בנים תכנסו!!!

**שניצל**

New member
../images/Emo124.gifבנים תכנסו!!!../images/Emo124.gif

קודם כל רציתי ליידע אתכם שאתמול בלילה הייתי עם הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם!!! ואתם דיי מכירים אותו.. Zan-Zan הוא בא אלי "לישון" ולא כל כך ישנו..אם אתם מבינים למה אני מתכוון... ההורים שלי בחו"ל אז מילאנו את האמבטיה מים וסבון והדלקנו ארבעה נרות
וכיבינו את האור... זה היה כיף...
מצטער אם אני גורם לכם לקנא.... סתם רציתי לשתף אתכם... מי שהיה בצ´ט אתמול בלילה חוץ ממר מומין היה יודע.... ועכשיו לעצה! אני ו-Zan-Zan מתים לסוע לאילת.. או לים המלח ביחד... אבל הבעיה היא ידידה שלנו (הכי טובה). היא תרצה לבוא איתנו ואנחנו מן הסתם רוצים להיות לבד.. חוץ מזה .. אם רק אני והוא ניסע זה יראה מוזר...וכולם יתחילו לחשוד... (אף אחד לא יודע עלינו), אני מת לסוע איתו אבל אני לא יודע איך לגרום לזה להראות לא חשוד..., חוץ מזה כבר תכננו חופשה לחו"ל בחופש הגדול רק אני הוא וידידה שלנו...איך אני אוכל לעמוד בלחץ??? איך אני אוכל שלא לעשות איתו כלום.... חשבתי על לספר לה.. אבל אנחנו מפחדים שהיא תספר... מה לעשות???

MARMELAD

New member
להנות!!!!!!!!!

ולא לחשוב יותר מדי.. זה לא עניינו של אף אחד. תהנה, תבלה, תשתמש בקונדום... לא צריך לספר לכל העולם על זה בינתיים, לפחות לא כל עוד אתם או אחד מכם בארון, ואחרי שאתם רואים שזה הופך לקשר, אז זה יהיה הזמן לספר לחברים. ככה אני חושב לפחות. נ.ב. צור איתי קשר במייל בבקשה.... גיא

לירוי25

New member
קודם כל תרגע..

א. תחסוך מאיתנו את הפרטים העסיסים...חלקנו אכלנו צהרים לא מזמן! ב. תשאירו את הידידה שלך בבית, זה שאתה נוסע עם חבר טוב לא מעלה אוטומטית מחשבות גסות וזדוניות עליכם. ג. אם אמא שואלת תמיד אפשר להגיד שאתה נוסע עם חבר והידידה (הוירטואלית כמובן) שלו. ד. תנשום אחי, אתה נהיה כחול!

**שניצל**

New member
להרגע?

א. אני חושב שכמה מאיתנו כן היו רוצים לשמוע את "הפרטים העסיסיים"... ואפשר לחשוב מה רשמתי...ודרך אגב לא היית חייב לקרוא אם אתה נגעל.. ב. אותה ידידה הייתה אצלי איתו ואנחנו עשינו כל מיני "דברים" והיא דיי חושדת והיא אמרה לי את זה...ברמזים... ג. אמא לא תגיד כלום כי היא אוהבת אותו, היא תמיד אומרת שהיא לא שומעת אותו שהוא בא אלי... אני מצטער שלא יכולתי להסביר לה למה... ד. למה כחול? סתם רציתי לשתף אתכם... לא נלחצתי בכלל! והוספתי לזה גם שאלה כדי שיהיה על מה להגיב... בכל מקרה תודה רבה על העצה..

לירוי25

New member
אז למה לא לספר לה וזהו?

כנות היא פתרון נהדר שחושבים על זה, תבהיר לה שכרגע הכרת מישהו, אתם יורדים לאילת כדי להיות ביחד ולעשות חיים, וגלגל רזרבי די מיותר לכם! אתה לא חייב לה הסברים, זה המצב, שתתמודד ושלום על ישראל!

