דחוף, דחוף

שולה1234

New member
../images/Emo124.gif דחוף, דחוף

איפה אני יכולה למצוא מאמר על ההבדל בין הקאה לפליטה? (אני יודעת את ההבדל הקאה = פליטה בקשת, אבל איפה אפשר למצוא זאת בכתובים?) תודה לכולן/ם ושבת שלום

ענתש

New member
לא מכירה, אבל יש עוד הבדל:

פליטה של חלב במרקם חלק ואחיד עם ריח של חלב. הקאה - חלב במרקם של קוטג' (עם גושים) כי הוא ביקר בקיבה והתגבש בגלל החומציות וריח של הקאה...

Vicky H

New member
לא יודעת, אבל מה קרה?

הפשוש בסדר? הדאגת אותי...

שולה1234

New member
הי ויקי מה עניינים?

לדעתי הפשוש לא בסדר, הוא הקיא פעמיים, שילשל פעמיים אכל רק 2 בקבוקים כל היום, ביקר אצל הרופא (אחרי הקאה אחת), שאמר שאין מה לעשות, לאחר שיחה עם מכבי המליצו לקחת למיון, אישי טוען שאני מגזימה בתיאורים לאחות, אז היה ויכוחון מה ההבדל בין פליטה להקאה וזהו בינתיים הוא ישן ונקווה לטוב תודה על הדאגה (והוצאת הקיטור)

אני לא חושבת שאת מגזימה!

חם נורא היום והוא עלול להתייבש. אני לא רוצה להלחיץ, אבל הייתי הולכת למיון. שירגיש טוב!

רות1974

New member
אני מציעה שלמען הסר ספק ושלא יתייבש

לך, תזריקי לו לפה מים מתוך מזרק מדי 10 דקות. כל פעם 5-7 CC. תאמיני לי שזה עדיף מאשר לראות ילד עם אינפוזיה. אבל, רק בריאות ושיקום מחר כמו חדש.

אור100

New member
ההבדל הוא בכמות

בהקאה יוצאת כמות רצינית של חלב. בכל מקרה, שימי לב שאין התייבשות. שווה בדיקת רופא תרגישו טוב

טאש

New member
שולה - הפשוש הוא הרותם החייכן נכון?

מקווה שאתם בריאים ומרגישים טוב (ממש הת
תי בפשוש שלך אז בתמוז)

niniv

New member
אויש....

גם אליאורי הקיא כמה פעמים בשבת... אני בדיוק מתלבטת אם ללכת לרופא... נראה לי שזה שיניים, אבל אם לא בטח יגידו שזה ויראלי....

שולה1234

New member
תודה לכולן

הפשוש הפסיק להקיא ולשלשל (בקושי אוכל אבל שותה המון) טאש תודה רבה אני מסמיקה
. בוקר טוב ושבוע קל לכולם/ן

למעלה