ב נ ו ת

../images/Emo124.gif ב נ ו ת ../images/Emo68.gif

מישהי כאן המשיכה לרכוב (רכיבת שטח) גם בהריון? עד איזה חודש? לא יכולה לחשוב על כך שאצטרך להפסיק

תשובה לא "מקצועית"

בטרימסטר הראשון מומלץ לא לקחת סיכונים- לא לעבור 70% מדופק מקסימלי ובאופן כללי לא להתאמץ יותר מדיי טרימסטר שני- פחות מועד לפורעונויות עדיין לשמור על דופק בינוני ולא להגיע למעמצים מקסימליים טרימסטר שלישי- טוב, נו, יש כאן גם בעיות מעשיות של משקל חורג... בכל מקרה חובה להתייעץ ברופא טוב. מה שאני חושב זה- שצריך לשמור על "הגיון בריא", אם היית ספורטאית אולימפית שעושה 20 שעות אימון בשבוע, לא טוב להפסיק בבת אחת פעילות ולקיצוניות השניה- אם לא עשית כלום לפני זה, אז זה לא בדיוק הזמן להתחיל להתאמן לאליפות הארץ בדאון היל. בקיצור: לרכוב באיזי, לבחור מסלולים לא טכניים שאינם מועדים לנפילות ובלי הפרשי גובה מוגזמים... לשמור על מאמץ מתון.

nirsam

New member
הרשת זה לא המקום לתשובה כזאת

לא מפקפק בכישוריך כרוכב אבל (תקן אותי אם אני טועה) טרם הוסמכת לרפואה. ישנם מגוון פרמטרים של האם ושל אופי ההריון שיש לקחת בחשבון והתשובות צריכות להינתן ע"י רופא. ניר

בנים, לא לריב ../images/Emo8.gif

הפניה בפורום לא באה במקום התייעצות רפואית. בסה"כ רציתי לשמוע מנסיונן של נשים אחרות (איפה באמת הנשים בפורום הזה?
). רופאי נשים, אגב, בורים לחלוטין בסוגיית הספורט בהריון (וסליחה על ההכללה. לפחות הרופאים שלי ושל חברותי). ושוב תודה לכל מי שהתייחס.

aFish

New member
מה זה איפה הנשים../images/Emo35.gif

ואיפה את היית עד היום?

talctalc

New member
לפי הניקוד זו אשתו של רשף ../images/Emo6.gif

אבל שאלה במקום. חשוב לבדוק ולא לסכן אף אחד מהצדדים

aFish

New member
../images/Emo6.gif אם כן - אז רשף הולך לצמצם

רכיבות - עוד ילד...מברוק רשף...מתי יש לך זמן עם כל הרכיבות
? אם לאאאאאאאאאאאא......סליחה

רֶשֶף

New member
חַבֵרִים! תָרגִיעוּ! ../images/Emo123.gif

אין לי כל קשר, ישיר או עקיף, ללִפתָנִיָה הנוֹזֶפֶת. וחוצמזה, אשתי בהריונותיה השתדלה לנוח ולא להתרוצץ על הרים וגבעות. אני אוהב את הילדים שלי "Stirred but not shaken".

aFish

New member
לא לא...דבריו הוצאו מהקשרם...

רשף הוא אדם נוח לבריות וצריך לרדת לשורשי ההסטוריה שלו כדי להבין את התבטאויותיו.... לא בקללות...רק בתענוגות....
דווקא הוא בעל הלב הרחב כאן בפורום....ובכלל לא חסר כאן כאלו. Don't jump the conclusions

רֶשֶף

New member
הוא צודק, ה-../images/Emo19.gif ../images/Emo4.gif

היתה לי היסטוריה מאד קשה...
דיוושתי דיוושתי ו... שוב פידלתי נכנסתי עם הראש בדרופ וגם נפלתי על ווילי יגעתי אך בסטופי מצאתי את האור בקצה השבינגלון... ברוכה הבאה לפורום
אל תקחי אותי קשה
אני רך כמו טלה
(טוב, לא היה טלה) ובסה"כ
עם
(פו-פייס)

../images/Emo26.gif אכן זו אני

אתה מוזמן להציץ בכרטיסי האישי ובעיקר באתר הבית שלי
. No hard feelings. שנפתח דף חדש? מעכשיו מדברים רק על דברים שמחים ומהנים, כמו רכיבה על אופניים. אני, למשל, יוצאת עוד חצי שעה לרכיבה בבן שמן (אי אפשר לפטר אותי כשאני בהריון
).

רֶשֶף

New member
אבל אותי אפשר ../images/Emo4.gif

אפילו אם הייתי (מנסה לטעון שאני) בהריון.

ido mazor

New member
אם אני לא טועה מיקי אינו רופא אבל

הוא למד בווינגייט ומבין הרבה (וגם עוסק הרבה) באופניים ובגוף האדם ובבריאות, כך שלא צריך לבטל את דעתו - במגבלות שהוא בעצמו הזכיר ("בכל מקרה חובה להתייעץ ברופא טוב").

aedi

New member
הריון וספורט

מחקרים הראו שתינוקות לאימא שעוסקת בספורט בזמן ההריון נולדים בריאים יותר ועם דופק נמוך יותר

מאיפה הבאת את זה?

מי עשה את המחקר הזה? מתי? יש קישור? סביר יותר להניח שאמהות שעושות ספורט בהריון הן באופן טבעי נשים שעושות ספורט גם שהן לא בהריון ובאופן טבעי הן פשוט נשים ספורטאיות. גנטית, ומבחינה סטטיסטית לנשים ספורטאיות (מה שמרמז על מבנה גוף ספורטיבי, יכולת אירובית, דופק וכו) יוולדו ילדים הדומים להם גנטית. אלא אם כן תראה לי מחקר שלקח נשים לא ספורטיביות שעשו ספורט בהריון וילדו ילדים ספורטיבים רק בגלל פעילות הספורט בהריון. ובכלל מי מאמין למחקרים...

למעלה