בילויים של רוסים...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo124.gif בילויים של רוסים... ../images/Emo70.gif

אהלן חברים יקרים שלי
כפי שאתם יודעים ומי שלא יודע, יידע עכשיו שאני לומד ל- 5 יח"ל ברוסית. מורתנו לרוסית החליטה לאסוף את כולנו בביתה לחגיגת סוף השנה
ואמש חגגנו... אז ברור לכם שאני חייב לשתף אתכם
אירגנו מונית שהסיעה את כול החבר'ה אל המורה, קנינו בשרים כדי לעשות אצלה בגינה על האש ועוגות... קיצר לא היה חסר
אבל המורה הציבה בפנינו תנאי. שכול אחד אשר רוצה לאכול, חייב ללמוד בעל פה שיר על אהבה
תנאי מאוד נחמד... הרוב למדו
והיו שניים נראה לי שלא למדו, אבל לבסוף בכול זאת אכלו
היינו שלושה בנים והשאר נקבות...
שאר הבנים לא יכלו להגיע... אז אנחנו היינו אחראיים על המנגל והששליקים והבנות, כמובן, היו במטבח
עשינו ששליקים מובחרים שפשוט נמסו בפה... כולם התלהבו
אחרי זה התיישבנו על יד השולחן והמורה ביקשה שנתחיל לקרוא את השירים. אני למדתי את שיר האהבה שפירסמתי לכם בפורום לפני זמן קצר אותו פוגצ'ובה קראה בקונצרט שלה שהייתי וכול אחד בתורו קרא ומחאנו כפיים. לאחר שסיימנו המורה שלנו בלה, בעצמה קראה לנו ארבעה או חמישה שירים ואחרי זה היא עוד ביקשה מבעלה לקרוא מספר שירים. זה באמת הרנין את
כולנו ( ממש מפגש אינטלקטואלים)
כמובן, אחרי זה התחלנו ברמיסת האוכל וכולם פשוט התנפחו
אחרי זה נחנו, שרנו שירים, צחקנו, אחד החבר'ה הביא את הגיטרה שלו וניגן לנו מנגינות ושירים מדהימים, שרנו את כול השירים הישנים, כמו: Shar Galuboy, Ochi Chornie, Chervonu Ruto, Tum Balalayka, Pozavi Menya S Soboy, שירים של מקרביץ'ו- Karol I Shut ועוד המון קלאסיקות... לאמר לכם שהיה כייף ונהננו זה לא לאמר כלום
היה מהמם ואיזו אווירה... אחחחחחחחחחחחחחח. כמובן, אחרי זה הגיע שלב העוגות, התה שהמורה עשתה לנו ב- Samovar שלה... יאמי איזה טעייייים ועוד כול מיניי ממתקים
לאחר מכן כשב- 23:00 הגיעה המונית לקחת אותנו חזרה, יצאנו לסלון של המורה, היא נזכרה שהכינה לנו שיעורי בית לקיץ חחחחחחחחח, מיד רצה להביא לנו את הדפים והיינו כולנו בכזה היי וכול הזמן שרנו ושרנו... הגענו לשירים של הסרטים המצויירים הישנים: Krakodil Gena I Cheburashka, Breminskie Muzakanti וכו'... המורה התחילה לשיר לנו ולשחק עם בובת הצ'יבורשקה שהייתה לה בסלון וציינה שהיא כבר התחרפנה והשכנים יבהלו
כאן שאלתי אותה, איזו חיה זאת לכול הרוחות הצ'יבורשקה הזאת ומה אתם חושבים הייתה התשובה
אין חיה כזאאאאת
היא אמרה שמצאו אותו בקליפת תפוז לפי הסרט המצוייר, אוקצור היא מוטצייה קטנה וחמודה שכולנו מעריצים
לא קוף ולא דובון קטן... ממש לא
איזו הקלה לגלות זאת
ולבסוף נפרדנו ממנה לשלום והודנו לה על ערב מקסים
לא תאמינו אבל גם הנהג שלנו היה רוסי ושם לנו כול הזמו שירים ברוסית הלוך ושוב... ובדרך חזרה הוא שם לנו את השירים הממש ישנים, של מירונוב מהסרטים שלו: Brilyantovaya Ruka, 12 Stulyev וכו' וכו'... אני יודע את רוב השירים ושרתי כמו מטורף ( והיום אני צרוד), שירים נהדרים כמו: A... ba- bo- chka, krilishkami byag, byag, byag, byag, A zaney vorobushek, prig, prig, prig, prig, On eyo galubusku shmyak, shmyak, shmyak, shmyak וכן הלאה... ושירים של ה- Breminskie Muzakanti, כמו: Ne je- la- em jit, eh, podrugomu וכן הלאה... ועוד ועוד ועוד... וזה היה כול כך נהדר, נוסטאלגי, ממלא אנרגיות שפשוט אין מילים
חחחחחחחחחחחח חלקכם בטח חושב שאנחנו מטורפים שככה בילינו, אבל לי נראה שכך מבלים רוסים נורמאליים ולא על ידיי השתכרות ועוד....... נכון KLASS
הייתם רוצים להיות חלק מבילוי כזה

