essence - ורוד עדין מאוד עם הרבה נצנצים צבעוניים. הוא חמוד ומשמח ונותן מראה של בובה

אצלי זה הגיע באמת למימדים עצובים

אני מחכה לתשובות של בדיקות הדם (ברזל בוודאות חסר לי, נראה מה עם השאר...). ואם את אוהבת ורוד עם נצנצים - נסי את מס' 359 של קרליין.

תולי01

New member
כן, מבינה אותך....

גם לי היה חסר ברזל ו- b12, אבל הבעיה טופלה
אני מתכננת להיות בסופר פארם ביום ראשון אז אני אבדוק גם את הלק הזה ! תודה

נופ ר

New member
אני עם OPI

dim sam palm נראה לי שאני יחליף עוד מעט, שמתי אותו אתמול אבל מרגיש לי מוזר אני כהה וזה נראה לי מצועצע קצת, לא אוהבת כל כך ורודים

Yosh Yosh

New member
לק כתום של קרליין ../images/Emo13.gif

375, ליתר דיוק. חדש דנדש מהיום, מהמבצע בסופר-פארם (ותודה לכן על המידע, בנות יקרות!). רציתי רק להגיד לכן שהפורום הזה כיפי ביותר. אני מסתכלת על האוספים של כולן ואומרת לעצמי שהלוואי והיה לי חשק/תקציב/רצון להזמין מחו"ל לקים. בינתיים אני מסתדרת עם המבחר בארץ. אני מצרפת תמונה של האוסף הנוכחי שלי. כולם מהשנה האחרונה (כי רק עכשיו התחלתי למרוח לקים... נגמלתי מכסיסה אינטנסיבית ביותר בקיץ שעבר). שתהייה שבת נפלאה!

Yosh Yosh

New member
וסווטצ', סתם כי התחשק לי

ועכשיו שמתי לב ששכחתי לפרט את הלקים, אז הנה! (מימין לשמאל): לק שקוף של La Sera בסיס של לה-צ'אט לה צ'אט - Lover Heart שיק 12 אורלי Thorned Rose קניתי גם אותו היום. האמת שהתלבטתי בינו לבין האדום-נוצץ שדומה לרובי-פאמפס (נראה לי שזה היה הוא), אבל אז החלטתי שאני עוד לא בשלה לנוצצים...
ביוטי קאר- 5. יש לי גם בורדו שלהם (40) בדירה בירושלים, אבל הוא צובע את האצבעותוזה מרגיז. יש לי שם גם עוד ורוד של לייף, די זהה לזה של שיק, ועוד שיק בצבע מייק-אפ
והקרליין הכתום...

lilo4

New member
הוא ממש חמוד

אני לא מצליחה להחליט אם יש לי אותו או לא.... [ועכשיו אני צריכה להסביר לעצמי מאוד יפה שגם אם אין לי אותו, אני ממש לא צריכה אותו, כי יש לי מספיק גוונים וורודים וחלאס עם זה
]

טלישקה

New member
בידיים צ'רי בומב של ORLY

ובבהונות לק מס' 411 סגול של WOW נכון אין קשר, סתם התחשק לי.

אני עם Dear Santa של OPI

שמרחו לי במניקור. מחזיק עליי אחלה ונראה מאוד מעניין. אולי מחר כבר אחליף. [התמונה כמובן מהבלוג של סקרנג'י]

פנרה

New member
CG- Caribbean Blue

תכלת עם שימר עדין ביותר. במציאות הוא מעט כהה יותר והשימר עדין יותר...

למעלה