בת מקלאוד השבועית

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
../images/Emo124.gif בת מקלאוד השבועית

קבלו אותה: מורי לנצח... היא אחת הבנות שהכי תורמות ומחזיקות את הפורום המקסים הזה. פה זה המקום לשרשר שאלות למורי כדי שנוכל להכיר אותה יותר טוב...

jgut

New member
ומתחילה בשאלות כלליות

קודם כל ספרי לנו קצת על עצמך (מה שמתחשק לך) איך הגעת לסידרה? אים מה את הכי מזדהה? איזה עוד תחביבים יש לך?

../images/Emo204.gif

רק על עצמי לספר ידעתי אוקי מה יש לדעת עלי? אני בת 26 ירושלמית סטודנטית להדרכת אומנות (מאוד כיף ללמוד את זה!) המשפחה שלי ברובה דתיים ואני התפקרתי לי בצבא
. אני מנהלת 4 פורמים בתפוז כרגע
(אהוד בנאי,גלעד שגב ירושלים ומתחילות מחדש, במתחילות מחדש אני מנהלת זמנית והשאר הם הפורמים שאני מנהלת באופן קבוע!) אני מכורה למזיקה
אני תמיד ישנה עם מזיקה (חוץ מביום כיפור!) המחלה שלי זה דיסקים יש לי מלא (יותר מ 300 לדעתי!). איך הגעתי לסדרה? בטעות לגמרי! זיפזפתי פעם כשלא היה לי מה לראות ואז נחתתי על ערוץ הולמרק וזה היה באמצע העונה הראשונה. וראיתי ואמרתי לעצמי שזה חביב. ואז לא ראיתי מלאזמן! ואז פעם ממש לא היה לי מה לראות ואז בדיוק היו הפרקים האחרונים של העונה השניה . ומאז נשארתי . בנתיים גם השלמתי פערים שהיו לי (עונה ראשונה וחמישית שלא יצא לי לראות!) היום אני כבר רואה בקצב של אוסטרליה
. עם מה אני מזדהה? בסדרה? לא יודעת בדיוק! אולי החריצות בעבודה, הלהיות מסוגלת לקום בחמש בבוקר בשביל אלפקה
רק שאצלי זה עם ילדים (לא אישיים שלי כן.. רק כאלה שעבדתי איתם! ) והעצמאות ואוסטרליה
ואלכס .. מה .. הוא חתיך תחביבים נוספים: חוץ מאומנות,ילדים,מוזיקה(רק לשמוע).. אהה יש לי ! אני פותרת אובסיסבית של תשבצי היגיון!
יא זה כיף! תשאלו עוד

blacknwhite

New member
טוב, נראה מה אני יכולה לשאול...

בגד אהוב? בגד שנוא? שיר\אמן\משו כזה אהוב? כנ"ל שנוא? מאכל אהוב? מאכל שנוא? משעמם לי, נו... לא שאלות משהו, אני יודעת, אבל זה מה יש.
תהני

../images/Emo80.gif

בגד אהוב? אני חושבת שיש שניים, בחורף זה ללא ספק הסווט שירט של פולין! אני מתה עליו. ובקיץ זה כל הגופיות שלי . בגד שנוא? אממממ שנוא? תני לי לחשוב, אה יש לי מכנס שאני לא אוהבת והוא תקוע עמוק בארון. זה מכנס טרנינג אדום ויש בו משהו ממש לא נוח אז אני לא לובשת אותו אפעם! שיר\אמן\משו כזה אהוב? אוקי זאת הולכת להיות מגילה !
שירים אהובים: (כי אין מצב לאחד
) מלאך של אביב גפן, זמנך עבר - אהוד בנאי, יוצא לאור- אהוד בנאי, Alone without you-Mark Owen, Babe-Take That,כל האלבום החדש של מיקה
.
אמנים אהובים: אהוד בנאי,ברי סחרוף, אביב גפן,יציאת חירום, טייק דאת,מארק אואן,רובי וויליאמס,מיקה!!,דניאל סלומון (חוץ מהדיסק השני),אביתר בנאי,יהודית רביץ, (טוב אני אפסיק!) כנ"ל שנוא? אוקי
שירים שנואים : אני חושבת שיפתח את הרשימה פנקס הקטן של ששי קשת
גאאד כמה אני שונאת את השיר הזה! ואני גם לא אוהבת כל מיני שירים אלטרנטיביים כאלה ..
אמנים שאני לא אוהבת: אמממ אריק ברמן |בורחת| , כל מיני מושיק עפיה וקובי פרץ שכאלה.. מאכל אהוב? שניצל!!! אבל רק של אמא
(מחר אחרונים לפני פסח
) מאכל שנוא? טונה!! וכל דבר יש בו פטריות!

גם אני אשאל....

צבע אהוב? חלום טוב שאת זוכרת (ואולי לתמיד)? חלום רע שאת זוכרת (ואולי לתמיד)? יום אהוב בשבוע? מה הדבר הכי רומנטי בענייך? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך /שאת עשית למישהו אחר?

