ברכות ואיחולים :

פרויז1

New member
../images/Emo124.gifברכות ואיחולים :

למורד חאן. מורד חאן מצטרף לניהול הפורום, בדגש על כל נושא הבלשנות הפרסית כולל ניבים פרסיים ופרסו-אידיים ומה שקשור בשפה הפרסית. YEKI 1 YEKI 1 ג'אן מצטרפת לניהול הפורום, בדגש על תרבות ובידור והשפה האספהאנית.
בהצלחה לאדומים החדשים!

דוצי 10

New member
לכבוד הפורום שלום רב

אני קורת הרבה זמן את הפורום הזה ביחד עם ההורים שלי בדח כלל אני מאד מבסוטה וגם ההורים שלי מאד נענים מהשירים והבדיחות שנותן פרויז עד אכשיו אני החלתי לא ליכתוב לכם כי אני בישנית וגם אני בת של הורים שלי מאיספהן . אבל הפעם אני כבר אמרתי לעצמי שאני כבר לא יכולה לישתוק ואני יכתוב לכם רק ביגלל הבחורה הזו שקוראים לה יקי מה אני יגיד לכם ממש בושע וחרפע אים הבחורה האספהונית הזו היא ממש חוצפנית ואין לה בושה ביחלל רק תירהו איך היא מדברת ומה היא מספרת פו אבל בימקום שאתם תיזרקו את היקי הזות מיפו אז היום אני ממש ניעיתי עמומה מיזה שקידמתם את היקי בתפקיד בפורום הזה. יענה עשו אותה עכשיו סגנית של אדון פרויז באמת איך זה יכול ליעיות היא ממש עושה בושות לכל הפרסים ובמיוחד לפרסים אספהונים וממש מלחלחת עלהם צריך ליזרוק אותה מיפו איך המישטרה לא באים ליתפוש אותה איך שהיא מגלה כחה סודות של מדינע תודה רבה עכשיו אני בבקשה רוצה רק לישאול אם יכולה ליכתוב כאן מתכונים להכין חורמי סבזי על הקיפק אני יתן בחינם ולא מבקשת תשלום

פרויז1

New member
לכבוד אחדתה דוצ'י שאת ממש עשרית !

אנחנו שמחים שאת קוראת יחד עם ההורים שלך את מה שיש פה. זה סימן שאת ילדה נג'יבּ או פָּאכּיד . לא יוצאת מהבית.
BB
אשנה שומה עזביייד

דוצי 10

New member
הבחורה האספאונית הזו יקי ממש בושה איתה אני מ

הבחורה האספאונית הזו יקי ממש בושה איתה אני מכירה אותה מחולון היא שכנה שלנו באותו בינין איפו שאני גרה עים ההורים שלי בקירית בן גוריון בחולון . גם להורים שלה היא עושה הרבה בעיות וצרות קוראים אותה יעל חקשור , כל היום יש מהבית שלה סדה + פוש +קותאק מהבוקר עד הלילה ביגלל שההורים שלה חיילי עסבני עליה ביגלל גה היא יוצאת עים בן אדם מבוגר גרוש שכל הזמן הוא בא ליד הבית שלנו עים אוטו מיוחד בישביל לקחת אותה ובאים איתו עוד שני בחורים צעירים . שכן שלנו הרצל באבאג'ני אומר ששני הבחורים האלה הם שומרי ראש של הבן אדם המבוגר . אני שמתי לב שאחד הבחורים האלה הוא פרסי אז יום אחד דיברתי איתו ואמרתי לבחור הפרסי החתיך הזה שדומה לזמר אומיד אמרתי לו בפארמייד תבוא תעלה אלינו אני הכנתי דולמה-יה סימזאימיני זאת אומרת תפוחי אדמה ממולאים אבל הוא לא רצה לענות לי כניראה שהג'נדה הזו יקי אמרה לו שלא ידבר איתי פעם אחרת הוא בא עוד פעם עים החבר המבוגר של יקי ואמרתי לו שהכנתי קוקו-יה סיר ביג' פשטידת שום חיילי חוש מזה טעים הוא היתגרה ורק אמר שיחשוב עכשיו בחדא אני לא יודעת מה לעשות הכל גיגלל היקי הזות אולי למישהוא יש פיטרון בישבילי

YEKI 1

New member
../images/Emo254.gifהין דוצ'י גה בומדה יון - איש מחלוש נהנה

הין דוצ'י גה בומדה יון יה-נא-חא-פלי - איש מא-חא-לוש נה-נה
(הדוצ'י הזאת שפיתאום באה לפה - פשוט שאף אחד לא יתיחס אליה ) הארי , מון אשנאסונושא , מאזו בואשה האמסאיה מון .(כן, אני מכירה אותה - ההורים שלה שכנים שלי ). חאייף גה בנגארו הין דוצ'י קה-בו . ( חבל על המילים ביכלל מכדי שאספר מי היא ביכלל ) הין דוצ'י גושה, פאח'את , סאחת דע שאוו , ויסו צ'אר סאחאת , אלה - בלה קור הו יאבולאנג גושה . (הדוצ'י הזאת,רק רוצה, מהבוקר עד הלילה , רק להישתרלל ) . עאלא באישבח נה-יה-נדה יון די-בא-רה . (יותר היא לא תבוא לכאן יותר ) . (החבר'ה של אחא שימשון , רפיחום , העלימו את "הבעיה" לתמיד - ז"א מצאו לה אחלה שידוך עם מולא חתיך משירז, והעלו אותה על המטוס הראשון לשם . עכשיו הדוצ'י באמת מבסוטה . וגם אני ! !

פרויז1

New member
../images/Emo2.gifיקי! ראית מה שהיא כתבה עליך הדוצ'י ?

מה? את שותקת לה? מה, זה מספיק שאת מבקשת שלא יענו לה? תראי לה מה זה פה! יללה ביתר, יללה!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifדוצ'י חנום, בוקר טוב!

למה את כל כך עצבנית על יקי חנום? יקי יש לה זכויות בתקומה היהודית בארץ ישראל. גם את בחורה טובה, ג'ונה צ'שמאת! (בחיית העיניים שלך)

למעלה