**שניצל**

New member
לספר לה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

א.קודם כל אני לא יכול כי זה יותר מידי אישי ואחר כך יהה לי קשה להסתכל לה בפנים.. ב.גם אם אני אספר לה על עצמי..היא ידידה שלשנינו וזה אומר שגם הוא יצתרך לספר לה... ג.שכחתי להוסיף שהיא אוהבת אותי ד.אני אסתדר.. דיברתי איתו והוא אמר לי שהיא לא מפריעה לו ליסוע.. זאת אומרת שאנחנו ניסע.. ואנחנו ניתן לה תירוץ על זה שאנחנו הולכים "לצוד" בנות..

לירוי25

New member
לפני שאתה חוטף התקף לב

כן ידידי המטוגן, לספר לה!! מה עדיף לשקר לה? אם היית במקומה ובסוף היית מגלה את האמת זה לא היה מפריע לה? לספר על עצמך זה אמנם אישי אבל היא אדם קרוב אליך שאני משער גם אוהב אותך. להסתיר ממנה מידע כל כך רלוונטי פרושו להפר את האמון בינכם. גם לי פעם היתה ידידה שהיתה מאוהבת בי, ואחרי ששתקתי תקופה ארוכה ספרתי לה כי זה לא הוגן ככה לתת לה לחיות באשליה שאולי פעם זה כן יקרה. אתה יכול אולי לחשוב שהיא הבינה ששום דבר לא יקרה אבל אם היא עדיין מאוהבת זה אומר שהיא אופטימית. הולכים לצוד בנות?? נו בחייך!! מה אתה ילד קטן?? ואיפה תוכלו לבלות רגעים אינטימים ביחד?? אין מקומות של גייז באילת, כך שהדבר הכי נועז יהיה להתנשק ברחוב...וואו..ממש רומנטי. צא מהפחד שלך, עזוב את השקרים והדרמה, ספר לה, תהנה באילת והכל יהיה בסדר!

Blackice

New member
האמת...

שבסופשבוע הזה הייתי באילת... וביום חמישי ב12 בלילה היתה מסיבת גייז באנפלאגד (unplugged ממש ליד האנדרגראונד מול הקניון "מול הים")... ואני כמובן פארש הצלחתי להביא את עצמי לשם, לעבור דרך האנשים ולברוח כל עוד נפשי בי...
הההה.... אני צריל למצוא מישהו ולנסות ללכת למסיבה כזו...
אבל יכול להיות שאולי יהיו עוד מסיבות כאלה... בכלל, גם בירושלים ב"לילה" בימי חמישי יש מסיבה של גייז... מה העניין עם יום חמישי? יום מסיבות הגייז הבינלאומי? או שפשוט המועדונים לא מוכנים לוותר על ימי שישי למען מיעוט של 10 אחוז מהאוכלוסיה? בלה... ארז.

יוווו זוג חרמנים שכמותכם

תהנו. בקשר לידידה - סעו שניכם לבד. היא לא חשובה. כמובן, אל תגידו לה את זה
מר מומין שצריך כאלו בעיות

זורבבל

New member
כדי ל"היפטר" מהידידה

אתה יכול לספר שאתם יורדים לאילת כדי "לצוד" ונוכחות נשית תפריע. אבל במחשבה שניה - למה בכלל אתה חייב למישהו הסברים

**שניצל**

New member
רעיון מעולה../images/Emo45.gif

תודה זה בדיוק מה שחיפשתי... ובקשר לשאלה למה אני חייב הסברים= אני לא... אבל אני בטוח שהיא תתעקש לבוא או שהיא ץיפגע וזה הדבר האחרון שאני רוצה... אבל העצה שנתת לי תפתור את הבעיה ושוב=

Zan-Zan

New member
הלו להרגע.....!!!!

חברה חברה, רגע רגע! אתם נורמלים, אתם פה מנהלים דיון על הבעיות שלי, ואני בכלל לא שותף!? שניצל שלי תתבייש לך!!! אז בשם שניצל אני אומר תודה על הצעות! שלכם אליק

למעלה