דבייייי הבובנאית
האלופהההההההההה

../images/Emo124.gifדבייייי הבובנאית ../images/Emo47.gif האלופהההההההההה

החברה צ'ליייייייייייייייייייי, החברה צ'לנווווווווווווווווווווווווו כל הכבוד יקירתיתי על עשיית הבובות של ייטינגר, שחר חסון ודודו, אשב מרותקת למסך ביום שישי רק כדי לראות את מעשה ידייך להתפאררררררררררררררררר אין אין עלEך, את גדולה, שיחקת אותה ואני גאה בך מיאודדדדדדדדדדדדדדד! ו.........................
היפ היפ הורייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

בוקר טוב ושבת שלום עכשיו מותר לגלות....

חופי יקרה תודה על השירשור וחולה עלייך ועל ילדי גנך המקסימים אין עלייך ד"ש חמה לעמי והילדים. ובכן חופי הקדימה את מה שהיה......הכל החל ביום שני בשעות אחה"צ קיבלתי טלפון מחברת קשת [ברמת החייל] ושאלו אותי האם אפשר להכין שלוש בובות בדמויות של שחר חסון ,דודי ארז ואטינגר תוך יומיים ו....שיהיו בגובה מטר . נחנקתי לכמה שניות ...הנדתי עפעף ....וגימגמתי ...לללמהה לללא?....הבעיה שלא ידעתי לאלו נעליים ענקיות אני נכנסת...... וכאן התחיל המסע שלי בעקבות הזמן......לא נשמתי לרגע ,בקושי אכלתי ושלא נדבר על תנומה...אפילו לא קלה.... בלילה השני הרגשתי שכל המערכות שלי הולכות לקרוס מרוב לחץ ודודינקה חיזק אותי עם טלפונים לתוך הלילה ...יש לציין גם את עומרי שתמך ברגעים הקשים ואפילו נתן טיפים כשצריך.....מה לומר לכם? תודה על הכל . את הבובות סיימתי בדקה ה99 וטסתי לאולפן להדריך אותם על ההפעלה .....התוצאה הייתה אמש בתוכנית "הטלויזיה במיטבה" באולפן מאוד התלהבו מהתוצאה ....אם זה מה שיצרת ביומיים אז מה תייצרי בזמן הגיוני?.....מנהלת ההפקה הודתה וכולם יצאו מרוצים. הגעתי הבייתה רצוצה ועיייייייייפה נרדמתי עד.................שבת! להלן קצת תמונות מהיומיים הטרופים....

הנעליים של שחר חסון-אדידס לבנות והגוף לא מוכן

.......את האביזרים רכשתי בחנויות יד שנייה ....יש לי פינה בגג מלאה כל טוב...משקפיים..בגדים..נעליים פצפוניים ועוד....

הראשים של שחר ואטינגר ......./images/Emo13.gif

בשלב הזה התחלתי לחייך..... לא היה לי שיער לשחר ולדודו....התחלתי לחשוב [בשתיים בלילה אחרי לילה ללא שינה ...מה יש לחשוב???] ללא היסוס התקשרתי לאחותי ופתחתי בשיחה כאילו השעה היא שעת צהריים....
פנינה: דבי קרה משהו...מה קרה? אני: את זוכרת את הפיאות שנתתי לך שנה שעברה בפורים אני צריכה אותן! פנינה: עכשיו? בשתיים בלילה? את שפוייה? אני: ואם לא...מה זה יעזור? אני באה לקחת ..קומי מהר ותכיני אחרת אחותך הצולעת מתאשפזת......
"הקיצר" ....הפיאות הונחו על הראשים "אמה מה" אוי הברוך, התלתלים ארוכים ומה עם שחר ? מה עושים? מאיפה אני אשיג ספר בשלוש לפנות בוקר??? חחחחחחחחחחחחחחחחחהההה בני ירדן הבכור חזר לא מזמן מדרום אמריקה ושם הוא סיפר את חבריו .....פה בארץ עיקמתי פרצוף כשחבריו ממשיכים את המסורת והבית שלי נהפך למספרה.....ולמה אני מספרת זאת???? ירדני קום אני צריכה ספר....אני מסכימה שכל העולם ואשתו יבואו להסתפר בתנאי ששחר ודודו יסתפרו עכשיו!!!
והנה התוצאה חחחחחחחחחחחחההה

