דז'יגאן ושומאכר לנצח חלק ב'

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gifדז'יגאן ושומאכר לנצח חלק ב'

בשעה 17:30 בערוץ 22. לא לפספס

אנפה2

New member
ואני דווקא הייתי בהצגה שלהם

ולא נהניתי, כי זה לא הדבר האמיתי. והם גם בנו את זה עם איזה מלאך , לטעם של הם לא קלעו. אבל לעומתי בעלי מאוד מאוד נהנה. איש איש וטעמו.

אנפה2

New member
מה שטוב בטלויזיה זה שנותנים את

את הקטעים היפים, ולא את כל ההצגה, עכשיו אני רואה את זה ונהנית יותר מאשר בהצגה, אולי שעכשיו לא עולה לי כסף. חחחחחחחההה

נֵנָה

New member
לא ראיתי א ההצגה, אבל נהניתי

מהתוכנית בטלויזיה. אולי באמת בגלל שנותנים כאן את הקטעים היור מוצלחים...

shkedud

New member
ננה, תודה ראיתי. צחקתי וגם בכיתי

מאוד הזכיר לי את בית ילדותי, שם הקשיבו לדז'יגאן ושומכר המקוריים, ואז אסור היה לדבר בבית... חג שמח לך

ע ו מ ר 4

New member
חג שמח.....לכולכם

....... אהבתי את זה החג בילדות.....את הדגל הזה הנוצץ עם הזהבים והדלת הקטנה הנפתחת... כשהילדים עוד היו צעירים נסענו לעיר הקרובה....על מנת שיחוו גם הם את רוח החג.... כיום מפאת אי בית כנסת...במקום מגורי....רק מיתרפקת על זכרונות .. אתם כאן?

מנורה

New member
ננה ../images/Emo51.gif שתזכרת על דג'יגאן ושומכר

נהנתי לראות את גד יגיל ובודו ולהזכר בהצגות המצוינות שלהם גדי יגיל כמציל ובודו בקטע עם הוינטלטור היו ימים. הקטע של ה"פרוסטה" במס הכנסה הזכיר לי נשכחות הצגתי את הקטע הזה תורגם לעברית במסיבת פורים זה אף פעם לא אותו דבר לאידיש
מיוחד אבל היתה הצלחה גדולה ומחיאות כפים סוערות

נֵנָה

New member
מנורוש ../images/Emo6.gif איזה יופי שאת כאן ../images/Emo23.gif

אכן, הזכרת לי את הקטעים המצחיקים שנהננו מהם בזמנו. זוכרת את גדי יגיל כמציל בבריכה, ההבדל בין אז להיום, שהיום חברי הכנסת משתינים עלינו מהמקפצה בלי כל בושה...
וכמציל בים: כולם לזוז ימינה... אהההה... שמאלה, אהההה... תישארו באמצע!

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gifכן שקדוש, גם אצלנו בבית אהבו

אותם ולא החמיצו אף תוכנית שלהם ברדיו... מה שמעניין, שדוקא היידיש של בודו ויגיל נשמעת לי הרבה יותר מהוקצעת וברורה להבנה... את המקוריים היה קצת קשה לי להבין, אבל אולי זה היה פשוט מפני שאז ידעתי פחות טוב יידיש מאשר היום...
חבר'ה, בערוץ 22 משודרת התוכנית "המוח" בעצם תקציר מהפרקים האחרונים. בשבוע הבא הגמר... ובערוך 10 מוצגת תוכנית שלש קטעי וידאו מדהימים. לבחירתכם

תגידו, חברים, שמחת תורה היום או

עת לבכות?????
נכון שנעים להיזכר, נוסטלגיה תמיד מקובלת. אבל גם ההווה לא רע בכלל. חג שמח לכולכם. חג שמחת תורה

shkedud

New member
Jud, חג שמח גם לך, והבכי - הוא

בא לבד, לא שואל אם מותר לו
וחוץ מזה - לא ממש בכי - דמעות של געגועים...

Big Hammer

New member
אוי , אוב איך גלאכט

אוי , אוב איך גלאכט ( אוי כמה שאני צחקתי ) סיז גבעיין אר פרגעניגן צו זיין יענקל'ה בודו אונד דאר קליינער צוציק גדי יגיל ,ממש א- מחיה. אזוי פירטס זיך האנט אין גן עידן ? אזה מין שיינר פורום דורט אויבן, נישט צו בגלייבן.

Big Hammer

New member
תרגום עבורך JUD

אוי , אוב איך גלאכט ( אוי כמה שאני צחקתי ) סיז גבעיין אר פרגעניגן צו זיין יענקל'ה בודו אונד דאר קליינער צוציק גדי יגיל ,ממש א- מחיה. אזוי פירטס זיך האנט אין גן עידן ? אזה מין שיינר פורום דורט אויבן, נישט צו בגלייבן. תרגום : אוי כמה שאני צחקתי. היה תענוג לראות את יענקל'ה בודו עם הצוציק הקטן גדי יגיל, ממש מחיה (מתים ) האם כך מתנהלים העינינים בגן עדן ? ( כך זה בהצגה ) איזה מין פורום יפה יש שם למעלה בשמיים - לא להאמין.

למעלה