ברוכים הבאים

SaberTooth

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב, סם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, סם
על פתיחת הפורום החדש בניהולך... אני בטוח שתהיה מנהל מצויין
ארג... אני לא טוב בדברים האלה... אז אני אסיים שוב במזל טוב

Ophel McNeil

New member
מייזל טוב! ../images/Emo65.gif

אחלה סדרה. מה- זה מתוקה! היום בערב אני אפרסם טופיק.

HuGo Hell

New member
מזללללללל טוף!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo1.gif

אני בטוח שהפורום ילך מצויין.

Adrienne

New member
מזל טוב סם! תתחדש! ../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שיהיה לך המון סבבה, וברגע שאני אחליט שאני מתחיל לראות את הסדרה אני אבוא לפורום...

Charmed Gal

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

רציתי לכתוב משהו אחר ממזל טוב כי כולם כותבים מזל טוב אבל לא מצאתי זמן אז,
... וחוץ מזה אני אהיה פה קבוע כי אני אוהב סברינה!

Woogyman

New member
../images/Emo124.gif ברוכים הבאים ../images/Emo124.gif../images/Emo110.gif

ברוכים הבאים לפורום "סברינה המכשפה הצעירה"!
הפורום מאוד מאוד חדש, לכן הדגש העיקרי עכשיו הוא על הבאת אנשים לכאן. אז קדימה, לכו להודיע לכל מי שאתם מכירים. בהזדמנות זאת אני אעתיק לכאן גם את הודעת המנהל, כדי שתדעו את החוקים ונוכל להתחיל לכתוב. דגש על נוכל (הווה אומר שגם אתם כותבים
).
הפורום מיועד לדיונים וסתם בירבורים בנושא הסדרה המצליחה והדברים הקשורים אליה בדרך זאת או אחרת (ספרים, סרטים, שחקנים וכו´). לפני שתצטרפו לפורום (ואף פעם לא תעזבו! *מוהאהאהא*) כדאי שתדעו מספר חוקי יסוד שיהפכו את השהיה בפורום לנעימה בשבילכם, בשביל שאר הגולשים ויעשו את החיים שלי יותר קלים.
ספויילרים - ספויילר הוא מידע, אפילו קטן ביותר, שעלול להרוס את הצפיה לפרק שעוד לא שודר בארץ. יש לסמן בסימן
בכותרת ההודעה כל הודעה המכילה ספויילרים. רצוי להוסיף גם לאיזה פרק או עונה מתייחס הספויילר.
הודעות צ´אטיות - הודעות צ´אטיות הן הודעות שנכתבות בסגנון צ´אט, כדוגמת - "מישהו כאן?", "היי כולם!", "בואו נדבר..." בלי שום תוכן אחר להודעה. כמו כן, גם הודעות של הזמנה לצ´אט ("בואו לצ´אט!") נחשבות לכאלה. ניתן לכתוב את כל הדברים האלה בפורום, אבל לא בהודעה משלהם ובטח לא בשרשור חדש.
שרשורים - שרשורים הם אשכולות ההודעות בפורום. אם אתם מתכוונים לפתוח הודעה בנושא מסויים וכבר יש הודעה אחרת באותו הנושא בפורום, שרשרו את ההודעה שלכם לשם (רשמו אותה כתגובה להודעה הקודמת, ולא כהודעה חדשה). הודעות שלא ישורשרו ישורשרו על ידיי או אפילו ימחקו, וחבל.
שפה - כולנו בני אדם ולכולנו דעות שונות. זה טבעי ואפילו רצוי שיהיו מדי פעם ויכוחים ידידותיים, אבל בואו נשמור עליהם ידידותיים. כלומר, בלי קללות, בלי יותר מדי עצבים ובלי לקחת אישי את העובדה שלמישהו יש דעה שונה.
אוף טופיק - הודעות אוף טופיקיות הן הודעות שמתייחסות לנושאים שונים מנושא הפורום. הודעות כאלה מותרות ונחמדות, אבל בגבול הטעם הטוב. כמו כן, מדי פעם יפתחו שרשורי אוף טופיק, אז בבקשה שרשרו את כל מה שיש לכם להגיד - לשם. תודה :). חוץ מזה, הפורום הוא שלכם ובשבילכם. אל תחסכו בהודעות, הפורום מיועד לזה, ולא יחיה בלי זה. תהנו (חסר לכם שלא). לתלונות, בקשות, הערות, הארות, מכות ועצות לטיפול באוגר הזהוב פנו אליי. בברכה, אהבה ועוגיה, סם (Woogyman).

Phoebe again

New member
מזל- טוב סם! ../images/Emo65.gif

אתה תהיה מנהל מצויין! אני אבוא לפה הרבה (גם אם אתה לא רוצה אותי
), כי אני חובבת את הסדרה המתקתקה הזאת
. בהצלח בניהול הפורום!

Woogyman

New member
ושכחתי להוסיף - ../images/Emo110.gif

בגלל שזה פורום חדש, יש בו כל מיני באגים של תפוז שאמורים להיפתר עם הזמן. כך שאם אתם כותבים משהו ארוך, תעתיקו אותו לפני שאתם שולחים, כי כשפורומים חדשים, הודעות נוהגות להיעלם בהם. זה יפתר עם הזמן, אבל בינתיים חבל לאבד הודעות.

PopPy

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב סם!../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif

המון בהצלחה עם הפורום שכני לפרדס!
סברינה זו בהחלט סידרה חמודה שאהבתי, אבל שני הפרקים האחרונים היו קצת מייבשים, אני זוכרת את הסדרה הזו קצת יותר מצחיקה
ראיתי גם את אחד מהסרטים בהולמרק (היו כמה, לא?) וקראתי כמה ספרים, אבל אני לא "פריקית" של הסדרה כך שאני לא חושבת שתצטרכו לסבול אותי פה הרבה... בכל מקרה המון המון בהצלחה!

Charmed 4ever.

New member
*קופצת לבקר* ולהגיד....

מזל טוב!!!!!!!!!!
אתה תהיה מנהל מצויין... וסברינה שולתת!

Woogyman

New member
תודה לכולם :) ../images/Emo110.gif

כתבתי כבר כמה הודעות תודה שלא נשלחו, אבל אני אכתוב שוב - תודה תודה תודה שבאתם, איזה חמדמדמים :) יעל - אמרת שנצטרך לסבול אותך הרבה, נכון? עכשיו אני רוצה לראות אותך מתייצבת פה לפחות שלוש פעמים ביום :). אתי - אנחנו לא נצטרך לסבול אותך הרבה, את תצטרכי לסבול אותנו הרבה. תזהרי לא להיכנס לפחות אחרי הפרקים! כל השאר - תודה ע.נ.ק.י.ת שבאתם. עכשיו רק נקווה שזה ישלח.

ל י א ו

New member
סם מזל טובבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

אז שיהיה לך המון בהצלחה אני כנראה אהיה גם בפורום.... אני יודע שאתה רוצה לעשות אתר לסברינה אבל פורום זה התחלה.....
אני מברך אותך על זה שהאתר שלך מקום שני................... טוב אז בהצלחה ואל תישכח את פורום 402..........

PorkchoP

New member
מזזזזזזזזל טוב!!!../images/Emo18.gif

כבר אמרתי לך בפורום מכושפות אבל אי אפשר להגיד מזל"טים יותר מידי! מזל טוב!

למעלה