גברת הדר גשי לקבלה בבקשה

../images/Emo124.gif גברת הדר גשי לקבלה בבקשה

בואי לפה... כן את!!
מה זה צריך להיות??? להעיר את הפורום דחוף ולארגן מפגש במיידי!! |כו|

gaia20

New member
מי? איפה?

הנה הדר פה מתייצבת!!! סורי חמדתי...אני עוברת למשרה מלאה ואני הולכת לקרוע את התוסיק בזמן הקרוב... אני מציעה למי שרוצה ויכול לארגן משהו, כי אם אני אארגן זה יצא לפועל אולי בשנה הבאה...

gaia20

New member
אני אתן לך את הכבוד+שאלה לכולם

אתם צמים ביום כיפור? הרי רוב התרופות שלוקחים צריכים לקחת על קיבה מלאה, מה אתה עושים? צמים ומפספסים יום אחד עם התרופות? או לא צמים בכלל?

לא צמה ....

א. ככה חינכו אותי. מעולם לא צמו אצלי בבית/במשפחה. ב. בגלל התרופות אני לא צמה. אני לא אקח את הסיכון.

ל3

New member
האמת אני צמה

ופשוט באמת לא לוקחת תרופות יום אחד. לציין שדווקא בצום אני מרגישה בסדר גמור זה דווקא אחרי הצום שקצת יותר קשה לי . אני גדלתי בבית שבו כולם צמים ביום כיפור וגם הולכים לבית כנסת במשך כל החג כך שבשבילי לא לצום יגרום הרבה יסורי מצפון אחר כך. כמובן אם ארגיש רע ושאני ממש לא מסוגלת אשבור את הצום. למי שצם או לא, אני מאחלת חתימה טובה ושבאמת תהיה שנה נהדרת מכל הבחינות שירי

ל3 - אני מציע לך להיזהר עם לא

לקחת תרופות, אני כמה פעמים פשוט שכחתי לקחת את התרופות ואחרי כן הגוף פשוט הכניס לי כמה סטירות כמו בחילות או אי יכולת לישדון בלילה שלא לדבר על ה-INR ! חתימה טובה מתושלח הצעיר

צום קל שירי

הייתי מעדיפה להיות עם יסורי מצפון מאשר לקחת סיכון על לא לקחת תרופות. צום קל מאמי וגמר חתימה טובה
אה, אז אי אפשר להתקשר אלייך ביום שבת??

צומות, עדכונים ועוד...

קודם כל, הדרי - אחלה תמונות!! עשית לי חשק.. בקשר לדילמת הצום - אני נהגתי לצום כל השנים (מגיל 12), עד לפני שנתיים (בערך כשהלופוס קפץ לביקור ראשוני..) הרופאה הסבירה לי שמעבר לחשיבות נטילת התרופות ללא הפסקה (וכמובן, הצורך לאכול/לשתות משהו עם נטילתן), הצום עצמו מהווה סטרס לגוף, אשר מצידו יכול לגרום להתלקחות!! אז אני על הצום ויתרתי, אבל אני משתדלת להמעיט בחטאים במשך כל השנה, כדי שלא יהיה הרבה על מה לכפר..... וקצת עדכוניישן - עברתי תיאוריה ביום שני האחרון, כך שמתושלח, כעת אני פנויה להשיב לשאלותיך - תזכיר לי, מה הייתה השאלה???... טוב, נראה לי ששכחתי עוד כמה דברים שרציתי להתייחס אליהם, אבל הגיעה אלי חברה, אז אמשיך אח"כ... מתה על כולכם! חתימה טובה ושנה טובה!!

שאנל

New member
נטילת התרופות ללא הפסקה

ביולי מתי שהוא היה מחסור בפלאקוניל. לא הצלחתי למצוא בשום בית מרקחת את הכדור. בהמשך התברר לי שצריך אישור מיוחד לכדור, וגם אז ניתן יהיה לרכוש אותו רק בבית מרקחת מרכזי של הקופה. אני מספרת את זה כי מאז, מאז יולי אין לי פלאקוניל . מאז... מאז יולי אני לא לוקחת כדורים. החלטה עצמאית שלי. שתהיה לכולנו שנה נהדרת

ל3

New member
דובדי

איזה יופי על התיאוריה- אני כל כך שמחה בשבילך, שיחקת אותה ילדה

דובדבניל - באמת הירגשתי שעברו

עלי כמה לילות ללא שינה מתוך ידיעה שעדיין לא עברת את התיאוריה ועכשיו נחה עלי שלוותי ונירגעתי השאלה הייתה כזו - כאשר ניכנסים ויוצאים מ-כיכר היכן ומתי אם בכלל יש צורך לאותת ולאיזה כיוון ? האם אני יכול לקבל אישור לכנות אותך דובדבן עם ווניל - אני אוהב אותם כל אחד לחוד ולפעמים ביחד ? תודה מתושלח הצעיר

לפני הכניסה לכיכר - אין צורך...

ביציאה מאותתים (אלא אם ממשיכים ישר) לכיוון הפנייה... כמו כן, מומלץ לפרוס את הכיכר לשני חצאים, למרוח חומוס, להוסיף סלמי וחמוצים ולאכול - בתיאבון!!
שלך, דובדבן, וניל, ביחד או לחוד...

gaia20

New member
רגע רגע

אתם מדברים על כיכר הדמעות??? עברת טסט בכיכר הדמעות???? קבלי ח"ח!!!

למעלה