בנות הצפון -מה שלומכן????
פ פיקפאו New member 25/7/06 #4 מחזיקים מעמד אין ברירה. בדיוק יש אזעקה אולי העשירית היום. תודה על העתעניינות
י יאמה New member 26/7/06 #7 גם אני בסדר- עדיין מופתעת מכל אזעקה, כל הזמן נדמה לי שזהו, נגמר. אינה, ההורים שלי נסעו שלשום לבקר את אחותי, שגרה לידך , וסיפרו שיש המון בומים אצלכם. שולחת חיבוק.
גם אני בסדר- עדיין מופתעת מכל אזעקה, כל הזמן נדמה לי שזהו, נגמר. אינה, ההורים שלי נסעו שלשום לבקר את אחותי, שגרה לידך , וסיפרו שיש המון בומים אצלכם. שולחת חיבוק.
פ פיקפאו New member 26/7/06 #8 באמת הרבה יותר מידי, כאילו שלכם חסר האם באיזור שלך זה נשמע חזק? החזיקו מעמד.איזה אומץ היה להורים שלך להגיע לאיזור הזה.
באמת הרבה יותר מידי, כאילו שלכם חסר האם באיזור שלך זה נשמע חזק? החזיקו מעמד.איזה אומץ היה להורים שלך להגיע לאיזור הזה.
י ים כחול New member 26/7/06 #9 ../images/Emo23.gifאור מדהימה ורגישה ../images/Emo24.gif אוהבת אותך !
י יאמה New member 27/7/06 #16 מסכימה איתך, גם לי הכי טוב בבית הייתי מתחרפנת להיות בבית זר. אבל במשך היום אנחנו מדי פעם יוצאים מחיפה- בכל זאת חופש גדול ...
מסכימה איתך, גם לי הכי טוב בבית הייתי מתחרפנת להיות בבית זר. אבל במשך היום אנחנו מדי פעם יוצאים מחיפה- בכל זאת חופש גדול ...
פ פיקפאו New member 26/7/06 #12 מה שהיה חסר בהודעה הקודמת זה../images/Emo24.gif של תודה ששלחתי לך, אבל משום מה לא יצא
א אור224 New member 26/7/06 #13 אוף,שיסתיים כבר הסיוט הזה. שולחת לכן ומקווה שהשקט יחזור במהרההההההההההה אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.