בית הספר הדמוקרטי באילת

Ella Bella

New member
../images/Emo124.gifבית הספר הדמוקרטי באילת

אז הפרוייקט יצא לדרך . מתרכזים כרגע בחוגי בית באילת וקיבוצי הערבה וזקוקים במיידי למתנדבים מאילת לעזור בהחתמת עצומת פתיחת בי"ס בעיר. השאיפה היא להגיע עם העצומה לפגישה עם ראש העיר. במקביל, בחודשים דצמבר-יוני ייערך קורס הכשרה מטעם המכון לחינוך דמוקרטי למעונינים להשתלב בחינוך בבי"ס. חוגי הבית הקרובים: בישוב שחרות ביום שלישי 19 באוקטובר בשמונה וחצי בערב. בויצ"ו באילת ביום רביעי 26 באוקטובר. ביום רביעי 17 בנובמבר ייערך סיור לבית הספר הדמוקרטי בערד . מי שמתעניין ויכול לעזור בחוגי בית, חתימה על העצומה וכל דבר אחר, בבקשה לפנות אלי במסר בצירוף מספר טלפון !!. תודה ושבוע נעים לכולם, חגית.

חגית, תכניסי את תאריכי חוגי הבית

בצורה שוטפת בלוח האירועים אני מזמינה את כל מי שיודע על פגישות להקמת בתי ספר וגנים להכניס הודעות על הפגישות כדי שאנשים מעוניינים לא יפספסו.

המון המון הצלחה!!!../images/Emo140.gif

גם אנשים שלא גרים בדרום יכולים לחתום? אם כן-בשמחה! למדתי בתכנית ההכשרה של המכון ואני ממליצה בחום!

Ella Bella

New member
דרקונית../images/Emo24.gif

לגבי החתימה- לצערי, לא. אבל רציתי מאוד לבקש ממך לספר על תכנית ההכשרה, מה היו התכנים, איך הועברו וכו'. אני מקווה לעבור את התוכנית הקרובה או המאוחר ביותר, בדצמבר הבא.

Ella Bella

New member
תודה חברים../images/Emo24.gifואשמח להיעזר

בכם... אם מישהו מכיר פורומים נוספים הקשורים לחינוך ועשויים להיות מתאימים להפצה ההודעה, אנא שתפו !!! תודה, חגית.

Ella Bella

New member
אני שמחה לבשר על צעד משמעותי

שהגיע בצורת הבעת תמיכה משמעותית מראש העיר עם הבטחות שונות שלא אפרט כעת (ענין של
). איזה כייף!.

למעלה