בעניין הגלריות יש מישהו/מישהי שעדיין נתקלים בבעיה להעלות תמונות אל הגלריה? אם כן- אנא תשרשרו כאן...
ש שרון אמיר New member 15/2/06 #1 ../images/Emo124.gifבעניין הגלריות../images/Emo124.gif יש מישהו/מישהי שעדיין נתקלים בבעיה להעלות תמונות אל הגלריה? אם כן- אנא תשרשרו כאן...
../images/Emo124.gifבעניין הגלריות../images/Emo124.gif יש מישהו/מישהי שעדיין נתקלים בבעיה להעלות תמונות אל הגלריה? אם כן- אנא תשרשרו כאן...
Ƒ ƒan†a New member 15/2/06 #2 לי יש קצת בעייה... יש לי איזה 6 תמונות שאני פשוט לא מצליחה להעלות (בשימושית הצלחתי) ואין בעיה של גודל או משהו כזה
לי יש קצת בעייה... יש לי איזה 6 תמונות שאני פשוט לא מצליחה להעלות (בשימושית הצלחתי) ואין בעיה של גודל או משהו כזה
ת תומסקה New member 15/2/06 #3 יש לך פיירול? לחצת על אישור? תעלי אותם לפה ואז מישהי... תוכל לנסות לעלות לך אותם לגלריה.
Ƒ ƒan†a New member 15/2/06 #4 הקטע הוא שזה רק התמונות הספציפיות האלה.. כל תמונה אחרת אני מצליחה להעלות אבל לא את אלה... אלה התמונות אם תוכלי לעזור לי אני מאוד מאוד אודה לך זו אחת וכאן האחרות
הקטע הוא שזה רק התמונות הספציפיות האלה.. כל תמונה אחרת אני מצליחה להעלות אבל לא את אלה... אלה התמונות אם תוכלי לעזור לי אני מאוד מאוד אודה לך זו אחת וכאן האחרות
Ƒ ƒan†a New member 15/2/06 #7 ראית איך זה שדווקא התמונות של הבובה שלך לא עולות לי? בובת פיג'מה 1...2...3... וכו' המון המון המון תודה
ראית איך זה שדווקא התמונות של הבובה שלך לא עולות לי? בובת פיג'מה 1...2...3... וכו' המון המון המון תודה
ת תומסקה New member 16/2/06 #10 את כולם לא הצלחת? אז למה לא אמרת?! אבל זה כבר יהיה מחר... עכשיו לישון...
Ƒ ƒan†a New member 16/2/06 #11 חחחחחח כן..את כולם ../images/Emo13.gif המון המון תודה ולילה טוב אני מבינה שכבר חזרת לביצפר ואת מרגישה טוב
חחחחחח כן..את כולם ../images/Emo13.gif המון המון תודה ולילה טוב אני מבינה שכבר חזרת לביצפר ואת מרגישה טוב
פ פינקי 1 New member 15/2/06 #6 אחרי שמעלים תמונה אחת הכתב משתנה לג'יבריש ואז צריך לעשות קידודים כדי להחזיר לעברית
M milat1 New member 16/2/06 #12 רציתי לדעת איך להחליף תמונות? כלומר למחוק כאלה שאני לא מרוצה, ולשים אחרות.
ש שרון אמיר New member 16/2/06 #13 אין לך אפשרות כזו.... רק אנחנו יכולות למחוק תמונות מהגלריה. אם יש תמונה שממש מפריעה לך שהיא שם, שלחי לי מסר עם הפרטים, אם היא לא מ-מ-ש מפריעה...שתישאר
אין לך אפשרות כזו.... רק אנחנו יכולות למחוק תמונות מהגלריה. אם יש תמונה שממש מפריעה לך שהיא שם, שלחי לי מסר עם הפרטים, אם היא לא מ-מ-ש מפריעה...שתישאר