בנות שמעוניינות בבד גזה רוחב 1 מטר. מי שמעוניינת נא לשלוח אלי מסר מסודר. מצאתי אחלה מחיר .
S smady a New member 17/10/06 #1 ../images/Emo124.gifבנות שמעוניינות בבד גזה רוחב 1 מטר. מי שמעוניינת נא לשלוח אלי מסר מסודר. מצאתי אחלה מחיר .
../images/Emo124.gifבנות שמעוניינות בבד גזה רוחב 1 מטר. מי שמעוניינת נא לשלוח אלי מסר מסודר. מצאתי אחלה מחיר .
ש שרונאל New member 17/10/06 #2 בוקר טוב האם את יכולה להראות דוגמא לצעיף שנעשה עם גזה? האם הצמר מסתיר את כל הגזה? או שחלקים מגזה נשארים? תודה.
בוקר טוב האם את יכולה להראות דוגמא לצעיף שנעשה עם גזה? האם הצמר מסתיר את כל הגזה? או שחלקים מגזה נשארים? תודה.
ח חמוסי היחידה New member 17/10/06 #3 מה הוא המחיר ? האם פחות מ-5 ש"ח כולל מע"מ? אם כן , אני, מעונינת ב-10 מטר תודה רבה
ח חמוסי היחידה New member 17/10/06 #6 אור 224האם ידוע לך המחיר של הבד?י אני קבלתי הצעה של 5ש"ח כולל מע"מ . אם הבד שסמדי כותבת עליו יותר זול? שאלתי זאת בפורום אולי אבדה ההודעה?
אור 224האם ידוע לך המחיר של הבד?י אני קבלתי הצעה של 5ש"ח כולל מע"מ . אם הבד שסמדי כותבת עליו יותר זול? שאלתי זאת בפורום אולי אבדה ההודעה?