בנות פורום פעילות.

אור224

New member
../images/Emo124.gifבנות פורום פעילות.

בנות פורום יקרות. ברצוננו לשתף אתכן במבחר צילומים מעניינים מספרים,הסברים וסדנאות, קישורים לאתרים מיוחדים ועוד שאר "פינוקים" ,הקשורים לעולם הליבוד. מכיוון ,שאין אפשרות להעלות צילומים מספרים לפורום, בשל זכויות יוצרים. ומשום ,שיש דברים שאנו מעוניינות לחלוק עמכן "מאחורי הקלעים". בנות פורום פעילות המעוניינות בכך ,מתבקשות לשלוח אלי למסר (אור224) כתובת מייל פעילה . מקוות שנמשיך ללבד,להנות ולפרוח בצוותא. תודה סמדי ואור.

smady a

New member
../images/Emo70.gifרק אנשי הפורום יהיו ברשימת

התפוצה. אנו מאמינות שהחומר שישלח לרשימת התפוצה ישאר אצלה ........ המשך יום טוב.

md55

New member
היי ! סוף סוף חזרתי המחשב שלי תוקן.

היה לי ורוווווס אלים ביותר במזל הכל חזר לקדמותו ,שמחה מאוד לחזור.

md55

New member
היה לי אתמול יום נפלא עם סימה .

ליבדנו בכייף ,התיק של סימה מקסייים בעיני והנעליים השניות הרבה יותר מוצלחות , יותר רחבות וגזורות לאחר מדידה מדוייקת .כשאסיים אצלם והשרשר . סימה יקרתי היה לי ממש כייף בחברתך

Sימה

New member
היי MD סו"ס חזרת אלינו - היה באמת

יום כייף כתבתי בפורום---אבל השירשור כבר ברח למטה. הזמן עף, טס, חלף לו מחכה לך בת"א לעוד ימים כאלה Sימה

mehashefa

New member
שלום לך :)

מה שלומך? מישהי כאן הזכירה לפני כמה זמן שאולי את (נראה לי שהיא התכוונה אליך) יודעת איפה אפשר לקנות צמר בירושלים. את יודעת? תודה, ויום קסום, ותהני עם המחשב, רותם :)

Sימה

New member
ראיתי עכשיו בפורום אחר,שיש לקנות

צמר בירושלים בגן ילדים אנטרופוסופי אצל אדם---מוכר רק בשישי אין פרטים נוספים וגם : אצל אורית דותן 02-5356465 במעלה אדומים

md55

New member
אני לא יודעת איפו בירושלים.

אני מזמנה אצל שלומי הכי מישתלם.את אורית אני חושבת שאפשר למצוא בבית הספר " אדם" (הכרמלי לשעבר) במושבה הגרמנית

ענ2ת

New member
../images/Emo45.gif בטח באה../images/Emo45.gif

מי יעשה לכם בלגן???????. מי

למעלה