קחי, אבל יהיה יותר קל לרוץ לסופר:
החמרים לתבנית 28'' - 26''. חומרים: 6 ביצים מופרדות לחלמונים/חלבונים 1/8 1 כוסות סוכר כף מיץ לימון 3 כפות שמן 1-2 כפיות תמצית וניל, רצוי "מקורמיק" 1/2 1 כוסות קמח 1/2 1 כפיות אבקת אפיה (אפשר להמיר קמח+א.אפיה בקמח תופח) קליפה מגוררת מלימון אחד הכנה: - להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב (בקערה גדולה מאוד) - להקציף חלמונים עם תמצית וניל, שמן, מיץ לימון עד לקבלת תערובת בהירה - לקפל חלמונים לתוך החלבונים - עם נפה, להוסיף קמח, א.אפיה לתערובת ולקפל פנימה. - לקפל פנימה קליפת לימון לאפות בתבנית משומנת ומקומחת בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות עד שיוצא קיסם נקי (כ-35-40 דקות). זהירות לא לעשות רעש ליד התנור ולא לפתוח אותו לפחות 20 דקות או שהעוגה תיפול. אם יש לך סכין מאוד חדה, תוכלי מהכמות הזו לחתוך 3 שכבות. בכל זאת לא הייתי מפחיתה כמויות, כי עם טורט לא משחקים. פחות חומר ישפיע על פיזור החום בתערובת, והעוגה לא תעלה.