../images/Emo11.gif

צבע אהוב? כחול חלום טוב שאת זוכרת (ואולי לתמיד)? חלמתי פעם שאני מוצאת בארון בגדים שלי פתח לנרניה
(הייתי ילדה קטנה) חלום רע שאת זוכרת (ואולי לתמיד)? אני זוכרת לנצח חלום ממש מוזר שחלמתי שהייתי ילדה קטנה. הייתה מעיין מלחמה והייתי עם אמא שלי ודודה שלי והיינו למטה בשביל של הבניין ומהשמיים נחתו כל מיני סלעים ענקיים בכחול ואדום (מישהו רוצה לנתח?!
) יום אהוב בשבוע? אממממ רביעי! מה הדבר הכי רומנטי בענייך? וואוו מצאת את מי לשאול
(אני מזל דגים! אנחנו נסחפים בזה!) אבל בעיקרון כמעט כל דבר יכול להיות רומנטי אם רוצים שהוא יהיה! מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך /שאת עשית למישהו אחר? שעשו לי : יש לי מלא מדרגות עד הבית (אני גרה בקומה רביעית ועוד יש מדרגות לכניסה לבניין) ובחור שיצאתי איתו פעם (זה קרה כשהוא עוד היה חייל ואני כבר לא ) בקיצור הוא יצא בהפתעה ,והוא התקשר אלי ואמר לי שהוא למטה , וכל הדרך עד למטה הייתה מלאה בורדים לבנים והוא חיכה לי למטה עם ורד אדום. ושאני עשיתי: אממ זה קרה עם החבר הראשון שלי, ביומולדת שלו בישלתי ארוחה רומנטית ולקחתי אותו למקום מקסים בירושלים שמשקיף על החומות של העיר העתיקה.. וכל הדרך הוא היה עם עניים קשורות וכשפתחתי לו את העניים היו מלא נרות ויין וחבר טוב שלי ניגן בכינור . (כן עכשיו זה הזמן לאנחנות קיטש!)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שנה בערך! אז הפילו אותי על הראש ושתתי בקבוק שלם של יוד (נו הנוזל הסגול הזה לחיטוי פצעים!)

אני לא קשורה רק באתי לשאול את מורי

שאלות
מוכנה? יאאלה, מה הדמות שאת הכי אוהבת בסדה הזאת ? למה? מי הדמות הכי שולטת בגילמור? אם היית חייה בסטארז הולו ליד מי היית רוצה לגור ? היית מתחברת עם רורי ? טובדי עם גילמור, איזה ספר את קוראת עכשיו? מה את שומעת עכשיו? מה הדיסק הכי חרוש אצלך בימים אלה חוץ ממיקה (שליטה)? מה הרינגטון שלך? מה הבגד הכי יקר שיש לך בארון ומתי קנית אותו ? מה הדבר הכי מכוער שיש לך בארון ? למה יש לך אותו? מה הדבר הכי מכוער שלבשת אי פעם ? איפה את עושה פסח? מתי אנחנו נפגשות ?

ואה עוד שאלות

כמה מפגשי פורמים יש לך בפסח? וגם, מה קורה עם מפגש עם גלעד שגב ? והכי חשוב , מתי יהיה מפגש עם השחקנים של מקלאוד?

עונה על הכל בבת אחת

מה הדמות שאת הכי אוהבת בסדה הזאת ? אלכס כפרעליו!
למה? כי הוא הכי גבר שם ! מי הדמות הכי שולטת בגילמור? קירק כאילו דההה!! (וזה אחרי קרב קשה עם מיס פאטי !) אם היית חייה בסטארז הולו ליד מי היית רוצה לגור ? ליד לוק'ס. היית מתחברת עם רורי ? אולי, ואולי לא ... טובדי עם גילמור, טוב.. איזה ספר את קוראת עכשיו? סיימתי היום את אדונית התבלינים מה את שומעת עכשיו? "הבוקר יאיר" - של שירה גבריאלוב ! מה הדיסק הכי חרוש אצלך בימים אלה חוץ ממיקה (שליטה)? חוץ ממיקה אממ קשה , אולי האוסף של יאני.. מה הרינגטון שלך? למשפחה- יוצא לאור של אהוד בנאי, לחברים- הפתיח של חברים ובכלליות- אביא לך של אהוד בנאי מה הבגד הכי יקר שיש לך בארון ומתי קנית אותו ? אממממ הכי יקר??יש לי חולצה מרנואר שקניתי לפני שנה והיא עלתה לי 250 ש"ח ! אבל היא כל כך יפה שהייתי חייבת! מה הדבר הכי מכוער שיש לך בארון ? למה יש לך אותו? הכי מכוער?? אמממ לא יודעת.. אה אני יודעת הסוויט שירט הלבן
(רק מי שראה מבין! זה משהו מזעזע!1) ויש לי אותו כי למרות הכל אני מתה עליו ! מה הדבר הכי מכוער שלבשת אי פעם ? משהו מכוער לחלוטין שלבשתי לחתונה של אחי לפני 14 שנים!! זה מעין חצאית עם כתפיות מקטיפה שחורה מזהו גועל נפש דלוקס! איפה את עושה פסח? אצל אחי הגדול מתי אנחנו נפגשות ? ביום רביעי כמה מפגשי פורמים יש לך בפסח? 0 למרבה הפלא!! וגם, מה קורה עם מפגש עם גלעד שגב ? כשיהיה אני אודיע לך
והכי חשוב , מתי יהיה מפגש עם השחקנים של מקלאוד? מחר יש , את באה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה