ברוכים הבאים לפורום "המגן"! הפורום נפתח רישמית כל מי שפה שיגיב! קדימה לדרך! הדון.
ד דון גל New member 26/8/04 #1 ../images/Emo124.gif ברוכים הבאים לפורום "המגן"! הפורום נפתח רישמית כל מי שפה שיגיב! קדימה לדרך! הדון.
../images/Emo124.gif ברוכים הבאים לפורום "המגן"! הפורום נפתח רישמית כל מי שפה שיגיב! קדימה לדרך! הדון.
G guanos 2C New member 26/8/04 #5 מזל-טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif המגן סדרה בתזונה!!!
Z zender New member 26/8/04 #6 אההה,בגלל זה אתה כזה קרץ היום../images/Emo3.gif אתה המנהל...אז עכשיו אני בטוח נשאר מזל טוב על פתיחת הפורום...נקווה שלא יבטלו את הסידרה סתם סתם...אני פריק גדול של הסידרה וכל הכבוד על הרמת הכפפה גל,כן יירבו
אההה,בגלל זה אתה כזה קרץ היום../images/Emo3.gif אתה המנהל...אז עכשיו אני בטוח נשאר מזל טוב על פתיחת הפורום...נקווה שלא יבטלו את הסידרה סתם סתם...אני פריק גדול של הסידרה וכל הכבוד על הרמת הכפפה גל,כן יירבו
ע עטלפוני New member 26/8/04 #16 אין לי בעיה עם שחורים! פשוט פתאום היה לי מוזר לראות את עצמי שחור בשרשור שלך, של זנדר, RBA ואחרים...
ד דון גל New member 26/8/04 #17 אני מבין אותך.. גם לי מוזר בפורומים אחרים לראות את היוזר שלי שחור... הדון.