בנות האזור

../images/Emo124.gif בנות האזור ../images/Emo26.gif

אולי נעשה היום מפגשון אצלי בחצר? הכל נקי. הכל מסודר. אז מי באה אלינו היום? ולבנות החדשות בפורום - אני גרה בפרדס חנה.

../images/Emo124.gif עדית - היה כיף מאוד!!! תודה

אדר ואני נהננו מאוד, פגשנו חברים ישנים, הכרנו חברים חדשים, אכלנו המון במבה שתינו המון מיץ תפוחים ושיחקנו בכל המשחקים! תודה לך על האירוח הנפלא ותודה לגלשני המופלאה בפני עצמה ועל הטרמפ

daldan

New member
כל כך נהננו ../images/Emo24.gif

היה כיף לפגוש את כל הבנות שהסתגרו להם שם בימי החורף הקרים. ולפתוח בזאת את עונת המפגשים הקייצית. ובכלל לראות סוף סוף איפה את גרה.... אז המפגש כמובן השאיר טעם של עוד ונשמח להפגש שוב בעוד שבועיים אצל טלי בארץ הלמה, ומקווה שתהיה התפקדות עוד יותר גדולה (מה לעשות, לא הייתי במפגשים הגדולים במרכז ואני אשמח להכיר כאן את הבנות)

עינבלית

New member
בנות פרדס חנה,בינימינה והסביבה!

אולי תתחילו להגיע למפגשים הקבועים של ימי שני של החנ"בים? אתן יכולות להגיע מהצהריים, עם הילדים, יש כאלו שעושים את זה. וגם אנחנו (החיפאיות של חנ"ב) מגיעות בד"כ! נו, אם סיקרנתי אתכן תשלחו לי מסר ואשלח לכן לינק עם הפרטים המלאים.

עינבלית

New member
חנ"ב= חינוך ביתי= עם הילדים ב../images/Emo82.gif

או במסגרת אלטרנטיבית (בי"ס פתוח ואו דמוקרטי) או בבית עם המשפחה. זה נחשב חנ"ב רק מגיל חמש, אגב, אבל כשבגיל 2 אני לא שמה את הילדה בגנון- זה מתחיל לבלוט, כי מעט מאוד אמהות מטיילות בגנים וברחובות בשעות הבוקר עם ילדים בגיל הזה. לכן יש צורך במפגשים מאורגנים עם עוד משפחות- שמהוות הן דוגמא אישית זו לזו והן תמיכה וחברה. במפגשי החנ"ב שלנו יש ילדים בין גיל 6 שבועות לגיל 15 שנים, וזה פשוט מופלא. רואים ערמה של ילדים, משחקים ביחד, בנפרד, איך שבא להם. לא שומעים בכי, לא צעקות, שומעים שקט, וצחוק, ושיחות, ויש אינרקציה בין קטנטנה כמו בת השנתיים שלי לילדים בני 8 ו13 והם יושבים ביחד ומדברים בסבלנות- פשוט מרגש. אני כבר מתכננת איך אחרי הלידה, כשיחזרו לי הכוחות- היא תתרוצץ עם הגדולים ולי יהיה קצת זמן לקשקש עם האמהות ועם הגוזל שלי...

POOH*

New member
אני אשמח לפרטים...

רק לא יודעת איך אגיע... עוד חודשיים אנחנו כנראה חוזרים לאזור... POOH

למעלה