בתשובה לטענות על הרדיו

../images/Emo124.gifבתשובה לטענות על הרדיו

ביומיים האחרונים הועלו כאן - ובפורום "תכניות 102" טענות כאילו "קול הים האדום" מנותק מן המתרחש ומתעקש להמשיך לשדר כרגיל בזמן פיגועים. לא אחזור על תשובות עמיתיי בנוגע לפעולה המיידית שעושה הרדיו, עם פרסום הדברים, אלא רק אוסיף ואומר שכשדרנית במערכת, אני יודעת שהצורך לגלות רגישות - ובאותה מידה להוות אלטרנטיבה לחדשות - קיים ועומד בקול הים האדום. שנית, על המאזינים להבין, שכחלק מן ה"מיצוב" של ערוצי התקשורת - ישנם ערוצים המיועדים לחדשות, ישנם כאלה המשדרים מוסיקה נטו - וישנם שמדברים כלכלה... בקול הים האדום בהחלט נעשה מאמץ להביא את הדברים, לדווח עליהם - ולדון בהם, אך יש לזכור כי אחוז זמן האוויר המוקדש לחדשות קטן יותר (מרשת ב´ למשל - המייעדת את עצמה לחדשות) - בעיקר אם כבר נעשה סיקור ארצי ומקיף. כל שנותר לנו לעשות הוא: "להוריד" את קצב המוסיקה - ולהרכין ראש. ולבסוף.... (תודה ששרדתם) הנה ביקורת רדיו שנכתבה היום בעיתון "מעריב" ע"י תומר סגיס - ושימו לב לנקודת המבט ה"קצת" יותר מפוקחת שלו על העניין: צל"ש לגלי צה"ל שהצליחו, על אף הפיגוע באוניברסיטה העברית, להעלות את המוראל הלאומי כשהחליטו לשדר במסגרת התכנית "ארבע אחה"צ" שירים מרוממי-רוח, עם ניצוצות אופטימיים..." אסקפיזם ? אולי. אבל יש אנשים שלא מבקשים לשמוע שידור של 5 שעות עם 10 פריצות שידור של נציג מד"א החוזר שוב ושוב על אותם דברים ידועים, אלא מבקשים להמשיך גם קצת לחיות - בלי לפגוע ברגשות הציבור. האזנה עריבה !

poza

New member
אז מה אתה אומר על האיום החדש על

אזרחי ישראל. היתושים

רותם בר

New member
שחף, אתה אדם מקסים../images/Emo25.gif

ושילכו לעזעזל כל המלעיזים. אגב, האייקון מתאים לי COPY אבל לסטלי צריך אייקון אחר לא? (אולי משהו מסולסל ארוך, שחור ועם שמלה אדומה אדומה אש) יום טוב ואל תפסיק לשרתנו נאמנה.

נו, גיא.. עכשיו אנחנו יודעים מי זו.

רותם בר היא "סיגלית ממונית" - שנעלמה זה מכבר. הנה חזרה להסתיר ת´נוף עם הפה שלה... נו, שויין - עשבים שוטים יהיו תמיד ובכל מקום, ואתה צודק, עם המרמור שלה, אולי היא באמת צריכה איזה זי...

רותם בר

New member
רוצה לדעת מי זאת גם ../images/Emo6.gif

מי זאת. האם תמיד מתעסקים בפורום מי זה? אתם משחקים בנחש נא? האמת דברתי בלשון נקבה בגלל שכך פנו אליי מלכתחילה אך אפשר לתקן ללשון זכר. ורותם זהו שמי מצטער מה לעשות.

ronnie yoffe

New member
סטלי

חבל שאת מבזבזת את זמנך על הממונית הזו, זה בזבוז זמן משווע.

poza

New member
פילוביץ´ - סוף סוף יש לך מעריצ/ה

תתחדש לך.

toni 6

New member
אני מוכן אולי

תסדרי לי איזה זיון איתה רק במידה והיא נראת טוב

למעלה