bariska

New member
חחח שמח שנהנת../images/Emo13.gif

אבל ממתי korol i shut זה קלסיקה
כמובן שהיתי רוצה להיות חלק מבילוי כזה אבל אין מצב..כי שום מורה לא סובלת אותנו..וגם רוב חבריי מעדיפים בילויים מסוגים אחרים

Angel lips

New member
פשששש איזו מורה פצצתית../images/Emo59.gif

אני בכיף הייתי חלק מבילוי כזה לא תמיד כיף הבילוי של הוודקה וזה, יש המון דברים שאפשר לעשות ואני אוהבת לגוון, נחמד שיש מורה כזו כי לחבר'ה קצת קשה לארגן דבר כזה, אבל אני לא רואה את עצמי יום שישי בבילוי כזה, אצלינו בדרך כלל בחבורה יום שישי משתכרים אבל לא באופן מגעיל, תמיד יש לנו שיחות נפש מאוד יפה, אנחנו מדברים על דברים מעניינים וכל מיניי דברים וגם מנגנים ושרים... אני תאמת הייתי נהנת להשתתף בבילוי כזו אבל באופן פסיבי להמצא במקום ולהביט, לא ניראה לי שהייתי לוקחת חלק פיזי בו.

niva99

New member
אכן נוסטלגיה.

איזה כיף לך שאתה יכול להוציא את מי שאתה (הרוסיות) שלך החוצה. בזמני-כשהייתי ילדה,שירים היה הס מלהזכיר. עשו לנו כזה "כור היתוך" פה ,שהתביישתי ברוסיות שלי תק' ארוכה. אז לא היו ערוצים כמו היום.בבית היו ספרים ברוסית שההורים קראו (אפילו עיתונות ברוסית לא הייתה כאן). ואת ידיעותי בשפה הרוסית אני חייבת להורי שלא השתלטו מיד על השפה. ואני הייתי להם לפה. לא אכביד בפרטים-אבל לאחרונה הגעתי להשלמה ו"שיקפצו לי כולם". בגלל זה קשה לי עם הסטיגמות של המאפיה ,הזונות והוודקה. יש כ'כ הרבה דברים נפלאים-אז למה בוחרים תמיד להתמקד בשלילי? בכלל, בתובנה אליה הגעתי לאחרונה-שאנחנו פה קרוב למיליון אנשים. עוד כ-10 שנים. רוסית תהיה כאן שפה שניה [אייקון של קריצה]. מקווה שהנאום שלי לא היה ארוך / כבד מדי... יום נעים לכווווולם.

vk3

New member
אני כבר מתאר לעצמי...

ובשתובה לשאלתך למה בוחרים תמיד להתמקד בשלילי
זה יותר מעניין ויש מה לפתח, להמציא סטיגמות חדשות, לחרוש, להוסיף דברים מהדימיון ואוקצור... " להינות". ובאמת חבל שזה כך...
על תגובתך...

למעלה