דה פיינל קאונטדאון...

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
../images/Emo124.gifדה פיינל קאונטדאון...../images/Emo124.gif

אוקיי חברס... הצלחתי לצמצם את הבחירה שלי ל-2 נגנים: Creative Zen Micro נגד: IRiver H10 שניהם 5 ג'יגה, עם הקלטת קול ורדיו, ובערך שווים בתכונותיהם... שניהם שווים... ?? כן או לא... לא יודע כאן אני צריך את עזרתכם.... אני חייב להחליט די מהר לגבי אחד מהנגנים האלו.... בהתחלה הייתי בעד ה-ZEN MICRO עד שקראתי ביקורות על החיבור הדפוק שיש לו לאוזניות.. ושזה נהרס מהר.. |עצוב| אז אני חייב לדעת ולהחליט : מה כדאי? יאללללללה להגיב!!!!! בתודה רבה רבה רבה לכל הפורום הזה!!! ITAY איתי IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO ???

mf

New member
לי גם הייתה את אותה ההתלבטות

בחרתי לבסוף (בתור מתנה לאחותי) את הזן. לא מתחרט לשניה. סאונד מדהים. קצת קשה בהתחלה עם התוכנה והממשק אבל מבינים מהר מאד. הוא גם יותר זול.

qmr

New member
ואין לך בעיה עם החיבור של האוזניות?

כי בהרבה ביקורות אמריקאיות, היה כתוב שהחיבור אוזניות (PHONE JACK) מתרחב ומשתחרר אחרי חודש בערך... ושהשירות לקוחות לא עוזר במקרים כאלה.... קרה לך משהו כזה?? ואיך איכות הסאונד? וכשאני מחבר אותו למחשב, הוא מזוהה ככונן נייד, ואז אני מעביר אליו ככה שירים?.... בתודה איתי

mf

New member
שום בעיה

עם האזניות או החיבור. לגבי העברת שירים...דרך התוכנה או דרך המדיה פלייר. המכשיר מזוהה ככונן נייד. שוב, הסאונד מעולה. אחותי ואני לא האמנו שקיים כזה הבדל בין מכשירים (הקודם היה פשוט). תהנה.

qmr

New member
../images/Emo176.gif ../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif יאלללה!!!!

למעלה