בנות מידי שבוע

../images/Emo124.gifבנות מידי שבוע

אני יעלה לכאן פינה עם מידע על ירק או פרי מסויים, השבוע אני יעלה על הכרוב, נשמח אם תהיינה תגובות, אם זה מעניין אתכן, מה הייתן רוצות לדעת על ירק או פרי מסויים, וגם לכן אם יש משהו שאתן רוצות לשתף נשמח לראות.
 
הכרוב ואני ../images/Emo13.gif

תודה על האינפורמציה. לפני שנים החלטתי שסלט הירקות של משפחתי איננו חייב להיות תמיד עגבניה-מלפפון-גמבה וכו', ועשיתי הסבה לכרוב במקום מלפפון (לא כל יום, בערך חצי חצי). אני קוצצת את הכרוב ביחד עם מלפפון חמוץ וגם לעתים גמבה בקוצץ ירקות, מוסיפה לסלט עגבניות, שמן זית - ויש סלט בעל ערך תזונתי רב יותר. כל מכרי מכירים רק את הצירוף כרוב-גזר, ונדהמים מהשיגעון שלי, אבל הטעם מצוין.
 

מוריה 66

New member
../images/Emo45.gif רעיון מבריק מאד, טינטין כל הכבוד!../images/Emo140.gif

הכרוב ניתן לאכילה בכל הצורות - טרי, מבושל, חמוץ . והמתכון שלי - 1/2 כרוב 2 כפות צנוברים סויה קצת סוכר מלח ופלפל לתבלון מיץ לימון מטגנים קלות הצנוברים ומניחים בצד. קוצצים הכרוב בקערה ומוסיפים לתוך את הצנוברים, מתבלים בתבלינים ולימון. כמה שמניחים לסלט יותר זמן כך ניכר בטעמו המיוחד.
 
למעלה