דחוף
- בקשר למפגש בסוכות

מיכל @

New member
../images/Emo124.gifדחוף../images/Emo70.gif - בקשר למפגש בסוכות

אני מבקשת מאוד מכל מי שכותב באופן קבוע בפורומים אחרים הקשורים להריון, לידה והורות, גם בתפוז וגם בפורטלים אחרים, ליצור איתי קשר במסר. אני זקוקה לאנשי קשר לפורומים האחרים.

פירסמתי את ההודעה שביקשת ב

בלהיות הורים. ואדאג להקפיץ אותה מדי יום. להזכירכם בפורום הזה נשמעו התנגדות מאוד רצינית למאבק. אז מי שיכול שיכנס להודעה, שמופיעה תחת הכותרת "זקוקים לעזרתכם" ולכתוב על מנת להעלות את המודעות ולהקפיץ את ההודעה, משום שבפורום הזה ההודעות יורדות די מהר לעמודים הבאים

רחל5

New member
תכתבי בבקשה קישור להודעה שלך

אני אשתדל לענות תשובות אם ישאלו שאלות ולהשלים חוסרים במידע. תודה.

מיכל @

New member
פירסמתי את דבר המפגש גם ב...

פונדקאות הורים לילדי ביה"ס היסודי הורים לתינוקות הריון ולידה הורות הומולסבית

אנשים טובים באמצע הדרך ../images/Emo140.gif

במסגרת המאבק נתקלים לא אחת בתגובות מאכזבות אבל גם בתגובות מעודדות. היום נתקלתי בכזו. סיפור הרקע - במהלך התכנון למפגש, הועלה הרעיון לעשותו בדיאדה - מרכז חדש להורים שייפתח בת"א. הרעיון הועלה בשירשור בפורים "הורים לאחר טיפולים", מסתבר שאשת יחסי הציבור של המקום, פולינה ראתה את השירשור ופנתה מיוזמתה למיכל@ שמרכזת את המפגש והציעה שנעשה את המפגש אצלם. היום הלכתי לראות האם המקום מתאים לנו ומעבר לכך שזהו מקום מקסים, היחס של פולינה אל המפגש שלנו ומה שעומד מאחוריו היה יותר מנהדר, היא ממש ניסתה לחשוב על כל הדרכים איך נוכל לקיים את המפגש (לא בטוח שהמקום יוכל להכיל את כולנו)ולהרגיש הכי בנח אצלם. אני עוד אחזור לשם בלי כל קשר למפגש.....

גנדלפ1

New member
אם לא למפגש הזה אולי לאחר ?

יש לנו מספר רב של רעיונות ואם יש מקום שהסכים לתרום את השטח והזמן אזי שווה לנצל. האם תוכלי להעביר אלי פרטים ?? גיא

אפשר לקבל פרטים

על המפגש ? מתי ? איפה ? האם גם משתתפות פורום פוריות מוזמנות? הוא מיועד גם למי שאין לו עדיין ילדים?

בודאי!

ביום חמישי של חוה"מ סוכות, 16/10, אחה"צ, באזור המרכז (עוד לא הוחלט איפה) זה התחיל כמפגש פורום הורים אחרי טיפולים, המשיך למפגן של כל הילדים שנוצרו מטיפולים ולא היו מגיעים לעולם עם הגזרות החדשות, משם עבר להיות מפגן מאבק בגזרות העומדות ליפול על טיפולי הפוריות. מוזמן כל מי שרוצה לתמוך במאבק. עם ילדים ובלי ילדים. לא יהיו שלטים ולא יהיו צעקות אבל אנחנו רוצים שתהיה תקשורת (מקווים שתגיע). עוד פרטים אצל מיכל@

אפשר לקבל פרטים

על המפגש ? מתי ? איפה ? האם גם משתתפות פורום פוריות מוזמנות? הוא מיועד גם למי שאין לו עדיין ילדים?

למעלה