דוכן וירקות

hulk

New member
../images/Emo124.gifדוכן וירקות

מחר בשעות 1600 עד 2100 דוכן של קומיקס וירקות בקניון אלרם ברמת גן הקניון נמצא ברחוב הראשי של רמת גן

rroo

New member
למה

למה אתם לא עושים את הדוכן במקום שיותר קל להגיע איליו כמו קניון אילון ברמת גן או דיזנגוף סנטר בתל אביב

ogmios

New member
ועוד למה...

למה אתם לא מודיעים קצת יותר מוקדם, כדי שיהיה זמן להפיץ את המידע הזה בין כל החבר´ה שהם לא חיות פורומים ולארגן תחבורה לשם לאילו מאיתנו שלא גרים במרחק 10 דקות משם. אדיוס, אוגמיוס ביקרות בונה

Silver Surfer

New member
זה היה כתוב

באתר שלהם עוד מתחילת השבוע, מספיק זמן לארגן את כל החמולה והחבריה לנסיעה. חוץ מזה, תמיד יש את שבוע הבא

ogmios

New member
אבל בשביל זה צריך לזכור

לבדוק את האתר שלהם כל הזמן
אבל אתה צודק. my bad. אדיוס, אוגמיוס in the dog box

purple boy

New member
יהיה בדוכן את Daredevil: The Target

הבנתי שזה יצא השבוע בארצות הברית. מה עם דברים אחרים שקווין סמית כתב?

rroo

New member
נו

הוא אפילו לא טורח לענות רושם את ההודעה ובורח שירשום לפחות איזה קומיקסים יהיו שם שאף אחד לא יגיע סתם בשביל ארגז קרטון אם חוברות ישנות של ברבי

Silver Surfer

New member
אז אני אענה במקומו

קומיקס וירקות לא מוכרים קומיקסים של ברבי עד כמה שידוע לי (בכלל לא ידוע לי שיצא בכלל קומיקס על ברבי). הם מוכרים את החוברות החמות בשוק (מארוול,דיסי וכו´), אם אתה רוצה לשאול על חוברת ספציפית זה יהיה הרבה יותר טוב מלשאול איזה חוברות יהיו כי הם לא באים עם חוברת וחצי, הם באים עם הרבה חוברות ולפרט כאן את כל החוברות (שכל פעם זה משתנה) יהיה לא כדאי (לאנשים יש דברים לעשות עם הזמן שלהם, אתה יודע).

CNV

New member
תשובות...

אני יודע שזה קצת מאוחר להודיע מה יהיה בדוכן אבל כפי ש Silver Surfer אמר (ותודה Silver Serfer) אנחנו עושים דוכן כל שבוע. בכל אופן, בדוכן יהיו הרבה (כ 1500) חוברות חדשות, הכוונה היא לחוברות שיצאו בחצי שנה האחרונה כולל חוברות שיצאו לפני כשבועיים בארה"ב. בנוסף יהיו לא מעט חוברות ישנות. אנחנו נביא גם סטים מלאים כמו סט של Ultimate Spider-man #22-27 Green Arrow #1-10 ועוד רבים אחרים. בנוסף יהיו חוברות נדירות כמו Transformers Armada#1 Holofoil Cover ולבסוף, יהיו גם חוברות ב 5 שקלים. וזה פחות או יותר מה שיהיה. ובנוגע ל Daredevil The Target אנחנו אמורים לקבל אותה בקרוב.

CNV

New member
מלבד הדוכן הזה אנחנו עושים דוכן...

ביום שישי בקניון ערים בכפר סבא.

purple boy

New member
אני אנסה להגיע היום.

Green Arrow 1-10 זאת ההרצה של קווין סמית, נכון?

למה אין דוכן בהרצליה בשבעת הכוכבים

היה בתחילת החופש הגדול..... למה אין שם יותר?! אני באתי לדוכן הזה שהיה בתחילת החופש הגדול וקניתי בערך ב 200 שקל חוברות למה אין שם יותר? והאם יהיה ברננים שוב פעם ?? כי אני יכול להגיע רק לרננים ושבעת הכוכבים.. ואני מעדיף לקנות בדוכן של CNV יותר משאר הדוכנים... אז בבקשההההה שמישהו יודיע אם יהיה ברננים או שבעת הכוכבים...!!!

ailag

New member
נצל"ש

מנצלת שרשור: קיבלתי אתמול את הרשימה של עולם הקומיקס, והם מזכירים ספר של סנדמן. זה סנדמן של ניל גיימן או מההרצה האחרת בעלת אותו שם? שם מלא: sandman presents: bast #1 (of 3) די הגיוני שזה שלו, באסט כבר היתה בסנדמן. חוצמזה, לא ידעתי שיש יבואנים לקרוסג´ן חוץ מקומיקום. אז קומיקום לא יענו לי (מעניין למה) אבל מישהו יודע משהו על the Crossovers #1?

The Flash

New member
זה...

משו על איזו אילה חתולית מצרית שצריכה להביא מישהי שתאמין בה כדי לשרוד(מקור:קומיקס וירקות)

ykonijn

New member
לא, אבל מבוסס על דמות שלו

הסדרה לא נכתבה ע"י גיימן, אבל מבוססת על דמות שכיכבה בסנדמן שלו. הנה העטיפה וכמה עמודים ראשונים. החוברת אמורה לצאת בארה"ב בתחילת ינואר.

למעלה