בראד מגיע לארץ!! (באמת)

../images/Emo124.gifבראד מגיע לארץ!! (באמת) ../images/Emo9.gif ../images/Emo178.gif

אאאאא! אני מתרגשת...
בראד ואנג'י יגיעו לארץ- וכן, כן- גם (וקודם כל) לחיפה!
(למי שלא יודעת, אני חיפאית
) רוצים הסבר? אז ככה: הסרט שנועל את פסטיבל הסרטים בחיפה הוא הסרט שבראד הפיק ואנג'י כיכבה בו, העוסק בעיתונאי דניאל פרל. השניים ככל הנראה יגיעו להקרנה (חמש דקות מהבית
), ואח"כ להקרנות נוספות ברחבי הארץ (כך שאל דאגה בנות, כנראה לא תצטרכו ליסוע רחוק
)- כך טוענים ב"מעריב" (אגב, בעיתון עצמו הם כתבו את זה בלי סימן שאלה!
). הו, אם זה באמת יקרה, הצדק סוף סוף ייעשה (זוכרות שהוא היה אמור להגיע לכאן לפני שבע שנים, לצילומים של "משחק ריגול", גם כן לחיפה, פחות או יותר באותם תאריכים?)
והיי, מה דעתכן לארגן לו איזה מחטף?

AC LoVeR

New member
דייייייי!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אני בהלם טוטאלי עכשיו!
הם באמת יגיעו לעוד הקרנות?
אבל השאלה היא אם יהיה אפשר להגיע לאותה הקרנה?...
אבל איזה יופי!!! אעאעאעא

הממ... את חושבת שזו תהיה הקרנה סגורה?

אני מקווה שלא...
אבל האמת היא שזה די הגיוני, כי- את יודעת מה יילך שם אם ישמעו שבראד ואנג'י באים??
בכל מקרה, אני אהיה בסביבה...
11.10 זה תאריך מצויין בשבילי. גם יהיה חופש (שמחת תורה)
את מוזמנת להצטרף, אם נוח לך לבוא לחיפה

AC LoVeR

New member
אממ..יהיה קצת בעייתי להגיע לחיפה..../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

אבל אולי בכל זאת יהיה אפשר לשכנע את אמא ללכת לראות את "החתיך מהסרט" בארץ..
אולי זה יתממש

AC LoVeR

New member
טוב...!!!../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo88.gif

יש סיכוי די טוב שאני אוכל להגיע... אבל השאלה היא אם יהיה אפשר באמת להיכנס פנימה, ולא סתם לחכות בחוץ בתקווה לראות אותו לשבריר שנייה.. סטאר.. יש מצב שתוכלי לברר את זה??
*סמיילי מתפלל שתהיה אפשרות להיכנס
*

AC LoVeR

New member
עוד שאלה..../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo88.gif

זה בטוח שהם יגיעו?.. כי בכתבה אמרו שעדיין אין אישור רשמי.. :-S *!יש אפשרות לקנות כרטיסים!! אעאעעאעאעא* יש בעיונת קטנה.. יש 2 הקרנות.. איך אפשר לדעת לאיזו הקרנה לקנות?!
*סליחה על החפירות.. חח הכל נובע מלחץ ומהלם
*

את יודעת שיש שני דברים בטוחים בחיים... ../images/Emo8.gif

Death and taxes! חחחח
אני יכולה לבדוק את זה עם פסטיבל הסרטים (ברגע שיתחילו פה להרים את העסק, זה יהיה בסוף שבוע הבא). בראד אמור להגיע להקרנה, כמו שהבנתי, ב-4 לחודש, בסוף הפסטיבל.
ההקרנות הן ב-7 בערב וב-10 בלילה. ויש גם את האתר שלהם: פסטיבל הסרטים בחיפה

AC LoVeR

New member
אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

נכנסתי אתמול לאתר שלהם.. בקיצור, יש סיכוי טוב שאני אוכל להגיע.. הבעייה היחידה שיש זה בקשר ל-אם תהיה בוודאות אפשרות להיכנס להקרנה, ואם כן אז לאיזה שעה אני אמורה להזמין את הכרטיס?!

מדוקסה

New member
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA אני אתחיל לארגן תוכנית חטיפה

למעלה