בשעה שתיים בצהריים סיימתי ובשעה ארבע

הגעתי לאולפן ......הנה התמונה...... יש עוד המון תמונות .....בחרתי בחלק....קטעי וידאו ועוד תמונות יועלו בימים הקרובים לאתר.... שבת שלום דבוש

YAAAAAAAAAAAAA דבייייייייייייייייי יצא מהמם!

איזו אלופה את, שאפו! ואני?, אני נירדמתי

ayaly2

New member
היא גדולה...אלופה מהמממממממת../images/Emo106.gif

איזה כיף לך כל הכבוד גאה בך מאמי אני בטוחה שזו רק ההתחלה תהיי בכוננות
לאחר שקיבלו תיאבון מהבובות באח גדול אז השמיים הם הגבול

simba6

New member
מדהים, מקסים, מוכשרת, אין עליך!

מחכה לוידאו...ובכלל פניה לכולם- תעלו כמה שיותר תמונות, קטעי וידאו, תחלקו וחוויות הן מעוררות השראה ואני לומדת מהן המוןןןןן שתהיה שבת שלום סימון

simba6

New member
אופס... ברחה לי התגובה מהשרשור...

דבי- התגובה היא אליך!

ווווווואו, אני לא מאמינה, דבי ../images/Emo47.gif../images/Emo57.gif

ואתמול במקרה ראיתי חלק מהתוכנית, מסתבר שלא את החלק הנכון. השלמתי עכשיו מהקישור, אין מילים

כל הכבוד לך!!!!!../images/Emo106.gif

האמת היא, שראיתי בפרומואים , בזווית העין, את הבובות ולא ממש הבנתי מה -זה-הדבר-הזה אבל עכשיו אני כולי התרגשות! יישר כוח! כן ירבו! תמשיכי ככה!

תודה רבה לכווווולם ..השמנתי מרוב מחמאות..

לדעתי יש הרבה מה לשפץ ולתקן בבובות אך זה המיטב שיכולתי לעשות לפניי קריסת המערכות
תודה רבה באמת מחמיא ונותן חשק לבנות וליצור עוד ועוד ועוד...... תודה תודה ושוב תודה אתם מקסימים!!

אז אני מוסיף לך עוד קצת משקל לזה שהעלת

מרוב מחמאות שקיבלת מהחבר'ה ובצדק לדעתי!!!!!!! אומנם לאחר שצפיתי בבובות בתוכנית ששודרה בערוץ 2 כבר שלחתי לך הודעה מלאת שבחים לנייד אבל עכשיו אני יכול סוף סוף ( ותודה להוט...) גם להגיב בפורום ולהצטרף למברכים. אז כל הכבוד דבוש על הבובות ועל היכולת לעמוד במשימה בזמן הכ"כ קצר שעמד לרשותך ובעיקר על התוצאה המוצלחת
גם כשדיברנו ב2 בלילה תוך כדי שאת עובדת על הבובות ונשמעת לי תשושה לחלוטין ידעתי ללא ספק שתעשי זאת אבל לא הבנתי עד כמה עד שראיתי אותן ביום שישי
הבובה של אטינגר קורעת אותי מצחוק ( הרבה יותר מהמקור...) והתמונה ששלחת לי של שלושתן יחד איתך באולפן משמשת כתמונת רקע ב
ולגבי התגובה שלך... ברור שיש תמיד מה לשפץ, לתקן ולשדרג אבל לעבודה בזמן קצר כזה - זה יופי ותהיי גאה בעצמך

למעלה