../images/Emo124.gifבנים תכנסו!!!../images/Emo124.gif
קודם כל רציתי ליידע אתכם שאתמול בלילה הייתי עם הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם!!! ואתם דיי מכירים אותו.. Zan-Zan הוא בא אלי "לישון" ולא כל כך ישנו..אם אתם מבינים למה אני מתכוון... ההורים שלי בחו"ל אז מילאנו את האמבטיה מים וסבון והדלקנו ארבעה נרות
וכיבינו את האור... זה היה כיף...
מצטער אם אני גורם לכם לקנא.... סתם רציתי לשתף אתכם... מי שהיה בצ´ט אתמול בלילה חוץ ממר מומין היה יודע.... ועכשיו לעצה! אני ו-Zan-Zan מתים לסוע לאילת.. או לים המלח ביחד... אבל הבעיה היא ידידה שלנו (הכי טובה). היא תרצה לבוא איתנו ואנחנו מן הסתם רוצים להיות לבד.. חוץ מזה .. אם רק אני והוא ניסע זה יראה מוזר...וכולם יתחילו לחשוד... (אף אחד לא יודע עלינו), אני מת לסוע איתו אבל אני לא יודע איך לגרום לזה להראות לא חשוד..., חוץ מזה כבר תכננו חופשה לחו"ל בחופש הגדול רק אני הוא וידידה שלנו...איך אני אוכל לעמוד בלחץ??? איך אני אוכל שלא לעשות איתו כלום.... חשבתי על לספר לה.. אבל אנחנו מפחדים שהיא תספר... מה לעשות???
קודם כל רציתי ליידע אתכם שאתמול בלילה הייתי עם הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם!!! ואתם דיי מכירים אותו.. Zan-Zan הוא בא אלי "לישון" ולא כל כך ישנו..אם אתם מבינים למה אני מתכוון... ההורים שלי בחו"ל אז מילאנו את האמבטיה מים וסבון והדלקנו ארבעה נרות