במי בחרת בסקר ומדוע

like daa

New member
../images/Emo124.gifבמי בחרת בסקר ומדוע../images/Emo35.gif

שכל אחד יכתוב במי [מי מהחיפושיות אהוב עליו ביותר] הוא בחר ומדוע
אני אתחיל... אני בחרתי בפול מקרטני. לא יודעת למה אני אוהבת אותו יותר מכולם. אולי כי יש לו עיניים כאלה "מסכנות"... לא יודעת... הוא נראה תמים כזה... למרות שאני יודעת שהוא לא... הוא נראה כזה כמו כלבלב מסכן... טוב, עכשיו דיי הגזמתי...
בקיצור, הבחירה שלי- פול

Another Girl

New member
אחלה רעיון...../images/Emo45.gif

רק בפעם הבאה אני ממליצה לקרוא לכותרת "
לסקר"
גם אני בחרתי בפול(כן,משוחדת,אז מה?
) וזה לא רק בגלל הקסם שלו וכו' וכו'. לפול יש את הכישרון להשתנות כמו זיקית-מ"חמוד" עם קול רך לרוקיסט כבד וקשוח..שלא לדבר על התרומה המוסיקלית העצומה שהוא הביא ללהקה.

like daa

New member
שמחה שאהבת...../images/Emo9.gif

לא עשיתי
, כי זה לא ממש
... זה קשור מאוד לביטלס, ולא לעניינים של סתם...
אבל איך שתגידי, יו'ר דה מנג'ר...
אה, ובאמת שכחתי לציין שהוא תרם המוווון ללהקה...

like daa

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמקפיייייצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo45.gif

אני בחרתי בג'ון לנון, לא יודעת למה, אבל אחרי שראיתי את Imagine פתאום קלטתי איזה גאון הבנאדם הזה.. משהו שאני לא יודעת איך להסביר. בכל מקרה אחלה רעיון

אימג'יין רוקס.

ד"א, כל כך אהבתי את הקטע בפורסט גאמפ כשהוא ופורסט הם באותה תכנית אירוח ורואים איך עולה לו הרעיון לאימג'יין. קלאסי!

Miss CB

New member
כן...!

אחלה סרט, איך הדביקו יפה שם את הנקס עם לנון והנשיאים וכל זה!

בחרתי בג'ון

כי אני פשוט אוהבת את הדעות שלו ואת הצורה שהוא נלחם למען השלום עם השירים שלו, והוא בן אדם שלא רואים בהרבה מקומות, מבחינה מסוימת הוא הנהיג את הלהקה, לדעתי בן אדם מדהים מכל הבחינות. וגם את ג'ורג' אני מאוד אוהבת בגלל כישרון הכתיבה שלו שלצערי התגלה לקראת הסוף של הלהקה.

KoKolita

New member
גם אני בג'ון....

למרות הוויכוחים על האישיות שלו, הוא פשוט כבש אותי יותר מכולם..... למרות שאחריו ממש בקצת יושב ג'ורג'...

חיפ

New member
ברינגו

אפילו שאני מעדיף את ג'ורג'... פשוט לא הוגן שאף אחד לא בחר בו.

רק ג'ורג'

אני אוהב את הגישה שלו לחיים...(אח.. רק אם יכלתי ליישם..) והוא גם כתב את While My Guitar Gently Weeps שזה אחר האהובים עליי.

Miss CB

New member
ג'ורג' אול דה ווי

ו-
למלך ארגמן על עניין הגישה לחיים. קשה להסביר את זה במילים אבל פשוט איך שהוא יודע מה הדברים החשובים באמת ולא מתעקש על מטריאליזם וכל זה... נראה כזה בנאדם טוב. חוץ מזה, מוסיקאי מוכשר בטירוף גם בכתיבה וגם בהלחנה, נגינה וכו' וכו'. קצת מבוזבז, עם הצל של לנון/מקרטני מעליו ומשום מה גם אחר כך, אבל הוא הספיק גם ליצור לא מעט.

Mooa-Numi

New member
ג'ון.

כי זה... ג'ון-ופשוט אין עליו. ממש מעריכה את הבנאדם... ופול... אל תהרגו אותי (כי אני רואה פה הרבה פול לאברס), אבל אני ממש לא אוהבת אותו. ממש. כנראה דפקט אצלי (הוא ממש דומה למישו מהכיתה שלי... ממש).

Avishay2go

New member
אני אוהב את כווווווווולם

כי כולם ביחד היו הלהקה הכי טובה שהיתה אי פעם על הפלטנה הזאת ומדהים איך אנשים יכולים לעשות דברים שאנשים אחרים לא יכולים לעשות זה מה שנקרא כשרון איך הם הצליחו לחבר את כל העשרות מלודיקות האלה שנשמעות כל כך טוב לחבר ביחד את המילים שכבר היו קימות ורק הם ידעו לשים אותם בסדר הזה ובמקצב הזה כל אחד תרם את שלו וזאת הסיבה שאני אוהב את כווווווווולם

יטבת22

New member
ג'ורג'

למרות שכבר יצא לי לבחור בסקרים כאלו בכל תשובה אפשרית (חוץ מרינגו), הפעם היה לי מצב רוח ג'ורג'י. כי הוא היה צנוע, אבל גם בוטה לפעמים, "רוחני", אבל עם חוש הומור. במיוחד בהשוואה לג'ון ולפול - כל אחד מהם וחסרונותיו הוא - ג'ורג' נראה האדם השלם ביותר מביניהם. וזה נוזל מהשירים שהוא כתב, כמו מכל דבר הקשור בו.

beatles247

New member
ממממ

אני לא הצבעתי כי אני לא יודע איפה הסקר! אבל הבחירה שלי (אם הייתי בוחר)ממש תלויה בהרגשה שלי באותה שניה (בדיוק כמו איזה דיסק אני שומע)

למעלה