ג'ונסי יצאת כבר לפגישה ? כי אני מאחרת
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #2 תגידי לא לימדו אותך שבשירשורים שאינם קשורים לנושא הפורום יש להוסיף בכותרת בסוף יהיה לנו בלאגן בפורום
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #5 הבירות ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif עלי
פ פיציקולה New member 26/10/06 #7 אני כבר ללא בגדים רק עם הביריות... (פריט זה אינו נחשב בגד) ומחכה ומחכה.. למי, למי למי ? לג'ונסי, לג'ונסי לחבר שלי.. איפה אתה.. התעלפת ?
אני כבר ללא בגדים רק עם הביריות... (פריט זה אינו נחשב בגד) ומחכה ומחכה.. למי, למי למי ? לג'ונסי, לג'ונסי לחבר שלי.. איפה אתה.. התעלפת ?
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #8 לא יודע למה אבל יש לי תחושה שאת סתם אומרת שאת בלי בגדים... תוכיחי...וכן תמונה זו הוכחה
פ פיציקולה New member 26/10/06 #9 ../images/Emo6.gif לשלוח לך תמונה ? טוב בסדר.. בקרוב עכשיו הפירסומות
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #12 איך אלכוהול משפיע עליך ../images/Emo48.gif מרדים ...מעורר ...מחרמן...
פ פיציקולה New member 26/10/06 #13 מעורר ומחרמן... ולכן אני כמעט לא שותה... שחס וחלילה אני לא אעשה דברים אסורים