בעקבות שיחות שהיו לי במסרים

tourqenstein

New member
../images/Emo124.gif בעקבות שיחות שהיו לי במסרים

עם כמה מחברי הפורום הנכבדים. הבנתי שאולי אני פשוט לא מכיר את הלהקה מספיק טוב. ברשותכם אני מעוניין לשאול ולערוך בעצם איזשהו סקר קטן :
מהו הטקסט האהוב עליכם של כלא 6?
(בבקשה לא להפנות לשירים אלא לצטט אותם בשרשור)

../images/Emo26.gif

"זה מיתוס, זה לא ציפור זה לא מטוס פרופסור כאוס אני שוס אפילו בלסבוס" לדעתי זה קטע חזק מאוד !

בבקשה נשמה

בית א': כשה אני מתחיל לחשוב אלייך ולאן שזה מחוביל משה נתנת לי אפשר כבר להחזיר את הרגש לא יכולתי להסתיר וזה מסביר פזמון: אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה בית ב': אלו הם חיי דברים יפים עוברים אלייך ואליי הרוח מביאה קבוצות של עננים אנחנו כאן הילדים של אלוהים לעולמים פזמון: אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה אני זקוק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה אני זקוק רק לך איתך אני מרגיש כל כך בטוח משהו בך עושה אותך שונה את מבינה את מבינה

MC SammY

New member
אחד החזקים

בשבילי לפחות, זה קטע מבית של איתמר ב"אמרתם": אני לא מדור שמנת אני מדור שמת או חי זה לא משנה פה הבטחתם לקיים הבטחות, אז איפה? הא? אמרתם שלא נתגייס אל הצבא כמו אחינו הגדולים שנופלים, לשמיים עולים היום מלאכים, אתמול חיילים, ילדים אבודים תסתכלו עליהם ותראו אותנו במקום כשהם מתו הם עלו לגן עדן, פעמיים לא עוברים גיהנום.

glass vegas

New member
פצצת זמן כל יום מחדש ואין מחיר הבית

של עמית חזק שם בטירוף...

kerenusha

New member
../images/Emo207.gif מי בא היום

ליום נוער הזה בקרית אונו..... כלא שש מופיעים

kombinaizer

New member
לא יכול ../images/Emo10.gif

אין עם מי, יש היום שיעור נהיגה ומחר תיאוריה. צריך ללמוד :<

S h A y K i

New member
../images/Emo27.gif

זה מהשיר 'ישראל' של כלא עם סאבלימינל והצל ולא זוכרת עם מי עוד
"תזכור שבומרנג הולך ובומרנג חוזר אלייך אל תסמוך על אף אחד כי אף אחד לא סומך עלייך וכך אני מוצא את עצמי לוחץ ת'יד עכשיו לבנאדם שעם היד השניה ידקור אותי בגב.." קצת קשה אבל שורה ממש חזקה לדעתי..

kombinaizer

New member
מנגמר מבפנים

" זה הקיץ האחרון שלי לבד בחושך כי ממילא כל יום בחיים שלי זה יום חורף הכל הולך ומתפרק אנלא מוצא תבורג רוצה להוציא את הכאב להורג אבל לא מוצא תעורק ולא מוצא תאומץ"

כל יום מחדש..

"השיר מוקדש לצרי העין לכל אלה שראו שיש לי משהו בידיים ופתחו עיניים לכל אלה שקראו לי מתרברב פעם אכלתי חרא היום כולכם אוכלים ת'לב"

Luxfero

New member
נו?!

אז שינית את דעתך?... ומי המשועמם שטרח לכתוב לו מסרים בקשר לנושא הזה?!!!@

למעלה