בעז בנאי, קפה ביאליק, 29.6.07

../images/Emo124.gif בעז בנאי, קפה ביאליק, 29.6.07

את בעז בנאי ראיתי לראשונה לפני כשלוש שנים בהופעה אותה הוא חימם ומאוד התלהבתי כבר אז מהשירים ששמעתי.. כשנה לאחר מכן, היה ראיון עם אביתר בנאי ברדיו, כאשר, בין היתר, שאלו אותו על בעז. כששמעתי את אביתר מדבר עליו הבנתי טיפה יותר ממה כל ההתלהבות.. בין היתר, אביתר דיבר על היותו מוכשר בצורה יוצאת מן הכלל וחכם ברמות שלא ניתנות לתיאור, אבל, מה שתפס אותי יותר מכל היה דווקא כאשר אביתר דיבר על כמות העניין של בעז במוסיקה. הוא ציין שם שמגוון הסגנונות שבעז מכיר ואוהב הוא עצום ומבחינתי, כל מה שנאמר באותו ראיון נשמע כאילו ביל גייטס מדבר על מישהו שמידת העושר שלו מפליאה אותו.. זה היה על גבול הלא הגיוני. אם לומר את האמת, מעט פחדתי להתאכזב הערב לאור ציפיותיי, שחששתי שהן כבר בלתי ניתנות לסיפוק.. למרות הכל, גיליתי הערב עד כמה אביתר צדק בכל מילה ואפילו מצאתי כמה מילים משלי... מגוון הסגנונות שבעז מכיר ללא ספק בא לידי ביטוי בלחנים ששמעתי היום לשיריו. ההגשה שלו מגיעה ממקום כ"כ אמיתי, נקי ועמוק שהוא מצליח אוטומטית לשאוב פנימה כל אחד! כפי שראיתי במופע החימום ושמעתי לא מעט מאז בביקורות וסתם בשיחות חולין, אכן עמד מולי היום בחור מקסים, מוכשר ברמות באמת מטורפות, שנראה כי הבמה היא לחלוטין מיקומו הטבעי. לאורך כל ההופעה הוא היה נינוח, שליו, תקשר עם הקהל ללא הפסקה ונראה שנהנה מכל רגע וכמובן שגם הקהל נסחף איתו.. השירים עצמם, חלקם קצביים חלקם יותר מלנכוליים (זו הייתה הופעה אקוסטית..) וכלום כולל כולם מדהימים! היו גם 2-3 קאברים, כשאני זוכרת רק שהוא וגבע (אלון) שרו יחד את modern love של דיוויד בואי ואני חייבת לציין שהשיר הזה תפור על גבע! (בעז סוג של עשה קול שני רק..) ואת השיר הראשון, שכאן מגיעה בורותי ואין לי מושג איזה שיר זה היה אבל הוא ללא ספק התלבש על בעז כמו כפפה! היו לא מעט שירים שנדלקתי עליהם בשנייה הראשונה שם.. ועם ההגשה של בעז, ניתנה התחושה שהוא באמת מגיש כל מילה ונותן לה משמעות. מספר את הסיפור שעומד מאחורי השיר בזמן שהוא שר אותו וזה מדהים בעיניי, אני כבר לא רואה הרבה אומנים כאלו... הייתה באמת הופעה כייפית שיצאתי ממנה נטולת מילים עם פה פעור, פשוט כיף! ההופעה מדהימה והכי כייפית, מקצועית, נעימה ונוגעת במקומות הנכונים שיש! מומלץ בחום הכי לוהט שיש, הנאה והתרגשות מובטחים! עליי.. סליחה על הפלישה ומי שרוצה סיקור מלא עם כל החוויות והמאורעות שמסביב (טוב התלהבתי אבל חלקם..), יש בפורומים של אביתר ושל מאיר, כאן בחרתי לחסוך לכם
לילה טוב והמשך סופ"ש נעים!

bleeding guitar

New member
כולם היו בנאי ../images/Emo168.gif

שמחה שנהנית מההופעה, ושסוף סוף הגעת אליה אחרי הרבה תלאות... אני עוד אשקול את דעתי לגבי הבחור, בהחלט מסקרן אותי לראות את האלבום הגמור

למעלה