../images/Emo124.gifבכורת פינת הסקירות!!
נכון, באיחור של שבוע, אבל מקווה שתסלחו לי מאחר והיה לי שבוע אחד המחורבנים בחיים שלי, והיה לי חשק לחיים בערך כמו שהיה לי חשק למוגלה באוזן. ובכן עכשיו אני כאן.
ולסקירה.... חתונת רפאים
המתכון: 1 קערה 1 כף עץ 1. אישה מתה 2. בחור רזה ומוזר 3. אך רגיש ורומנטי 4. פסנתר 5. מתים מפטרלים ברחובות 6. מתים 7. כשפים 8. מזג אוויר קודר 9. רשע נתעב 10. הומור 11. גרוטסקיות 12. אווירה 13. עצב 14. שמחה 15. אינטרסנטים 16. הקרבה 17. רגליים קרות 18. לילה 19. אהבה 20. אישה נאה הוראות הכנה: ערבבו את הבחור המוזר והרומנטי עם האישה הנאה, הוסיפו קצת פסנתר ואווירה. נערו קלות את הקערה. הכניסו אינטרסנטים ובחשו במרץ. מן הצד המערבי של הקערה (בעת ליל ירח מלא) הוסיפו לילה, הומור, ואז השליכו פנימה רגליים קרות. (הכותבת לא אחראית לניסיונות ביתיים מילוליים) ערבבו עם כף עץ. מן הצד הצפוני של הקערה הכניסו אישה מתה, לוו זאת שוב בלילה והכניסו עוד אווירה בזהירות. שפכו גרוטסקיות מהבקבוק עם הפקק הכחול, תנו כמה שניות לריאקציה בינה לבין האווירה להתרחש. אחרי שהתבשיל בעבע קלות בבועות כסופות, הוסיפו עוד הומור ומתים. טבלו בקצת רוזמרין. (כי אפשר לאלתר). כשהתערובת תרגע מעט, צקו כשפים ועוד אינטרסנטים. משכו חוט של עצב. הכניסו הקרבה (נכון שהבקבוק כבד אבל אתם חזקים), והוסיפו כמה טיפות כשף. עתה הכניסו מזג אוויר סוער, רשע נתעב, ומתים מפטרלים ברחובות. הכישוף יזהר בכחול מכושף והכל ירעד בסערה. הכניסו הומור ואווירה מיד! (לפי הרגש) עתה, אם יש לכם אומץ, הכניסו אהבה מהבקבוק הכחול. (על המדף בצד ימין למעלה) הקערה תקבל צבע ייחודי שאינו ידוע מראש בכל מקרה, ואז אתם תכניסו עוד קצת אישה נאה ובחור מוזר ורומנטי. הכניסו שמחה והביטו כיצד הכל הופך לפרפרים לבנים...... "פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה" אז זה אמנם לא אחד הסרטים הטובים של טים לטעמי, למשל עולם המתים בו היצירתיות של טים ברטון לא באה לידי ביטוי במלואה, והלחנים של דני אלפמן שמלבד קטעי הפסנתר נופלים ברמתם... ובכל זאת יש לנו כאן יצירה ברטונית נפלאה ואפלה, שהיא בעיקר בעצם, על אהבה. ולמרות שהאהבה מועדת על רגליים קרות וענפי עצים שמתבררים כידה של בחורה מתה, בסופו של דבר היא מנצחת ומאחדת לבבות. אז מה דעתי על אהבה? זה נאחס לאהוב מישהו. אבל נראה שבסרט הזה זה מסתדר לכולם על הצד הטוב ביותר; ויקטור מקבל את ויקטוריה, אמילי מבינה שבעצם לא רצתה את ויקטור – היא רק רצתה לזכות להיות מה שלא זכתה להיות בחייה – כלה מאושרת, ובטוב לבה הפכה לפרפרים לבנים ועפה לחופשי. אז אם מתחשק לכם סתם להתכרבל עם פופקורן וספרייט, סתם בערב חורפי, שימו את "חתונת רפאים" בDVD, השענו לאחור, ותהנו מ76 דקות של הומור, גרוטסקיות, אהבה ואווירה, אה, כן, וגם רוזמרין. אתם מוזמנים לדון, להביע דעות, וכמובן להתחיל להעלות סקירות משלכם!
נכון, באיחור של שבוע, אבל מקווה שתסלחו לי מאחר והיה לי שבוע אחד המחורבנים בחיים שלי, והיה לי חשק לחיים בערך כמו שהיה לי חשק למוגלה באוזן. ובכן עכשיו אני כאן.
![](https://timg.co.il/f/Emo163.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo129.gif)