ג'ניפר טופ 10- סינגלים

../images/Emo124.gif ג'ניפר טופ 10- סינגלים../images/Emo70.gif

טוב אז שלא כמו ארז אני מתעצל להשקיע במצעד... עמכם הסליחה
אז הנה הטופ 10 של הסינגלים של ג'ניפר... כמובן הכל לפי הטעם האישי שלי
10)All I Have 9)I'm Real remix 8)If You Had My Love 7)I'm Real 6)Let's Get Loud 5)Waiting for Tonight 4)I'm Gonna Be Alright 3)No Me Ames 2)Ain't It Funny 1)Love Don't Cost a Thing

QueIronia

New member
יא מכוער

תודה רבה ששמת לפחות אייקון של
סתם, סתם עכשיו אני אקרא מה התוצאות... All I Have - היה קרוב להיכנס אצלי, אבל בסוף מצאתי לנכון להשמיט אותו (איזה ניסוח פלצני!) I'm Real Remix - ה ר ב ה פחות טוב מAin't It Funny Remix (שהופיע אצלי...) If You Had My Love נמוך מדי! I'm Real - תראה מה כתבתי על All I Have, אבל השיר הזה טוב יותר. Let's Get Loud - לא אמרת שמקום 8 זה מושלם בשבילו? לחמישייה הראשונה אני מסכים, חוץ מ-NMA. הוא לא פחות טוב מהארבעה אחרים, שפוט הוא לא בדיוק סינגל...

Lopezit

New member
האמת ש IYHML הוא נמצא אצלי

בין האחרונים ברשימת הסינגלים... אני לא מתלהבת כ"כ מהשיר הזה לא כמו שירים אחרים של ג'ן

Lopezit

New member
אחלה רשימה../images/Emo70.gif

למרות שהייתי מעיפה משם כמה שירים
כמו AIH,IR...

10 הסינגלים שלי...

10)Ain't that Funny 9)Get right remix 8)Jenny fron the block 7)Ain't it funny 6)love don't cost a thing טופ פייב : 5)i'm Real remix+i'm real (דחסתי ברמאות קלה את שתיהם...) 4)all i have טופ טרי: 3)if you had my love 2)waiting for tonight והשיר הזוכה בלי ספק ביכלל....: 1) P===L===A===Y הכי יפה שיששששששש

למעלה