בקשה דחופה לעזרה

../images/Emo124.gif בקשה דחופה לעזרה

קיבלתי הרגע פנייה דחופה לעזרה. מדובר באם חד הורית מאיזור המרכז, אם לתאומים, בני 6. שלא נדע, אחד מהם לוקה בפיגור קשה, מוזן מהווריד מאז שנולד ועד היום. האם מסורה מאוד מאוד לילדיה אולם לאור המקרה, אין באפשרותה לדאוג מעבר לחום ואהבה שהיא מעניקה להם, לאור הסיבות הכלכליות מהנסיבות הקשות. הילד החולה בן ה-6, ישן למרבה הצער, במיטת תינוק מאחר ואין באפשרות האם לרכוש מיטה מיוחדת לגילו - מיטה גדולה עם סורגים מיוחדים למניעת נפילה. למשפחה קשיים כלכליים גדולים ביותר והם מתקשים להתקיים ולשלם חשבונות שוטפים, שלא לדבר על אוכל. המשפחה זקוקה לעזרה בגיוס כספים עבור הילד החולה למיטה מיוחדת עבורו. כמו כן, מבוקשים צעצועים לילדים. מבוקשים גם בגדי חורף לילדים. מבוקש אוכל יבש/מוכן. וכאן באה בקשתי אליכם, אני לא מכירה אישית את המשפחה, קיבלתי את הפניה דרך אדם מסוים מהפורום, אני מאוד רוצה לעזור למשפחה להשיג את הדברים הכי דחופים ואף מעבר לכך, אולם כפי שאתם יודעים הפחתתי פעילות מסיבות אישיות. אני מאוד מבקשת מי שמוכן לעזור לי לרכז את המשפחה הזו, או לקחת על עצמו את ריכוז המשפחה ולדאוג לכל מחסורה ומבטיחה שאסייע במה שאוכל. תיכף אפרסם מידות בגדים ונעליים, ועלות המיטה (לא ידועים לי עדין). פרטי המשפחה מצויים אצלי. תודה לכם ומאוד מקוה שתעזרו לי לעזור להם. בברכה מיכל

מאוד אשמח אם אקבל

הצעות תרומה לפנייה זו. מצבה הכלכלי של המשפחה בכי רע, ואשמח להכניס קצת אור. מי מרים את הכפפה?

נעלים מידה 36 גדול על הילד

אולי אפשר לגייס תרומות לרכישת מיטה עבור הילד עם הפיגור? כואב הלב, שילד בן 6 ישן במיטת תינוק. קיבלת את המסר שלי? מיכל

נירה63

New member
מיכלי צר לי הנעלים מס' 36 הועברו

היום למשפחה חדשה שיצרה עימי קשר. אנא כתבי אולי אצליח לארגן למשפחה כמה דברים.

למעלה