בקשה בהולה לעזרה

../images/Emo124.gifבקשה בהולה לעזרה ../images/Emo101.gif

סיפור עצוב עצוב. מדובר בזוג, האם בהריון וחולה במחלה ממארת. עד לא מזמן הזוג התגורר ברכב. בעקבות טוב לבו של עו"ד מסוים שנחלץ לעזרתם, הם שבו לגור בדירה, אך חוץ מקירות ורצפה, הדירה ריקה לגמרי!!! הזוג ישן בשקי שינה. אשמח מאוד מאוד, אם תעזרו לי לעזור למשפחה הזו, בדחיפות, שכן אני רואה את הצורך של המשפחה הזו כצורך דחוף ביותר, לאור הנסיבות. להלן הפרטים שחסרים: מכונת כביסה מקרר תנור אפיה - כבר השגתי להם בגדים לאישה מידה 46-48 בגדים לגבר (מידה אציין מחר) נעליים לאשה ולגבר (מחר אדע מידות) מיטה זוגית מצעים למיטה זוגית כריות שמיכות חורף וקיץ מגבות שולחן סלון שולחן למטבח כסאות למטבח סלון שטיח סלוני ארון בגדים או כוננית מדפים מיקרוגל כלי מטבח כולל סכו"ם כלי רחצה על סוגיו כולל מברשות שיניים (בלו סקיי?) אוכל יבש סירים תנור חימום לחורף חומרי ניקוי מטאטא + מגב + דלי לשטיפה גיגית לכביסה סבון כביסה טלויזיה רדיו/טייפ זו הרשימה שלי בינתיים, אוסיף אח"כ עוד מספר פריטים שחסרים. נא עזרו לי, לעזור למשפחה בדחיפות בבקשה. תודה רבה מיכל

איפה המשפחה נמצאת?

אני אוכל לשלוח אליך כמה דברים בדואר, כי אנחנו מתגוררים בנהריה. מיכל

sigalitcal

New member
../images/Emo60.gif מספר פריטים שאוכל להעביר

כפי שציינתי יש ברשותי 2 שמלות הריון , כלי מטבח , מצעים ועוד פריטים קטנים. נמצאת באזור המרכז אך לא ניידת

ב כ י ף

New member
יכולה לעזור בשינוע למודיעין

תשלחי לי מסר עם כתובת, אולי אני יכולה לעזור.

עדכון - הזוג ממודיעין

נתקבלו הדברים הבאים: שמלות הריון מידות 46-48 (אם יש נוספים, ישמחו לקבל) סרוויס + סכו"ם מזרונים - יקבלו כולל שינוע. תנור אפיה - מחברתי מקרר משרדי קטן מסך מחשב קומקום חשמלי שידה עדין חסרים דברים, חוץ ממה שציינתי שכבר הושג. תודה מיכל

למעלה