בקשת דחופה לעזרה

../images/Emo124.gifבקשת דחופה לעזרה../images/Emo53.gif

מדובר במשפחה, זוג +3 ילדים, בגילאים: ילד בן 5, ילדה בת 3 ותינוקי שנולד לפני ימים ספורים בלבד. האמא עבדה כעוזרת בית עד ללידה. האב עובד במפעל, בשכר נמוך, והמשכורת אינה מספיקה. זו הרשימה הראשונית שהכנתי: * ספה או מערכת ישיבה לסלון * פינת אוכל וכסאות * מיטה זוגית * שטיח לחדר ילדים * שידת החתלה * משחקים לילדים (ילדה בת 3, ילד בן 5) * צעצועים לתינוקי * מצעים למיטת יחיד * מצעים למיטת תינוק * שמיכות ופוכים לילדים * מעילים לילדה בת 3 וילד בן 5 * בגדים לתינוק (baby born) * בגדים לילדה בת 3 * בגדים לילד בן 5 * בגדים לאישה מידה M * בגדים לבעל (עדין אין לי מידות) * הנעלה לאישה (עדין אין לי מידות) * הנעלה לבעל (עדין אין לי מידות) * נעליים לילדה מידה 23-24 * נעליים לילד מידה 27 * תחליף חלב (אברר קודם איזה) * יש עוד מספר דברים שמשפחה זקוקה להם, אפרסם את היתר במשך.השבוע הבא. ודבר חשוב מאוד - מחשב. הילד בן ה- 5 מבקש מחשב מאמו ללא הפסקה, ולבה של האם נקרע כי אין באפשרותה לרכוש אחד כזה. אני חושבת גם שאם לילד יהיה מחשב (שישמש גם את הילדה בת ה-3), הדבר יקל מאוד מאוד על האם, שזה עתה ילדה, וכולם יהיו מרוצים
זהו, בינתיים, קיבלתי את המשפחה לריכוז מסקיי, יש לי חולשה לילדים במצוקה
. אשמח מאוד אם תעזרו לי לעזור למשפחה. תודה רבה.

יש לי ביגוד ונעלייים להורים

תבררי את המידות ואני יכין להם חבילה ויכולה גם להקפיץ להם אותה.

lioraisr

New member
ספה ושתי כורסאות מסקאיי שחור לסלון

הריהוט מחייב ריפוד חדש. אשמח למסור השבוע. אני מתגוררת בתל-אביב.

תודה ליאורה, הבנתי שיש

כבר שתי משפחות שביקשו את הסלון, אחת מהן המשפחה מאתיופיה. המשפחה שאני מרכזת לא תוכל להשקיע בריפוד חדש, מחוסר תקציב. תודה לך על הרצון הטוב.

../images/Emo26.gif עדכון

מחשב יגיע למשפחה ביום שישי הקרוב ב"ה. האם לא הפסיקה לבכות בטלפון. אגב היום הברית של הבן בבית הכנסת. התינוק ניזון ממטרנה, אם יש מישהו שיוכל לתרום, אודה לו מאוד. מידות בגדים ונעליים : לאם: נעלים מידה 38 בגדים מידה 38 לאב: נעלים מידה 42 בגדים מידה 42 האם זקוקה בדחיפות, בנוסף למה שכתבתי, לשידת החתלה, מי שיוכל לעזור אודה לו מאוד.

sky*

New member
כל הכבוד מיכל, את מקסימה ../images/Emo70.gif

ושוב אני רוצה להודות לך על הטיפול במשפחה הזאת. אצלי יש ארגז שלם של בגדים עבור האם שניפיתי עבורה במיוחד מהמוני הבגדים שהיו אצלי בשבוע שעבר מתכולת הדירה שהגיעה אלי. sky

תודה סקיי, בדרך אליה ארגז

בגדי תינוקות מתורמת אנונימית. האם בכתה לי בטלפון ועשתה לי צמרמורת בכל הגוף, כשבישרתי לה שנמצא מחשב לילד בן ה-5. היום הברית לתינוק. כמה מרגש.

טוב. שאלה מרגיזה.

למה התינוק ניזון ממטרנה ??? זה כל כך יקר !!! תשאלי את האם, ובהסכמתה, תפני לפורום הנקה. יש שם עמותה וירטואלית שנקראת "עלמה" ומאחוריה עומדות נשים אמיתיות עם רצון טוב והמון המון ידע שאולי יוכלו לעזור לה לחזור להנקה. זה גם יותר בריא וכל כך הרבה יותר זול...

אותי השאלה לא מרגיזה, אבל אם

התינוק ניזון כבר שמונה ימים ממטרנה ולא מחלב אם, אין סיכוי שיש לה עכשיו חלב. ולגבי המטרנה עצמה, זו בחירה של האם, ואני לא נכנסת לשיקולים שלה, למרות שנראה לי שאין הבדל בין מטרנה לסימילאק במחיר.

לא בטוחה.ד

שווה לשאול בפורום הנקה וגם את האמא אם היא בכלל מעוניינת. לפחות זה מטרנה ולא רמדיה

האמת, שאני לא מכירה את

המשפחה, ואם טוב לה להאכיל במטרנה, מי אני שיאמר לה "לא?" יש לזכור שיש לה עוד 2 ילדים קטנים בבית, ולהניק זה קשה מאוד. היא אישה עם המון כאב וסבל, וכשדיברתי איתה הבנתי גם שאולי טוב שהיא לא מניקה כי הרבה מהרגשות האלה עוברים לתינוק, הוא מרגיש משהו.

לא מתווכחת איתך

לא מסכימה שלבקבק יותר קל מלהניק (לדעתי הנקה יותר קל) אבל לא מתווכחת. אגב, בהנקה משתחרר הןרמון (אוקסיטוצין) שעושה נעים, אז אולי דווקא כדאי לה

נסע, התפקיד שלי לארגן לאישה

לבעל ולילדים כל מה שהם צריכים, או חלק מהם. עם כל הכבוד, אין לי שום זכות להחליט בשביל האם או התינוק מה הוא יאכל. זו החלטה שלהם ואני לא מתערבת.

למעלה