ב-ו-ק-ר ט-ו-ב

../images/Emo124.gifב-ו-ק-ר ט-ו-ב../images/Emo70.gif

חלאס, הגיע הזמן להעיר את הפורום. עד שידידינו יסיימו את ההקלטות ויוציאו לנו משהו לאור [שמועה גונבה לאוזניי, שעוד משהו כמו חודשיים זה כבר יקרה!] מותר לנו להשתעשע. שכל אחד כותב דבר טוב שהיה לו השבוע ודבר פחות טוב שהיה לו השבוע!

עדנונית

New member
עדן מושיטה יד לעזרה

דבר טוב= הצלחתי לעשות את הבגרות בריצה 20 דקות ריצה ככה שזה אומר שיש לי בזה 100 וקיבלתי בבגרות באנגלית בע"פ 96 אהה והייתה לי אספת הורים טובה!!
{אספה אחרונה } דבר לא טוב= קיבלתי 70 בג"ג{בגלל חוסר זמן ת'אמת} והיה לי דיי שבוע עמוס כמו שתי בגרויות מתכונת {מחר} ומבחן.

100 בספורט! איזה אלופה!

וואו! אני עוד בהלם. אני מסוג האנשים שקיבלו ציון טוב בספורט רק בגלל ההתמדה ולא בגלל היכולת הספורטיבית..... כל הכבוד תותחית! אוהבתותך ושיהיה לך שבוע נפלא!

דברים טובים!

איזה כיף! נעשה פינה כזאת בכל מוצ"ש. (מציעה לטאגליינס.) דבר טוב:הצלחתי לעשות בשירות כמה דברים שעד עכשיו לא הייתי עושה בלי המזכירה שאיתי!!! איזה אושר!!! שיהיה לכם שבוע מעולה ומהנה! ירדנוש' סחתיין על הפינה!!!!

RTur

New member
אוקיי חח

דברים טובים: * הייתי ב"ברנשים וחתיכות" פעם שניה ונפגשתי עם לירז צ'רכי והיה ממש שווה! (הצגה מומלצת דרך אגב, בלי קשר לזה שלירז משחקת שם..) * התחילה "האלופה" בהוט 3 עם לירז צ'רכי וזה ממש מאגניב חח * עוד שבועיים הופעה של קרן אבראשי בתיאטרון תמונע - וגם זה ממש מאגניב * הדיסק החדש של מיקה קרני יוצא מחר (לפי הפרסומים) דברים פחות טובים: * מבחן בפיזיקרע ומתמטאיכסה שלא הלכו לי טוב בכלל * היה לי זימון לאיזה שיחה בלשכת גיוס והאידיוטים האלה החזיקו אותי שם מ-10 בבוקר עד 2 וחצי בצהריים ובסוף אמרו שהם ישלחו לי זימון ליום אחר! * יש פסטיבל נחמד בפסח עם הופעה אקוסטית של בתי ואני כנראה לא יכול ללכת.. * יש הופעה של איגי וקסמן שבוע הבא וכנראה שגם לזה אני לא יכול ללכת.. (אני עדיין חי באשליה שאולי שתיהן יבואו מתישהו להופיע בבאר שבע חח..)

למעלה