בעיות שחוזרות על עצמן .....

Y0NaTaN

New member
../images/Emo124.gif בעיות שחוזרות על עצמן .....

אוקיי אז בימים האחרונים כמעט כל הבעיות הם על צפייה בשידור ובעיות בצ'אט. לכן, ריכזתי לכם את כל התשובות לשתי השאלות האלו כ‏אן, ולפני שתפתחו הודעה חדשה תנסו את מה שמוצע כא‏ן. בעיות בנוגע לצ'אט : אם אתם לא מצליחים להתחבר לצ'אט, אז נסו את הפתרונות הבאים : 1-הורידו JAVA, מקישורי הפורום >> תוכנות קשורות. 2-בדקו שבתוכנת הפיירוואל (אם יש לכם בכלל), פורט 6667 פתוח. 3-נסו את המאמר הזה ואת המאמר שכאן. 4-במידה ושום דרך לא עזרה לך, פנה לפורום הצ'אט, מס' 500 בעיות בצפייה בבלוגTV : אם אתם לא רואים כלום בחלון השידור, אלא מסך שחור/ריק, נסו את הפתרונות הבאים : 1-התקינו את רכיב הפלאש פלאייאר מפה. 2-ייתכן ויש עומס כרגע בשרתי הבלוגTV. נסו יותר מאוחר להיכנס שנית.
השרשור ננעץ וטוגלן

ומה עם אנשים שלא מצליחים לשדר?

אני ניסיתי להיכנס לחדר שלי והוא העביר אותי לחדר המתנה ולא נתן לי להפעיל את המצלמה

De-Panther

New member
החדר המתנה זה כי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היו אצלך יותר מידיי אנשים לצ'ט עצמו לא אכפת אם אתה המנהל של הצ'ט או לא אכפת לו שהחדר הראשי מלא ובקשר לזה שלא עבדה לך האפשרות לשדר יכול להיות שהשרת שאליו הבלוגTV כיוון לא היה זמין כל כך זה קורה... וכן זה מעצבן שזה קורה וכן... אני יודע שאת בת... פשוט בקטע של ההסבר על הצ'ט כתבתי בלשון זכר

לא נראה לי הגיוני

כי הרי האנשים בחדר נכנסים בגלל המנהל/ת של החדר אז טפשי שהוא יעביר את המנהל/ת של החדר לחדר המתנה ולא מישהו שנמצא בחדר הראשי אם הבעיה היא רק מקום כמו שאתה אומר

F00D Is G00D

New member
אסביר לך קצת את הרקע

רוב הצ'אטים בעולם בנויים על פרוטוקול IRC זהוא פרוטוקול מאוד ידדוע בעולם, ומשמש את כל הצאטים (להוציא צ'אטים טיפשיים של ASP) בפרוטוקול הזה יש אפשרות להגבלת כמות אנשים, ובזה תפוז משתמשים (או אולי במשהוא אחר?) בל מקרה תפוז לא יכולים לשנות את זה ורק מי שהוא פאנדור של החדר (אל תנסי אפילו להבין - מנהל גבוהה) או IRC OPER (מנהל שרת כמו בהביבו) יכול להיכנס בלי המגבלה הזו, אבל פה בתפוז לא רוצים לתת לכל אחד להייות פאנדור ולקבל ניהול מצ'אנסרב (רובוט ראשי) הם מעדיפים לתת לך ניהול דרך רובוט שרוא כל הזמן רואה מה את עושה וברגע שהוא רואה שנכנסת לחדר שלך, הוא מוודה שזו אכן את ונותן לך ניהול, החיסרון זה שאת באמת לא יכול להיכנס, אבל יש הרבה יתרונות. למשל שמשטרה יכולים להעיף אותך גם בלי לקרוא לאופר (גם הם מקבלים ניהול מאותו רובוט ולא מצ'אנסרב) וכמובן יש בזה הרבה יותר פיקוח.. והסיבות רבות אב חייב לטוס לבייצפר לפעמים הרובוט הזה נופל ואז אנשים לא מקבלים ניהול וזו התורה הבסיסית של IRC עוד מידע על זה תוכלי לקרוא בפורום MIRC ו IRC

sergjik

New member
איך מתחברימ לשרת????????

תעזרו לי !!!!!!!! לא מצליח להתחבר לשרת!!!!! מופיא לי עכב תקלה ברשת אין להתחבר לשרת!!!!!!! איך אפשר לסדר זה??????? SENKSֱֱֱֱ

lironma

New member
למה לא להודות באמת?

האמת היא שרכיב פלאש מותקן בכמעט 100% מהמחשבים הביתיים בעולם התקלה היא אצלכם בשרתים. קראו לזה שרתים עמוסים, שרתים שלא עונים או פשוט מחסור בשרתים אבל למה לשגע את האנשים עם התקנת פלאש כאשר אתם יודעים על בעיה בשרתים? טיפה מקצועיות - כבדו אותנו ונכבד אתכם בנוכחותנו תודה

lironma

New member
בנוסף...

כבר קרה לי שלא הצלחתי להתחבר לחלון הווידאו והסאונד ולעומת זאת הצלחתי להתחבר אחרי שנייה ממחשב אחר. יש לכם בעיה בחלוקת העומס בין השרתים, למה כאשר יש עומס בשרת אחד אני לא מופנה לשרת אחר? תודה

De-Panther

New member
זה נכון שיש כאלה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהבעיה אצלהם היא עם השרת והכל אבל... ותתפלא!! יש כאלה שאין להם פלאש!! ולא יודעים איך להוריד!! אז בשבילם ענו את התשובה הזו... ולגבי הקטע של השרתים... יש איזה 14 שרתים רק לבלוגTV... אם מישהו משדר משרת מספר 9 אפשר לצפות בשידור שלו רק משרת מספר 9 אי אפשר להתחבר לשרת מספר 8 ולצפות בשידור שלו... אבל אם אתה מתחבר לשרת מספר 8 אתה יכול לצפות באלה שמשדרים בשרת מספר 8 בכל מקרה אתה לא צריך להתעסק עם כל זה כי תפוז מתעסקים בשבילך בכל זה... ויש 2 אפשרויות לדוגמא הזו שהבאת עם החיבור בין המחשבים... אחת שאתה ניסית להתחבר לשני שרתים שונים בתפוז ובאחד זה עלה לך יותר מהר מהאחר או שניסית להתחבר בבית שלך לאותו שידור דרך 2 מחשבים שונים בבית שלך אם זו האפשרות השניה זה אומר שהבעיה היא אצלך באותו מחשב שהשידור עלה לאט... ואם זה האפשרות הראשונה: לתפוז יש פאקים כאלה... אין מה לעשות... לפעמים קורה ששרת שלהם קורס והאתר לא יודע את זה וממשיך להעביר לאותו שרת... ולפעמים קורה שסתם יש עומס בין החיבור שלך לשל תפוז אבל לאחרים אין בעיה עם אותו שרת... נכון... זה דיי פאק שלהם כשהאתר לא יודע וממשיך לנתב לאותו שרת... אבל אין ממש מה לעשות עם זה... אם אתה יודע איך להסתדר עם זה ולשדר דרך שרת אחר אז סבבה לך...

lironma

New member
שמע פנתר

אני לא יודע אם אתה מיצג את תפוז או לא, אפשר להבין לשני הכיוונים מהתשובה שלך אבל כל מה שציינתי הן בעיות ידועות, לפחות לך, לי ולתפוז! ולכן הנקודה שלי היתה פשוטה - אם אין פלאש (לא כל כך סביר למרות הכל אבל אפשרי) תנו את האופציה. אבל(!!!) תסבירו שיש עוד בעיות אפשריות כגון עומס על שרת מסוים (עומס ביני ובין תפוז? not likely...) וכו'.. ואז אנשים יקחו בחשבון שהבעיה לא בהכרח קשורה אליהם ולא ינסו כל מיני שטויות שרק יזיקו להם על מנת לפתור בעיה שלא תלויה בהם. פשוט מאוד, להודות בפאשלות זה אנושי. פוגע בעסקים? בטוח! אבל לפחות לא כמו איבוד האמון של המשתמשים תחשוב על זה

De-Panther

New member
אני לא עובד בתפוז..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואני גם לא מייצג את תפוז והמעצבנים לא נותנים לי בורדו
הם לא אמרו שאין עוד בעיות הם דיברו על בעיות מסוימות נכון שהם היו צריכים להזכיר... אבל אז מהתגובה שלך אפשר להבין כאילו הבעיות הם רק אצלהם

kfir1181

New member
מצלמה

טוב אז פעם ראישונה שאני בבלוג אבל איך אני מישתמש במצלמה שלי כדי שיראו אותי גם תודה

למעלה